Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014

Αποφοίτησε ο γιός του Σαμαρά από το κολέγιο Αθηνών... βέβαια να μην ξεχνάμε και την καθηγήτρια που απολύσανε επειδή έπιασε τον γιό του να αντιγράφει


14/7/14
 
Απίστευτη απόπειρα "ξεπλύματος" του γιου Σαμαρά, από το Star, το οποίο παρουσίασε την τελετή αποφοίτησης της τάξης του 2014, στο Κολέγιο Αθηνών, Ψυχικού. Το ρεπορτάζ ξεκινάει με την δημοσιογράφο, να μας λέει, ότι ήταν η καλύτερη τάξη των τελευταίων ετών. 

Και όπως βλέπεται στο βίντεο, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star είχε προσωπικούς λόγους που ήθελε να προβληθεί, αφού ένας από τους αποφοίτους, που έβγαλε και ένα μονότονο λόγο, ήταν ο γιος της, και γιος του Θόδωρου Ρουσόπουλου! Και το καλύτερο ήταν μετά. Στο βίντεο καλείτε να παραλάβει το δίπλωμα του, ο Κωνσταντίνος Σαμαράς, ο γιος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δεν παίρνει απλά μόνο το απολυτήριο, αλλά παίρνει και "Έπαινο" και 3 "Έπαθλα".... που τα έχουν επινοήσει τα κολέγια για να γεμίζουν τα άδεια βιογραφικά των μελλοντικών πολιτικών μας! 


Βέβαια μας εντυπωσιάζουν τα Έπαθλα και οι Έπαινοι του γιου Σαμαρα, όταν πέρσι την Άνοιξη, βγήκε στο φως της δημοσιότητας ότι ο γιος Σαμαρά πιάστηκε να αντιγράφει, όπως γράψαμε ΕΔΩ, και βέβαια το θέμα δεν ήταν αυτό το ασήμαντο, αλλά ότι η καθηγήτρια που τον έπιασε να αντιγράφει ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ, όπως η ίδια κατήγγειλε! 
Δείτε το βιντεο: 


αποφοίτηση του κολλεγίου αθηνων01:42reEmbeditπηγή
- See more at: http://www.hellas-now.com/2014/07/blog-post_3145.html#sthash.nlj3ECED.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: