Αμάρτησε για τον συζυγό της, γυναικολόγο στην περιοχή των βορείων προαστείων.
Στον τραπεζικό λογαριασμό της βρέθηκε 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ στη φορολογική της δήλωση εμφάνισε μικροποσά-γράφει ο πάντα καλά ενημερωμένος ΒΗΜΑτοδότης.
Οπως ήταν επόμενο, κλήθηκε από το ΣΔΟΕ (στη ΔΟΥ Χολαργού ή Ψυχικού εάν δεν κάνω λάθος) για να δώσει εξηγήσεις ή μάλλον για να δικαιολογήσει το ποσό που δεν είχε δηλώσει.
Μπήκε στην Εφορία με ύφος χιλίων καρδιναλίων, ντυμένη μοδάτα, και κατευθύνθηκε στον έφορο. Οταν εκείνος τη ρώτησε από πού προήλθαν τα χρήματα, αυτή απλώς απάντησε «Από... βίζιτες, κύριε έφορε, από βίζιτες» και σηκώθηκε να φύγει... Θράσος και ειρωνεία φοροφυγά.
Η κυρία που κυκλοφορεί με πολυτελές cabrio στα καφέ του Νέου Ψυχικού-συνήθως στο Gaspar-πέρα από το ότι φροντίζει όλες οι φίλες της να κάνουν "σέρβις" στον σύζυγό της δεν αφήνει κολλητή που να μην την κάνει πελάτισσα του συζύγου. Εχει κατά κάποιο τρόπο αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του. Το γεγονός ότι εκείνος τής έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και τής εμπιστεύεται ποσά που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ αποδεικνύει το ταμπεραμέντο της.