Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ(Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ο μουσουλμανικός εκφοβισμός των Γερμανών φοιτητών στα σχολεία έχει γίνει τόσο επικίνδυνος , οι φοιτητές αυτοκτονούν.
Γερμανοί σχολικοί υπάλληλοι ανέφεραν πολυάριθμες απειλές ξεκινώντας από ασήμαντα θέματα όπως οι μουσουλμάνοι φοιτητές προειδοποιούν ότι το Ισλάμ απαγορεύει το χοιρινό όταν εκφοβίζουν τους μη μουσουλμάνους για να φέρουν τα σάντουιτς ζαμπόν τους στην καφετέρια του σχολείου κατά το γεύμα.
Σε μια άλλη περίπτωση, δύο αδέλφια, ένα αγόρι ηλικίας 11 ετών και ένα κορίτσι εννέα ετών φέρεται να ξυλοκόπησαν και απειλούσαν ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να προσπαθήσουν να παίξουν έξω πάλι αφού τα μουσουλμανικά παιδιά τους είδαν να τρώνε ζελεδάκια από αρκούδες που περιέχουν ζελατίνη χοιρινού κρέατος.
Πέρυσι, ένας Εβραίος  έφηβος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει ένα σχολείο του Βερολίνου μετά από ξυλοδαρμούς και αντισημιτικές καταχρήσεις από μουσουλμάνους συμμαθητές, «η εφημερίδα το Βερολίνο του Λονδίνου (Berlin London) έγγραψε στο Twitter τον περασμένο Μάιο.
Το CBN αναφέρει: Ο διευθυντής ενός γερμανικού σχολείου στη Φρανκφούρτη επί του Μάιν είπε στη μητέρα ενός φοιτητή ότι πρέπει να ντύσει την κόρη της σε μια hijab ή ένα μουσουλμανικό κεφάλι, ώστε οι μουσουλμάνοι φοιτητές να σταματήσουν να εκφοβίζουν το κορίτσι. Η γυναίκα είπε στη γερμανική εφημερίδα Bild: «Η κόρη μου ήταν τόσο μαζικά εκφοβισμένη στο σχολείο της από μουσουλμάνικα κορίτσια που έπρεπε να την βγούμε έξω από το σχολείο για προστασία.
Ένα κορίτσι ηλικίας έξι ετών, το μοναδικό γερμανόφωνο σε ολόκληρη την τάξη του, ξυλοκοπήθηκε άγρια από μουσουλμάνους μαθητές υπόβαθρου μετανάστευσης και μάλιστα κόπηκε με ένα αιχμηρό αντικείμενο, σύμφωνα με το Focus. Ο εκφοβισμός αντανακλά άλλες εκθέσεις στα γερμανικά σχολεία όπου οι εκπαιδευτικοί παραπονούνται για «θρησκευτικό εκφοβισμό» κυρίως από μουσουλμάνους φοιτητές προς μη μουσουλμάνους.
Μια άλλη σχολή του Βερολίνου, το Δημοτικό Σχολείο του Schoeneberg Spreewald, έχει πληθυσμό μουσουλμανικής προέλευσης με πληθυσμό 99% και τα περιστατικά βίας είναι τόσο υψηλά ώστε το σχολείο αναγκάστηκε να προσλάβει προσωπικό ασφαλείας, καθώς η βία απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και σε εκπαιδευτικούς.
Children dying and suicides at German schools due to mobbing and bullying
Ο Tim Kellner πρώην αστυνομικός αποκαλύπτει σε αυτό το βίντεο ότι όλα τα ΜΜΕ σας λένε ψέματα ή διαστρεβλώνουν την αλήθεια ακόμα και  κρύβουν γεγονότα.  Με αυτήν την μέθοδο καταφέρνουν να χειραγωγούν εδώ και χρόνια τις μάζες. Το Facebook φυσικά τον έκλισε τον λογαριασμό του για  ένα μήνα. Το αστείο της υπόθεσης, σκάλισαν και βρήκαν ένα άρθρο του στο facebook  από το  2016 και τον κατηγόρησαν για λόγους μίσους ( hate speech).
German ex cop: «Media is all lies and manipulation»
Γερμανία: πολυμορφία & εμπλουτισμός! Η αστυνομία ψάχνει για αυτή την αφθονία των μαχαιριών αφού έκλεψε δύο πρατήρια καυσίμων στο Ratingen το ένα μετά το άλλο.
https://pbs.twimg.com/media/Dyty801WoAAeOvZ.jpg

Γερμανία: Ένας γιατρός έκτακτης ανάγκης και οι δύο παραϊατρικοί του κτυπήθηκαν από μια τουρκική οικογένεια στο Βερολίνο-Νεουκόλν, επειδή πίστευαν ότι οι υπηρεσίες διάσωσης ήταν πολύ αργές. Ένα μέλος της οικογένειας είχε πυρετό!🆘‼🤬💩 : An emergency doctor and her two paramedics were beaten by a Turkish family in -Neukölln because they thought the rescue services had been too slow. A family member had a fever! by blocked @OnlineMagazin

22 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Γερμανία: Το κίνημα Muslim Furkan θέλει να δημιουργήσει ένα θεϊκό κράτος στη Γερμανία και να εισαγάγει τον νόμο της σαρίας   sharia law
https://twitter.com/Fake_Ljaschko/status/1092364383945138176


Γερμανία: Δύο αδέλφια μαχαιρώθηκαν αρκετές φορές από πέντε από τους συνηθισμένους επιτιθέμενους στην Αλεξάντερπλατς στο #Berlin με ένα κομμένο μπουκάλι και κλώτσησαν ενώ βρίσκονταν στο έδαφος. Υπήρχαν συλλήψεις!🆘‼👮‍♂️💩 : Two brothers were stabbed several times by five of the usual attackers at Alexanderplatz in with a severed bottle and were kicked while lying on the ground. There were arrests! by blocked @OnlineMagazin

20 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ελλάδα: Μια άλλη μεγάλη πυρκαγιά στο Camp Moria (κέντρο εισβολής-Invader) στο νησί Λέσβος. Φυσικά, με τη μεγάλη ευχαρίστηση των συνηθισμένων αγώνων- και ελαφρότερους ιδιοκτήτες στο στρατόπεδο.🆘‼💩🔥 : Another major fire in the Camp (Invader reception center) on the island of . Of course, under the great pleasure of the usual matches- and lighter owners in the camp. by blocked @OnlineMagazin

47 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


«Η Γερμανία δεν είναι ασφαλής όσο ΠΟΤΕ» – Martin Hess AfD
Ο Martin Hess μιλώντας στο γερμανικό κοινοβούλιο για την εσωτερική ασφάλεια. Είναι Γερμανός αστυνομικός και πολιτικός (AfD). Διετέλεσε Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του Κράτους για το AfD Baden-Württemberg από τον Μάρτιο του 2017 και είναι μέλος του κόμματος AfD της 19ης Ομοσπονδιακής Βουλής.
Ανοιχτά σύνορα έφεραν στην χώρα την μεγαλύτερη εγκληματικότητα η οποία δεν ελέγχεται με αποτέλεσμα η αστυνομία παντού να μην μπορεί πλέον να προστατέψει τους πολίτες της.  Δεν υπάρχει προηγούμενα στην ιστορία της Γερμανία με τόσες πολλές εγκληματικές πράξεις καθημερινά. Μαχαιρώματα σε αθώους πολίτες έχουν γίνει ρουτίνα.

«Germany is unsafe like NEVER BEFORE» – Martin Hess AfD
http://nikosxeiladakis.gr/%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια: