Ο κάποτε αντιεξουσιαστής Γρηγόρης Ψαριανός που εξελέγη βουλευτής πουλώντας αντισυστημικούς δεκάρικους, όπως αποδεικνύεται, δεν βρήκε μια λέξη να πει για τον Νίκο Ρωμανό. Ολη του η αγωνία είναι να εξασφαλίσει μερικούς μήνες ακόμη τους παχυλούς μισθούς του, έστω κι αν η συγκεκριμένη ολομέλεια της Βουλής βαφτεί με το αίμα ενός 20χρονου παιδιού.
Ετσι ο Ψαριανός έχει πολύ πρεμούρα τις τελευταίες ώρες μια και αγωνιά για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. Την αγωνία του Ψαριανού συμμερίζονται οι  οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Νίκη ΦούνταΝίκος Τσούκαλης,Θωμάς Ψύρρας, καθώς και οι ανεξάρτητοι Σπύρος ΛυκούδηςΒασίλης ΟικονόμουΠάρις ΜουτσινάςΤάσος Κουράκος,Γιώργος Κασαπίδης και Χρήστος Αηδόνης.  Ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να στηρίξουν την προσπάθεια εμφανίζονται οι Νίκος Σηφουνάκης και Δημήτρης Κρεμαστινός από το ΠΑΣΟΚ. 
Την ίδια ώρα, ο Μάρκος Μπόλαρης αν και δεν ανήκει στους 20 βουλευτές που υπογράφουν το κείμενο- πλατφόρμα, σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «είναι μια καλή βάση για συζήτηση».
Εύγε γενναίοι εθνοπατέρες και εθνομητέρες!