Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

Τατάροι απειλούν να σκοτώσουν την ελληνικής καταγωγής αντιπρόεδρο της Κριμαίας Ο.Κοβιτίδη


10:53
02/03/2014
Η ελληνικής καταγωγής αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Κριμαίας Όλγα Κοβιτίδη αποκάλυψε πώς δέχεται από τατάρους και άλλους εξτρεμιστές απειλές για τη ζωή της, με μηνύματα και τηλεφωνήματα.
Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο MEGA, τόσο η ίδια όσο και αρκετοί ακόμη βουλευτές της τοπικής κυβέρνησης της χερσονήσου έχουν δεχθεί απειλές έπειτα από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ουκρανία.
«Μόλις αποφασίσαμε για το δημοψήφισμα, άρχισαν τα τηλεφωνήματα με απειλές για φυσική εξόντωσή μας», είπε η Όλγα Κοβιτίδη, αναφερόμενη στην επίσπευση του δημοψηφίσματος για το μελλοντικό καθεστώς της ρωσόφωνης αυτόνομης δημοκρατίας.
«Ακόμη και τώρα δεχόμαστε και απειλητικά μηνύματα, αλλά δεν φοβόμαστε. Όταν βγήκα από το κτίριο της Βουλής μου είπαν ότι έτσι κι αλλιώς θα με εκτελέσουν, αλλά πάνω από όλα μας ενδιαφέρουν τα συμφέροντα της Κριμαίας και για αυτό δεν μας τρομάζουν εθνικιστές και άλλοι εξτρεμιστές», πρόσθεσε η κ. Κοβιτίδη, η οποία είναι μία από τους δύο ελληνικής καταγωγής αντιπροέδρους της κυβέρνησης στην Κριμαία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: