Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

Ξεβράκωμα της προδοτικής συγκυβέρνησης από τον Πάνο Καμμένο

Ξεσπάθωσε ο Καμμένος!


Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση για όλα τα «καυτά» ζητήματα της επικαιρότητας, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Αναφορικά με το θέμα του non paper που αφορά στον ειδικό λογαριασμό στον οποίο θα κατατίθενται τα χρήματα που προορίζουν οι δανειστές για την Ελλάδα, ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, πως συλλαμβάνεται για δεύτερη φορά να λέει ψέματα, με την πρώτη να αφορά στο ζήτημα περί εκκένωσης ελληνικών νησιών. «Το βράδυ ο κ. Βενιζέλος, προκειμένου να διασωθεί, έδωσε στη δημοσιότητα την πραγματική επιστολή. Την ενισχυμένη δηλαδή διακυβέρνηση και τους μηχανισμούς ελέγχου. Το περίφημο non paper το οποίο περιλαμβάνει τον λογαριασμό αυτόν τον οποίο διαψεύσατε εσείς το πρωί», είπε ο κ. Καμμένος και συνέχισε : «Αυτό είναι ποινικό αδίκημα, δεν είναι πολιτικό ολίσθημα. Δεν μπορεί ο υπουργός να λέει ψέματα και να διαψεύδεται το ίδιο βράδυ. Θα πείτε την αλήθεια στον ελληνικό λαό ότι έχετε συμφωνήσει για ειδικό λογαριασμό».
“Απειλείτε τον ελληνικό λαό”
Οι βολές του κ. Καμμένου κατά του Γιάννη Στουρνάρα και του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, επεκτάθηκαν και στο ζήτημα της καταβολής της επόμενης δόσης, κατηγορώντας τους πως απειλούν τους πολίτες με τρόπο που θυμίζει την προηγούμενη διακυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. «Η δόση αυτή για την οποία θα συζητήσουμε τις επόμενες μέρες, δεν έχει ακόμη έρθει. Πληρώθηκαν όμως και οι μισθοί και οι συντάξεις και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, πληρώθηκαν και ομόλογα. Έρχεστε σήμερα κύριε υπουργέ να απειλήσατε τον ελληνικό λαό και να πείτε 16 Νοέμβρη τελειώσαμε. Ποιον απειλείτε, σε ποιον απευθύνεστε; Ποιον δουλεύετε;», ρώτησε ο κ. Καμμένος.
“Φασισμός η διαγραφή Σταυρογιάννη”
«Ο καθένας ψηφίζει κατά συνείδηση και όχι διαγράφοντας για την πρόθεση ψήφου. Είναι απίστευτο αυτό. Παραβιάζεται το άρθρο 60 του Συντάγματος. Απειλείται ο βουλευτής και διαγράφεται γιατί εξέφρασε πρόθεση», είπε ο κ. Καμμένος σχολιάζοντας τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σταυρογιάννη από τη ΝΔ, και πρόσθεσε : «Πήγατε και διαγράψατε βουλευτή κατά παράβαση του άρθρου 60 του Συντάγματος, γιατί εξέφρασε πρόθεση να λειτουργήσει σύμφωνα με τη συνείδησή του. Αυτό είναι απειλή και εκβιασμός. Αυτό είναι φασισμός».
“Φασισμός να κρατάτε την λίστα Λαγκάρντ σε ντουλάπια”
Ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. κατηγόρησε την κυβέρνηση και για τους χειρισμούς της στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, λέγοντας πως είναι «Φασισμός…να κρατάτε την λίστα Λαγκάρντ σε ξεχασμένα ντουλάπια».
«Υπάρχει ή δεν υπάρχει συγγενικό πρόσωπο αρχηγού κόμματος; Υπάρχει ή δεν υπάρχει επιχειρηματίας που συνδέεται με χρηματοδότηση κομμάτων; Ποιοι είναι αυτοί που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω παράνομα, αν τα βγάλανε παράνομα. Γιατί τους καλύπτουν όλοι; Πώς θέλετε να βγούμε στον ελληνικό λαό και να πιστέψουν τους πολιτικούς όταν κρύβετε την αλήθεια από τους πολίτες;», ρώτησε από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος.
 http://www.paraskhnio.gr/2012/10/25/%CE%9E%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%9A%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια: