Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

15χρονος ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει ελαφάκι (εικόνες)

ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΟΡΜΗΤΙΚΑ ΝΕΡΑ

08/02/14 - 15:53
Το γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες με τη μάχη που έδωσε με τα ορμητικά νερά ο 15χρονος Μπελάλ από το Μπαγκλαντές στην προσπάθειά του να σώσει από βέβαιο πνιγμό ένα μικρό ελαφάκι.
Ο νεαρός είχε πάει εκδρομή με τους γονείς στις όχθες του ποταμού Νοακχάλί και πρόσεξε το ελαφάκι το οποίο είχε πέσει μέσα στο νερό και πάσχιζε να σωθεί από τα ορμητικά νερά.
Χωρίς δισταγμό ο 15χρονος βούτηξε στο ποτάμι για να σώσει το ελαφάκι, παρά το γεγονός ότι οι συγγενείς του παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα.
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το χέρι του μικρού εμφανίστηκε πάνω από την επιφάνεια του νερού με το μικρό ελάφι ψηλά, εξαντλημένο, αλλά σώο. Με ααπό λίγα λεπτά κατόρθωσε να το περάσει στην απέναντι όχθη, όπου βρισκόταν το κοπάδι του.
Την απίστευτη αυτή ιστορία απαθανάτισε με το φακό του ο διάσημος φωτογράφος της άγριας φύσης, Χασιμπούλ Γουαμπά, σε ένα από τα ταξίδια του.
«Είναι απίστευτο αυτό που έκανε ο πιτσιρικάς. Επτά άτομα παρακολουθούσαμε το γεγονός και, όταν γύρισε πίσω σε εμάς, τον επευφημήσαμε για το κατόρθωμά του» δήλωσε ο Γουαμπά.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: