Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Καροτσάκι έβγαλαν έξω από τη βουλή τον Στουρνάρα,βουλευτές της ΝΔ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΣΥΡΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ»

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Μάκη Βραχιολίδη, έκανε την εξής δήλωση:

«Συρόμενος από πρωτοκλασάτους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο διορισμένος Υπουργός Οικονομικών Ιωάννης Στουρνάρας βγήκε «καροτσάκι» από την αίθουσα του Κοινοβουλίου και μετά από λίγη ώρα επανήλθε για να αποσύρει την επίμαχη αντισυνταγματική τροπολογία.

Μετά από όλη αυτή την παρωδία, αλλά και τη συνταγματική εκτροπή, ο Υπουργός Οικονομικών δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας. Παραίτηση που του ζήτησε ο Πρόεδρός μας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

Ούτε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ανεβαίνοντας στην έδρα του Προεδρείου έδειξε ότι είναι σε οτιδήποτε ενοχλημένος από όλα αυτά που συνέβησαν σε βάρος του αυτοδιοίκητου του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Τα παπαγαλάκια του Μεγάρου Μαξίμου, την ώρα που μέσα στη Βουλή, Νεοδημοκράτες Βουλευτές αλλά και Υπουργοί «τα χώνουν» για το Στουρνάρα, επιδίδονται σε λαϊκίστικες ερμηνείες προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο.

Διευκρινίζω ότι ως Βουλευτής θα ψήφιζα το οτιδήποτε ήταν μέσα στο πνεύμα της ισότητας όλων των εργαζομένων. Φυσικά και των υπαλλήλων της Βουλής σε σχέση με τους λοιπούς υπαλλήλους του Ελληνικού Δημοσίου.

Αλλά αυτές οι ρυθμίσεις θα πρέπει να γίνονται με τις προβλεπόμενες συνταγματικές διαδικασίες που προφυλάσσουν το αυτοδιοίκητο της Ελληνικής Βουλής και δεν επιτρέπουν την έξωθεν παρέμβαση του οποιουδήποτε διορισμένου και εξωκοινοβουλευτικού παράγοντα.

Ναι στην μισθολογική ισότητα των εργαζομένων, όσο επώδυνη κι αν είναι για κάποιους, αλλά όχι μέσω εκτροπής των διαδικασιών που προβλέπει το Σύνταγμα για τη Βουλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: