Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ - ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ, ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και επίσημα!


ΒΙΝΤΕΟ - ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ, ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και επίσημα!
Η συνάντηση των Αλέξη Τσίπρα, Πάνου Καμμένου στην Κουμουνδούρου έφερε αυτό για το οποίο αγωνίστηκε από την πρώτη ημέρα ύπαρξης του Το ΧΩΝΙ! Μια αντιμνημονιακή συγκυβέρνηση! ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΞΕ!
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (και πλέον, κυβερνητικός εταίρος - ναί, είναι επιτέλους αλήθεια), εξερχόμενος της συναντήσεως με τον πρωθυπουργό (ναι, είναι επιτέλους αλήθεια) Αλέξη Τσίπρα ανακοίνωσε περιχαρής στους Έλληνες ότι η χώρα έχει ξανά κυβέρνηση.

«Από αυτή τη στιγμή υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα. Οι ΑΝ.ΕΛ. δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.
«Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ανακοινώσει τη σύνθεση της κυβέρνησης, στην οποία συμμετέχουν οι ΑΝ.ΕΛ.», συνέχισε ο κ. Καμμένος, συμπληρώνοντας πως «θα τα ανακοινώσει όλα ο πρωθυπουργούς και εμείς ότι λέμε ισχύει για πάντα».
«Εμείς εκτελέσαμε την εντολή του ελληνικού λαού», τόνισε, ζητώντας παράλληλα «να προχωρήσουμε σε μια καινούρια μέρα».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπάρχει συμφωνία αρχών όπως ο ελληνικός λαός το έδωσε μέσα από τις εκλογές.
Δείτε το σχετικό (ιστορικό) βίντεο:

Το οδυνηρό διάλειμμα της γερμανικής κατοχής και των "γιαβόλ Αγκελα" έχει οριστικά τελειώσει και οι Έλληνες μπορούν να ονειρεύονται ότι ενωμένοι και με σκληρό αγώνα θα μπορέσουν να δώσουν και πάλι προοπτική στα παιδιά τους!

Η συμφωνία είχε γίνει γνωστή από αργά το βράδυ της Κυριακής ενώ δεδομένη θεωρείται η ανάληψη ενός υπουργείου από τους ΑΝ.ΕΛ., πιθανότατα του υπουργείου Ναυτιλίας.

Καμμένος: «Από αυτή τη στιγμή υπάρχει κυβέρνηση στην χώρα»
Ο κυβερνητικός συνασπισμός θα έχει τουλάχιστον 162 έδρες (149 του ΣΥΡΙΖΑ και 13 των Ανεξαρτήτων Ελλήνων).
Το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να κατευθυνθεί στο Προεδρικό Μέγαρο για να λάβει τη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Κάρολο Παπούλια.
toxwni

Δεν υπάρχουν σχόλια: