Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟMETANΑΣΤΕΣ: "ΤΡΥΠΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ" Κατάθεση σοκ αρχιπλοιάρχου: Πως οι Τούρκοι στήνουν τραγωδίες στο Αιγαίο



Σε αποκαλύψεις αναφορικά με το ρόλο που παίζουν οι Τούρκοι δουλέμποροι στο Αιγαίο προεξοφλώντας ουσιαστικά την ανυπαρξία της ελληνικής αντίδρασης στην παραβίαση των συνόρων και των εθνικών χωρικών υδάτων.
Και οι αποκαλύψεις έρχονται από τα πλέον επίσημα χείλη αυτά του Λιμενικού Σώματος το οποίο καθημερινά έρχεται αντιμέτωπο με αυτή την πρωτοφανή κατάσταση με αυτό το «θέατρο του παραλόγου» που διαδραματίζεται στο Αιγαίο: Την προώθηση από του τούρκους δουλεμπόρους σε συνεργασία με την τούρκικη Ακτοφυλακή χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα με γνωστούς τους απώτερους σκοπούς: Την πλήρη αλλοίωση και εθνολογική του κοινωνικού ιστού της χώρας.
Μιλώντας στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή, ο αρχιπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος, Ιωάννης Καραγεωργόπουλος, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο σημείωμα που δίνουν οι δουλέμποροι στους λαθρομετανάστες.
Σύμφωνα με τον αρχιπλοίαρχο, το σημείωμα περιέχει οδηγίες, του τύπου: «Αν δείτε τα δύσκολα, τρυπήστε τις βάρκες σας με μαχαίρι και οι Έλληνες θα σας σώσουν».
«Έχει βρεθεί αυτό το σημείωμα σε υπήκοο τρίτης χώρας. Τους λένε να προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν αγγλικά, να επαναλαμβάνουν τη λέξη Παλαιστίνη και να λένε ότι το όνομά τους είναι Μοχάμεντ» είπε ο Ι.  Καραγεωργόπουλος αναφερόμενος στην πρακτική των Τούρκων δουλεμπόρων.
Αλλά δεν είναι μόνο οι δουλέμποροι φυσικά: Όπως έγινε και πρόσφατα με τη διάσωση 47 λαθρομεταναστών από το ΛΣ ανοικτά της Σάμου οι τουρκικές αρχές και στο σήμα του ΕΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος εντός των τουρκικών χωρ4ικών υδάτων, η τουρκική Ακτοφυλακή δεν "κούνησε" όυτε φουσκωτό αφήνοντας το Λ.Σ. να σώσει τους λαθρομετανάστες γνωρίζοντες πολύ καλά ότι έτσι θα καταλήξουν στην Ελλάδα.
Όλα αυτά τη στιγμή που ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και άλλοι πολιτικοί φορείς δείχνουν μια φοβερή και πρωτοφανή εμπάθεια κατά των ανδρών του Λ.Σ. μιλώντας για ευθύνες που πρέπει να διερευνηθούν οπωσδήποτε βγάζοντας την Τουρκία έξω από το «κάδρο» αθωώνοντάς την ουσιαστικά.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: