Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2009

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑ ΤΟΥ BIG BROTHER;ΧΩΡΙΣΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ


«Η τηλεόραση διέλυσε το σπίτι μου!» Με αυτή τη φράση ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης -ο γνωστός «Τσάκας»- σοκάρει, οκτώ χρόνια μετά το έπαθλο των 150.000 ευρώ που κατάκτησε από το ριάλιτι «Big Brother» το 2001. Στα 38 του χρόνια ο γνωστός σε όλους «Τσάκας» μένει στη Νέα Νικομήδεια Ημαθίας μαζί με τον 6,5 ετών γιο του Δημήτρη. Αισθάνεται ότι η τηλεόραση τον κατέστρεψε. Ενιωσε σαν να μπήκαν τα MΜΕ στο σπίτι του, κάτι που είχε ενοχλήσει πιο πολύ τη σύζυγό του. Σταμάτησε να δίνει συνεντεύξεις, γιατί πολύ απλά παραποιούσαν κάποιοι αυτά που έλεγε. Πρωτοσέλιδα, φήμες για το πώς θα αξιοποιήσει τα χρήματα που κέρδισε εξόργισαν τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη και τον έκαναν να απομακρυνθεί από τα φλας και τα μέσα.

Πολλοί αναρωτιούνται ποιος είναι ο λόγος που η πρώην σύζυγός του απομακρύνθηκε από δίπλα του. Η αλήθεια είναι ότι δεν άντεχε να είναι αιχμάλωτη μιας σχέσης που τα κανάλια είχαν εκμεταλλευτεί για να κάνουν τηλεθέαση. Είχε κλειστεί στον εαυτό της και προσπαθούσε να δώσει στον άντρα της να καταλάβει ότι δεν της άρεσε όπως ζούσε κάθε μέρα. Τα χρήματα που κέρδισαν δεν διευκόλυναν τη ζωή τους, μάλλον προκάλεσαν περισσότερα προβλήματα.

Η ζωή του Γιώργου είναι φυσιολογική. Εργάζεται σε μια εταιρεία που προμηθεύει πλακάκια σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Υπάρχει και η αγροτική ζωή στο χωριό, αλλά πλέον κοιτάζει μόνο την καθημερινή εργασία του και λιγότερο τις αγροτικές υποχρεώσεις του. Μαζί του βρίσκεται ο γιος του, που είναι όλη του η ζωή, αλλά και οι γονείς του Σιμέλα και Δημήτρης που πάλεψαν για να είναι σήμερα ένας τίμιος άνθρωπος.
troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: