Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει ακόμα το θράσος να εμφανίζεται στην τηλεόραση και το χειρότερο; Ακόμα είναι Υπουργός!

Ο μακάβριος ρόλος του κ. Παπακωνσταντίνου!

Δημοσίευση : Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2012 14:42           Εκτύπωση   |   E-mail
Ανανέωση    : Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2012 22:51:27
 
   2
Ο μακάβριος ρόλος του κ. Παπακωνσταντίνου!
Ο κ. Βενιζέλος θέλει να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και φυσικά πρωθυπουργός. Καλά κάνει αφού η Δημοκρατία του δίνει το δικαίωμα. Αλλά όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα την κοινωνία ουδόλως την απασχολεί το μέλλον του κ. Βενιζέλου.

Ο υπουργός Οικονομικών έφερε τα δεινά στην χώρα λένε οι περισσότεροι. Ο ίδιος ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν έχει ευθύνη γιατί έτσι τα βρήκε από τον προκάτοχό του. Τον κ. Παπακωνσταντίνου δηλαδή. Με λίγα λόγια όταν λέμε στον κ. Βενιζέλο ότι μας κατέστρεψε αυτός δείχνει ως μοναδικό καταστροφέα τον πρώην υπουργό Οικονομικών.

Και πάλι δίκιο έχει και όλοι πλέον συμφωνούμε. Γιατί εν τέλει αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια. Αυτός μας έφερε εδώ. Αυτός και οι ιδέες του, τις οποίες πάντα πλασάριζε με έναν μοναδικό μειλίχιο τρόπο, όμοιο με αυτόν των «μαρτύρων του Ιεχωβά» που προσπαθούν να σου πουλήσουν την «Σκοπιά».

Ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει ακόμα το θράσος να εμφανίζεται στην τηλεόραση και να απευθύνεται στον ελληνικό λαό διατυπώνοντας  τις ιδέες του υπερασπιζόμενος το χάλι όπου ο ίδιος μας οδήγησε. Σε αυτή την περίπτωση διαπιστώνει κανείς τα κενά της Δημοκρατίας...

Ο εν λόγω κύριος έχει ηθική και πολιτική ευθύνη έναντι της κοινωνίας για την ανήκεστη κρατική διάλυση. Αυτός είναι υπεύθυνος για την λιμοκτονία των συνταξιούχων αλλά και την εκτός ελέγχου πλέον ανεργία.
Η ενοχή για τα συγκεκριμένα εγκλήματα είναι ατομική, αφορά τον κ. Παπακωνσταντίνου αλλά και αυτόν που τον επέλεξε και τον τοποθέτησε στο κρίσιμο πόστο του υπουργείου Οικονομικών.

Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από αυτούς τους κυρίους ότι σε καμία περίπτωση δεν θα βρουν την κοινωνία αλλά ακόμα και τα κομματικά τους στελέχη αλληλέγγυα σε αυτή την ενοχή. Ούτε όμως η θεσμοθετημένη δυνατότητα εξαγοράς της ενοχής ή ενδεχόμενη «αποζημίωση» τους θύματος με λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις θα δικαιώσει τον θήτη. Πρόκειται για μακάβρια χειρονομία και εμπίπτει στο πολιτικό πεδίο του κ. Παπακωνσταντίνου που εκτέλεσε χρέη νεκροθάφτη καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας του. Και το χειρότερο; Ακόμα είναι Υπουργός!
newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια: