-Τα "μουνόπανα", οι "αλήτες"!!!
Αυτοί είναι κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που ακούγονται τις τελευταίες ώρες εντός του Μεγάρου Μαξίμου για τουςΤροικανούς.
Την ίδια ώρα μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά και συγκεριμένα στην πλατεία Συντάγματος ο υπουργός Οικονομικών κ. Γκίκας Χαρδούβελης ρωτάει, ανά 5', την γραμματέα του αν της απάντησε η γραμματέας του Γιουνκέρ.
Ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών αναζητεί μάταια ως τώρα στο τηλέφωνο τον Lux-leaks Πρόεδρο της Κομισιόν με την ελπίδα ότι θα πετύχει πολιτική λύση στο ελληνικό δράμα.
Στο μεταξύ οι Τροικανοί ζητούν ποσοστοποίηση των μέτρων του email Χαρδούβελη.
Τους λένε δηλαδή με χαρτί και μολύβι να αποδείξουν πώς θα εισπραχθούν αυτά τα χρήματα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού αυτό που τρέμει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο η ελληνική κυβέρνηση είναι η "Καταραμένη Παρασκευή" της Κύπρου!
Ηταν Παρασκευή 15 Μαρτίου-ξημερώματα Σαββάτου 16 Μαρτίου όταν οι  υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης αποφάσισαν την επιβολή ενός «τέλους σταθερότητας» των τραπεζικών καταθέσεων.
Ετσι είχαν βαφτίσει το χυδαίο κούρεμα των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες!
Εκείνος ο Εφιάλτης λοιπόν στροβιλίζει πλέον στο μυαλό των Χαρδούβελη-Σαμαρά οι οποίοι τρέμουν στην ιδέα ενός Eurogroup στις 8 Δεκεμβρίου χωρίς να έχει επιτευχθεί το ελάχιστο- που δεν είναι άλλο από την είδηση ότι τα μέλη της αποστολής της Τρόικας έβγαλαν εισιτήριο με προορισμό την Αθήνα!
Τρέμουν στην ιδέα ενός Eurogroup που δεν θα καταλήξει σε ουδεμία συμφωνία παρά στο κούρεμα των καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες!!!
Λίγο πριν ένας ακόμη εφιάλτης προστέθηκε στη κυβέρνηση εξαιτίας της εμμονής του υπουργού Αθανασίου, ο οποίος άρχισε να μπαίνει για τα καλά στο στόχαστρο των διεθνών ΜΜΕ.
Η απόρριψη του αιτήματος του 20χρονου Νίκου Ρωμανού να παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματά του στη Σχολή που εισήχθη ξυπνά στους φλεγόμενους δρόμους της Αθήνας κι όχι μόνο τον Κολασμένο Δεκέμβριο του 2008.
Τελικά τα 16χρονα-20χρονα παιδιά αποδεικνύονται η μεγαλύτερη απειλή για τις συστημικές κυβερνήσεις του βαθιά διεφθαρμένου πελατειακού κράτους.
Οι υπόλοιποι όταν δεν κάνουν αντίσταση από τους καναπέδες τους περιφέρουν τους μαλθακούς πισινούς τους στα κανάλια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ