Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012

UFO τρομοκράτησαν οικογένειες στην Σκωτία και Γερμανούς στην Κρήτη!








Στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, η 50χρονη Morag Ritchie ξύπνησε ξαφνικά αφού άκουσε ένα θόρυβο έξω από το σπίτι της και είδε έξω από το παράθυρο περίεργα φώτα στον ουρανό, σε απόσταση περίπου 200 μέτρων. Τρομοκρατημένη, η 50χρονη ξύπνησε την κόρη της και το γαμπρό της για να γίνουν και αυτοί μάρτυρες του περίεργου φαινομένου. 


Κατόπιν, και οι τρεις βγήκαν στην αυλή του σπιτιού και ο Scot τράβηξε σε βίντεο το UFO. Στις εικόνες φαίνεται καθαρά μια σειρά από στρογγυλά φώτα στον ουρανό και πίσω τους σχηματίζεται αχνά κάτι που μοιάζει με ιπτάμενο δίσκο. Το φωτεινό αντικείμενο τρεμοφέγγει, μέχρι που ένα από τα φώτα κινείται προς τα δεξιά και εξαφανίζεται. Όταν η Morag ξύπνησε το πρωί, το UFO είχε εξαφανιστεί, αφού όμως είχε περάσει πέντε ώρες πάνω από το σπίτι της οικογένειας.


Κρήτη - UFO στην παραλία του Μπάλου

Για να μην νομίζουν οι Αγγλοσάξωνες ότι τα UFO κυκλοφορούν μόνο επάνω από το δικό τους ουρανό, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στις 19 Αυγούστου στην παραλία του Μπάλου στα Χανιά,  ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών που προσπαθούσε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, να βρει ένα καλό σημείο στην παραλία φωτογράφισε κατά λάθος ένα μεταλλικό αντικείμενο στον ουρανό. 

Οι Γερμανοί στον απότομο δρόμο που οδηγούσε σε μια από τις παραλίες συνάντησαν ένα κοπάδι από αγριοκάτσικα και σκέφτηκαν ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία για να το φωτογραφίσουν. Αφού τράβηξαν κάποιες φωτογραφίες στη συνέχεια έφτασαν στην παραλία είχε όμως πολύ αέρα όπως αναφέρουν και κατέληξαν σε μια καφετέρια. Εκεί θέλησαν να δουν τις φωτογραφίες που μόλις είχαν βγάλει. Όταν άρχισαν να τις εξετάζουν προσεκτικότερα διαπίστωσαν ότι σε μια αυτή υπήρχε κάτι το πραγματικά ασυνήθιστο.


Ένα μεταλλικό αντικείμενο το οποίο αιωρείτο μερικές εκατοντάδες μέτρα από τη θάλασσα. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι την ώρα που έβγαζαν τις φωτογραφίες δεν παρατήρησαν τίποτα ούτε και άκουσαν κάποιο θόρυβο, όπως γράφει το cretalive.gr. Η φωτογραφία ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου και από έρευνες που έχουν γίνει με ειδικά λογισμικά το συμπέρασμα είναι πως αυτή δεν έχει «πειραχτεί» και θεωρείται αυθεντική.
http://www.lykavitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: