Δεν έχουμε καμμία τύχη-το πούλο.
Ο Σαμαράς έκανε λέει σκιώδη κυβέρνηση με την κα Kρούγκμαν (Θανάσης Μπούρας), την Ελενα Ράπτη και την Βούλτεψη στο Παιδείας και τον χούφτωστην Μιλτιάδη στον στρατηγικό σχεδιασμό.
Αυτή η χώρα δεν έχει καμμία τύχη είναι για να πανηγύρια της Εθνικής Επαιτίου.
Από την Σκύλα στην Χάρυβδη η πολιτική ζωή του τόπου.
Πόσο μαλάκας λαός είναι οι Ελληνες όταν επιλέγουν και εξακολουθούν να ψηφίζουν όλο αυτόν τον κατιμά;
Από το φασισταριό της Χρυσής Αυγής ως τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ, του Ποταμιού, της χαζοΝΔ και πάει λέγοντας.
Ο Σαμαράς πήρε λέει το μήνυμα της κάλπης και επανήλθε πιο σοφός και με πιο άξιες επιλογές να αντιπολιτευθεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα προήχθη ο Ταφούλας από το Πολιτισμού στο Εξωτερικών και Αμυνας με την βοήθεια του Μέγα Αλέξανδρου.
Πως μπορεί (και στο κάτω κάτω γιατί;) να σωθεί αυτή η χώρα. Στο μεταξύ περιμένει και ο γόης Κατρούγκαλος να διορίσει καμμιά 40αριά χιλιάδες στο Δημόσιο για να αφήσει έργο πίσω του.
Τι στο πούτσο κάνουμε σαν λαός;
Στην εικόνα  μέρος του βιογραφικού (από την προσωπική του σελίδα) του πρώην υφυπουργού Οικονομίας και ΟικονομικώνΘανάση Μπούρα (της ηρωικής κας Κρούγκμαν), ο οποίος δηλώνει "Πανεπιστημιακός καθηγητής Δρ. Φυσικός".
Ο οποίος απέκτησε "Master (διετές) στη Μετεωρολογία και Master (διετές) στην Ηλεκτρονική-Ραδιοηλεκτρολογία είναι επίσης αριστούχος Διδάκτωρ (Ph.D.) Φυσικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εχει επίσης πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών. Μιλάει Αγγλικά."
Το αποτέλεσμα αυτού του εντυπωσιακού βιογραφικού είναι το εξής>

Οι τέσσερις βουλευτές που θα σύμμετεχουν στο Πολιτικό Συμβούλιο θα ειναι οι Μάκης Βορίδης, Ολγα Κεφαλογιάννη, Γεράσιμος Γιακουμάτος και Θανάσης Μπούρας. Επίσης οι έξι συντονιστές και οι 21 τομεάρχες θα είναι: 
1) Οικονομικών: συντονιστής Χρήστος Σταϊκούρας
(Τομεάρχες: φορολογικής πολιτικής - ΓΛΚ: Απόστολος Βεσυρόπουλος – δημοσιονομικής πολιτικής: Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου)
2) Εξωτερικών και Άμυνας: συντονιστής Κώστας Τασούλας
(Τομεάρχες: εθνικής Άμυνας: Γιάννης Κεφαλογιάννης - Εξωτερικών: Γιώργος Κουμουτσάκος)
3) Κοινωνικών Υποθέσεων: συντονιστής Νίκος Παναγιωτόπουλος
(Τομέαρχες: υγείας: Χρήστος Κελλας - εργασίας, κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας: Βασίλης Οικονόμου)
4) Δημόσια Διοίκηση: συντονιστής Σίμος Κεδίκογλου
(Τομεάρχες: διοικητικής μεταρρύθμισης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης: Νίκη Κεραμέως - εσωτερικών: Γιώργος Γεωργαντας - δημόσιας τάξης και προστασίας του Πολίτη: Δημήτρης Κυριαζίδης - δικαιοσύνης, διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων: Χαράλαμπος Αθανασίου - Μακεδονίας Θράκης: Αναστάσιος Δημοσχάκης)
5) Μορφωτικών Υποθέσεων: συντονιστής: Σοφία Βούλτεψη
(Τομεάρχες: πολιτισμού: Έλενα Ραπτη - παιδείας και θρησκευμάτων: Θόδωρος Φορτσάκης -  αθλητισμού: Κώστας Κουκοδήμος - έρευνας και καινοτομίας: Τιμολέων Κοψαχείλης)
6) Παραγωγής και Εμπορίου: συντονιστής: Σταύρος Καλαφάτης
(Τομεάρχες: Υποδομών, μεταφορών και δικτύων: Λευτέρης Αυγενάκης - Αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων: Φωτεινή Αραμπατζή - Ναυτιλίας: Νότης Μηταράκης -Ανάπτυξης & ανταγωνιστικότητας : Κώστας Σκρέκας - τουρισμού: Μάνος Κονσόλας - Περιβάλλοντος, ενέργειας και κλιματικής αλλαγής: Βαγγέλης Μπασιακος)