Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Βίντεο σοκ: Απαγχονισμός στελέχους του Μπάαθ στην Συρία


defence netΕκτύπωσηE-mail
01-02-2012 15:47:28
14
Μόνο ο τρόμος και ο νόμος του Λιντς φαίνεται πως κυριαρχούν πια στη Συρία διαμορφώνοντας μια κατάσταση που οδεύει συνεχώς προς σε ένα πρωτοφανή σε αγριότητα εμφύλιο πόλεμο με τη συμμετοχή ξένων πρακτόρων και μισθοφόρων από τη μια πλευρά και τους υποστηρικτές του κυβερνώντος κόμματος Μπααθ από την άλλη.
Έτσι εκτός από τον ανοικτό πια πόλεμο που διεξάγει η αντιπολίτευση, λαμβάνοντας φορτία όπλων μέσω Τουρκίας προχωρούν ανοικτά και σε δημόσια λιντσαρίσματα και  απαγχονισμούς καταλύοντας κάθε έννοια δικαίου.
Έτσι ένα στέλεχος του Μπάαθ ο  Mar’ea Mohammad έκανε –όπως αποδείχθηκε- το μοιραίο  λάθος να μιλήσει μπροστά στις κάμερες στους εκπροσώπους του αντιπροσώπων του Αραβικού συνδέσμου , που απαρτίζονται από 18 χώρες, για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στη Συρία. Η κίνησή του όμως αυτή φαίνεται πως  «στοχοποιήθηκε»  από την περίφημη αντιπολίτευση.
Το αποτέλεσμα ήταν ο ίδιος να εντοπιστεί και να απαγχονιστεί επειδή μίλησε ανοιχτά για ότι συμβαίνει στη χώρα. Το βίντεο της σκηνής  του απαγχονισμού που κάνει το γύρο του κόσμου αναμένεται να προκαλέσει πράξεις αντεκδίκησης επιδεινώνοντας ακόμη περισσότερο την ήδη έκρυθμη κατάσταση στη χώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: