Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Κ. Μιχαλος: «Τα νέα μέτρα οδηγούν με βεβαιότητα στην χρεωκοπία»ΕκτύπωσηE-mail
09-02-2012 14:33:29
2
ImageΤην πεποίθησή του ότι τα νέα μέτρα της υπο διαπραγμάτευσης δανειακής σύμβασης θα επιφέρουν τελικά την εξαθλίωση, τον αφανισμό της επιχειρηματικότητας οδηγώντας με βεβαιότητα στην χρεωκοπία ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος.
  «Σοκ και δέος σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, προκαλούν τα μέτρα που περιέχονται στο κείμενο που προωθεί η τρόικα, και όπως όλα δείχνουν θα επιβληθούν τελικά στη χώρα μας», παρατήρησε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ για να συνεχίσει:
 «Η Ελλάδα υποβάλλεται στο μαρτύριο της σταγόνας και δυστυχώς δεν υπάρχει καμιά προοπτική για το μέλλον, αφού σε όλα όσα αποφασίζονται δεν υπάρχει ίχνος αναπτυξιακής διάσταση, Ήδη, η ανεργία στη χώρα μας άγγιξε το 21%, γεγονός που είναι άμεσα συνδεδεμένο με το τσουνάμι των λουκέτων που πλήττει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Να σημειώσω, δε, ότι στο δείκτη της ανεργίας δεν συμπεριλαμβάνονται οι δεκάδες χιλιάδες πλέον κατεστραμμένοι επιχειρηματίες», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ.
Τέλος ο Κ. Μίχαλος σημείωσε την ανάγκη «έστω και την ύστατη στιγμή να αλλάξουμε πορεία». «Ας δώσουμε το δικαίωμα στον ελληνικό λαό να επιλέξει αυτός την τύχη του».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: