Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

Καμμένος στο Hot Doc Radio: Ζούμε μέρες του '65


26 Ιουνίου
12:062014
Για πολιτική, επιχειρηματική, εκδοτική και τραπεζική συμμορία που έχει καταλάβει την εξουσία στη χώρα, έχει αναστείλει το Σύνταγμα και τη δημοκρατία, χρησιμοποιεί το Κράτος εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων και εκβιάζει δικαστές έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη.
Όπως σημείωσε, το Σύνταγμα έχει ανασταλεί, οι νόμοι έχουν αντικατασταθεί με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, ενώ περνούν νόμοι που δε λαμβάνουν καν υπ’ όψιν τις διατάξεις του Συντάγματος – «εδώ κάνανε τροπολογία μέσα στγ νύχτα για να απαλλάξουν το Βενιζέλο», παρατήρησε.
Επεσήμανε εξάλλου πως έχουν θεσμοθετηθεί ασυλίες για τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ, τη διοίκηση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, τα όργανα της τρόικας, στους τραπεζίτες που έδωσαν παράνομα δάνεια στα κόμματα, την ώρα που γίνονται κατασχέσεις μισθών και ακινήτων για μερικές εκατοντάδες ευρώ.
Αναφερόμενος στο θέμα της «μικρής ΔΕΗ», σημείωσε ότι οι λιγνίτες αποτελούν τεράστια κρατική περιουσία, και τώρα «ο Μπόμπολας πάει να πάρει ορισμένα ορυχεία, για να πάρει και συγκεκριμένες μονάδες», κάτι που, όπως εκτίμησε, θα έχει αντίκτυπο στην τιμή του ρεύματος.
Τόνισε μάλιστα ότι η κυβέρνηση Σαμαρά δεν κάνει ιδιωτικοποιήσεις, αλλά παραδίδει κρατικά περιουσιακά στοιχεία σε συγκεκριμένα συμφέροντα, με αντάλλαγμα τη στήριξη της κυβέρνησης μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν.
Για τα εσωκομματικά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παραδέχθηκε ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ήταν δυσάρεστο και απρόσμενο, και εξήγησε πως ένα ποσοστό των ψηφοφόρων του κόμματος πήγε προς τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι θέλει να φύγει εδώ και τώρα η κυβέρνηση, ενώ για τις αποχωρήσεις βουλευτών του σχολίασε ότι «όσοι δεν αντέξουν, στην ευχή του Θεού να πάνε», υποστηρίζοντας πως υπάρχει ξεκάθαρο σχέδιο αποστασίας για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα ψηφίσουν για πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον «επαγγελματία της αποστασίας», όπως χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό.
«Ζούμε μέρες του ‘65», υπογράμμισε, ενώ για τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι η κυβέρνηση έχει «μαξιλάρια», σχολίασε ότι «η δημοκρατία δεν είναι μαξιλαροπόλεμος».
κουτί πανδώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: