Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ομογενείς δίνουν 600 δισ. δολάρια στην Ελλάδα, υπό όρους...


Ετοιμη να... ξελασπώσει την Ελλάδα και να εξαγοράσει το συνολικό χρέος της δηλώνει μία οργάνωση ομογενών... Θέτει ωστόσο έναν όρο: ότι το Σύνταγμα θα αλλάξει και θα προκηρυχθούν νέες εθνικές εκλογές.

                       
Ομογενείς δίνουν 600 δισ. δολάρια στην Ελλάδα, υπό όρους...

Συγκεκριμένα, η οργάνωση End Νational Debt που έχουν ιδρύσει ομογενείς -κυρίως από την Αμερική- υποστηρίζει ότι βρίσκονται ήδη κατατεθειμένα σε τράπεζες του Καναδά αμερικανικά ομόλογα ύψους 600 δισ. δολαρίων που προορίζονται για την εξαγορά του συνόλου του ελληνικού χρέους προς το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, τα ευρωπαϊκά κράτη αλλά και τους ιδιώτες πιστωτές.
Οπως τόνισε όμως ο πρόεδρος της οργάνωσης Μανώλης Λαμπράκης που μίλησε στο tv creta τα χρήματα αυτά θα δοθούν με δύο όρους:
-Πρώτον να αποδεχθεί η ελληνική κυβέρνηση την εξαγορά του χρέους που βρίσκεται στα χέρια οργανισμών και κρατών από τρίτους και
-Δεύτερον να αλλάξει το Σύνταγμα της χώρας και να προκηρυχθούν νέες εθνικές εκλογές.
Σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Λαμπράκη σε ένα δεύτερο λογαριασμό έχουν συγκεντρωθεί 50 δισ. για το χρέος της Κύπρου. Ηδη, είπε, μια αντιπροσωπεία 8 ατόμων επισκέφθηκε την Κύπρο προσκεκλημένη το προέδρου Δημήτρη Χριστόφια και συζήτησε μαζί του την προσφορά και τους όρους της.
Ο κ. Λαμπράκης, τέλος, υποστήριξε ότι στελέχη του οργανισμού κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξαγοράσουν το ελληνικό χρέος που μέσω ομολόγων βρίσκονται στα χέρια ιδιωτών επενδυτών.
newsbomb

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ που πίστεψα ότι μετά τον Τσάκα και τους άραβες επενδυτές στον ΠΑΟ τελείωσαν οι γραφικοί... Και άντε καλά οι γραφικοί, αυτοί που τους πιστεύουν τι μυαλά κουβαλάνε;

ntavos είπε...

Συμφωνώ φίλε μου,το ότι δημοσιεύω την είδηση δεν συνεπάγεται ότι την αποδέχομαι...

Head Waiter είπε...

Θα προτιμούσα αντί συνεντεύξεως στο ξενοδοχείο (αν υπάρχει η παραμικρή αλήθεια σε όσα είπαν) ένα επίσημο έγγραφο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρόεδρο της Βουλής,στα πολιτικά κόμματα και την ίδια στιγμή κοινοποίηση του σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Όσο γίνεται ποιο επίσημα.

Όλα τα άλλα; Απλά για να περνάμε ώρες μπροστά στο πληκτρολόγιο.

ntavos είπε...

Κοίτα φίλε παπαριές ήταν η όλη φάση,υπάρχει στο μπλοκ και σχετική ανάρτηση