Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Νέο "χαστούκι" της Αιγύπτου στον "Σουλτάνο" Ρ.Τ.Ερντογάν: "Δεν υπάρχει «τουρκική δημοκρατία βόρειας Κύπρου»"

Νέο "χαστούκι" από την Αίγυπτο του προέδρου Αμιντέλ Αμιντέλ Φατάχ Αλ Σισι προς τον "σουλτάνο" Ρ.Τ.Ερντογάν που με αποφασιστική στάση απέρριψε προηγύμενο ψήφισμα του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, και αρνήθηκε να ονομάσει το Ψευδοκράτος «τουρκική δημοκρατία βόρειας Κύπρου», με αποτέλεσμα για πρώτη φορά στην ιστορία να ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Οργανισμου χωρίς ψήφισμα!
 
Ο Ρ.Τ.Ερντογάν κάθε μέρα που περνά συνειδητοποιεί ότι οι "ευτυχισμένες" για αυτόν μέρες που ήταν πρόεδρος της Αιγύπτου ο ισλαμιστής Μ.Μόρσι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, και τα όνειρά του για νέα "Οθωμανική Αυτοκρατορία" σβήνουν.
 
Ηχηρό το ράπισμα στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από τον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας, με πρωτοστάτη την Αίγυπτο που οι σχέσεις της βρίσκονται στο ναδίρ με την Τουρκία
 
Η αποφασιστική στάση της Αιγύπτου κι άλλων αραβικών και αφρικανικών χωρών να μην κάνουν αποδεκτή αναφορά σε «τουρκική δημοκρατία βόρειας Κύπρου» που επιθυμούσε η Τουρκία στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας, (OIC), είχε σαν αποτέλεσμα η σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών που συνεδρίαζε μέχρι χθες στη Νέα Υόρκη να ολοκληρωθεί χωρίς να εκδοθεί ψήφισμα. Διπλωματικές πηγές ανέφεραν πως δεν θυμούνται εδώ και αρκετά χρόνια να έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στον οργανισμό αυτό, με 56 κράτη μέλη, από την Αφρική και την Ασία.
 
Η περασμένη σύνοδος του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, που είχε γίνει με ΓΓ στον οργανισμό τον αποτυχόντα υποψήφιο στις τουρκικές προεδρικές εκλογές κ. Ιχσάνογλου, είχε υιοθετήσει ψήφισμα με προκλητικές αναφορές, καλώντας τα κράτη μέλη να επιδείξουν έμπρακτη αλληλεγγύη στο «τ/κ κράτος».
 
Αυτή τη φορά, η Αίγυπτος στο κεφάλαιο για το κυπριακό, παρουσίασε θέσεις που εξέφραζαν υποστήριξη στην Κυπριακή Δημοκρατία. Κάτι που δεν αποδέχθηκε η Τουρκία. Τις αιγυπτιακές θέσεις υποστήριξαν τα Εμιράτα κι άλλες χώρες.
 
Πρόκειται για σοβαρή ήττα της Τουρκίας και σύμφωνα με διπλωματικές πηγές είναι αποτέλεσμα της κρίσης στις σχέσεις της Αγκυρας με το Κάιρο κι άλλα ισλαμικά κράτη από τότε που ανέλαβε την εξουσία στο Κάϊρο ο πρόεδρος Σίσι, δημιουργώντας προβληματισμό και για το αποτέλεσμα στις εκλογές για το Συμβούλιο Ασφαλείας.
 
Ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης έθεσε το θέμα σε όλες τις συναντήσεις που πραγματοποίησε με ομολόγους του Ισλαμικών χωρών, ενώ ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Ερογλου, που παρευρέθηκε στις εργασίες της, προσπάθησε μάταια να αλλάξει το κλίμα, με συναντήσεις με τον ΓΓ της Ισλαμικής Bin Amin Madani (την Τρίτη) και πολλούς υπουργούς Εξωτερικών.
 
Σημειώνεται ότι ο Ντερβίς Ερογλου συναντάται σήμερα το μεσημέρι (τοπική ώρα) με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν γκι-Μουν.
 
Σημειώνεται ότι προ ημερών η Τουρκία είε υποστεί και άλλη ήττα από τον πρόεδρο Σίσι όταν αποφάσισε να προχωρήσουν οι δύο χώρες της Αιγύπτου και της Κύπρου σε συνεκμετάλευση των υδρογονανθράκων των αντίστοιχων ΑΟΖ με την Λευκωσία να ακολουθεί την σίγουρη πολιτική του "ας είναι μισά και σίγουρα" παραλλαγή του "κάλλιο πέντε και στο χέρι".
 
Ότι πήγε να κερδίσει η Τουρκία με το καθεστώς του ισλαμιστή προέδρου Μ.Μόρσι, το έχασε με μια...μονοκονδυλιά από τον νυν κοσμικό πρόεδρο Αμιντέλ Αμιντέλ Φατάχ Αλ Σισι 
 
Ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Αμιντέλ Αμιντέλ Φατάχ Αλ Σισι εξέδωσε προ ημερών προεδρικό διάταγμα με το οποίο εγκρίνει την επικύρωση της συμφωνίας πλαίσιο για συνεκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην ΑΟΖ Κύπρου και την ΑΟΖ Αιγύπτου που εκτείνονται εκατέρωθεν της μέσης γραμμής η οποία υπογράφηκε στο Κάιρο της Αιγύπτου 12/12/2013.
 
Οι τελευταίες κινήσεις της Αιγύπτου στέλνουν και σαφές πολιτικό μήνυμα στην Άγκυρα σε σχέση με τη νομιμότητα ερευνών και εκμετάλλευσης του φυσικού πλούτου στη Κυπριακή ΑΟΖ την οποία αμφισβητεί η Τουρκία και το ψευδοκράτος. Έχει σημασία που θα γίνει η συνεκμετάλευση καθώς εάν είναι κοντά στο τριεθνές Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου, θα έχουμε αναγνώριση της ΑΟΖ λόγω Καστελόριζου από την Αίγυπτο, δίνοντας άλλο ένα χτύπημα ο Σίσι στην νεοοθωμανική πολιτική του "Σουλτάνου" Ρ.Τ.Ερντογάν.
 
Η συγκυρία είναι ευνοϊκή. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια κυβέρνηση που να σκέφτεται τα εθνικά συμφέροντα και να την εκμεταλευτεί. Σημειώνεται ότι η Αίγυπτος του προέδρου Σίσι έχει πολύ καλές σχέσεις και με το Ισραήλ, αλλά και με την Ρωσία στην οποία θα πραγματοποιήσει και μεγάλες εξαγωγές γεωργικών προϊόντων καλύπτοντας τα κενά που αφήνουν οι Έλληνες παραγωγοί λόγω της "φαεινής" εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης Α.Σαμαρά-Ε.Βενιζέλου.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΛΑΙΟΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ KARBONIUM

Τι συμβαίνει με τον Α.Σαμαρά; - Τώρα ζήτησε από τον Αζερμπαϊτζάν "να στείλει άμεσα φ.α. στην Ελλάδα"! - Προφανώς αεροπορικώς!Στην υποβολή ενός παράδοξου αιτήματος προχώρησε ο Α.Σαμαράς προς τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάν Αλίγιεφ, στην κατ' ιδίαν συνάντηση που είχαν στο προεδρικό μέγαρο στην πρωτεύουσα, Μπακού ζητώντας του "επιπλέον παροχή αζέρικου φυσικού αερίου στη χώρα μας, σε περίπτωση διακοπής της τροφοδοσίας, λόγω της κρίσης στην Ουκρανία"! Εννοώντας φυσικά τον προσεχή χειμώνα...
Εδώ έχουμε τρία κενά λογικής. 
Πρώτον δεν υπάρχει ροή αζερικού φυσικού αερίου προς την Ελλαδα και είναι άγνωστο αν θα υπάρξει ποτέ (αφού ο ΤΑΡ έχει "κολλήσει" για πολλούς και διάφορους λόγους)
Δεύτερον, ο ΤΑΡ και να κατασκευαστεί δεν θα είναι έτοιμος πριν από το 2018 και βεβαια, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει επαρκές αζέρικο φυσικό αέριο.
Τρίτον αν η Ουκρανία εμποδίσει την ροή φυσικού αερίου προς την κεντρική και νότιο Ευρώπη, το αζερικό φυσικό αέριο, μέχρι το 2018 θα μπορεί να μεταφερθεί στην Ελλάδα μόνο ... αεροπορικώς σε γκαζάκια, αφού ούτε αγωγός υπάρχει, ούτε θάλασσα έχει το Αζερμπαϊτζάν για να μεταφερθεί έστω σε μικρές ποσότητες υγροποιημένο.
Εκτός του ότι το Αζερμπαϊτζάν εξαρτάται από την Ρωσία και αν η Μοσχα "απελευθερώσει" τις αρμενικές Ταξιαρχίες θα βρεθούν σε 48 ώρες στο Μπακού, όπως έδειξαν και οι πρόσφατες συγκρούσεις Ιουλίου και Αυγούστου.
Το ερώτημα είναι γιατί το είπε; Και γιατί τελευταία λέει εξωφρενικά πράγματα ο Α.Σαμαράς (όπως π.χ. ότι "Η Οικονομία έχει εκτοξευθεί") που κάνουν πολλά μέλη της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας να προβληματίζονται για την γενικότερη κατάσταση της (πολιτικής) λογικής του...
Οι δύο ηγέτες είχαν μία συνάντηση μόλις 20'!
Σαμαράς και Αλίγιεφ συμφώνησαν να επιταχυνθούν τα έργα και να γίνει προσπάθεια να ξεπεραστούν τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα. Προφανώς εννοούν ότι κανείς στη Βόρειο Ελλάδα δεν θέλει να δώσει το χωράφι του ... δωρεάν ή έναντι πινακίου φακής για να μεταφέρουν το φυσικό τους αέριο χωρίς κόστος οι Αζέροι στους Αλβανούς και τους Ιταλούς.
Ο κ. Αλίγιεφ αναφέρθηκε στις ενεργειακές δυνατότητες του Αζερμπαϊτζάν και στην επάρκεια των εγκατάστασεων, ώστε να επωφελούνται και οι γείτονες και σημείωσε ότι το Σαχ Ντενίζ δεν έχει δώσει όλες του τις δυνατότητες. Πολύ αμφιβάλουμε αν τις έχει πάντως.
Μετά το τετ-α-τετ των δύο ηγετών πραγματοποιήθηκε σύσκεψη αντιπροσωπειών των δύο χωρών, στην οποία από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν ο υπουργός Ενέργειας κ. Γιάννης Μανιάτης, ο υφυπουργός του, Ασημάκης Παπαγεωργίου και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη. 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2004: Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Posted by olympia spyr στο Σεπτεμβρίου 10, 2014

wpid-νίκος-χειλαδάκης-2.jpg.jpegΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η εντεκάτη Σεπτεμβρίου έχει μείνει στην παγκόσμια ιστορία σαν μαύρη κηλίδα εξ αιτίας της τρομοκρατικής επίθεσης στους δίδυμους πύργους στην Νέα Υόρκη. Για την ιστορία αυτή έχουν γραφτεί πάρα πολλά και τελευταία έχουν βγει στην δημοσιότητα καινούργια στοιχεία που ενισχύουν την άποψη, που είχαν υποστηρίξει τότε κάποιοι ερευνητές και είχαν επικριθεί έντονα, ότι οι ουρανοξύστες κατέρρευσαν όχι από την πτώση των αεροπλάνων, αλλά από ισχυρές υπόγειες εκρήξεις στα θεμέλια τους.

Αλλά η 11η Σεπτεμβρίου έχει άλλο ένα μεγάλο γεγονός που σχετίζεται με την σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία. Ίσως από τότε είχαν προετοιμαστεί τα σχέδια για τις σημερινές εξελίξεις και για την υποδούλωση της Ελλάδας στο άρμα της Ευρώπης και της Αμερικής, ενώ σημαντικά ζητήματα ήταν σε εκκρεμότητα, όπως ο αγωγός Μπουργάζ- Αλεξανδρούπολης, ένα τεράστιας σημασίας γεωσταρτηγικό έργο, καθώς και η πορεία των ελληνορωσικών σχέσεων που αν είχαν εξελιχτεί διαφορετικά με το έργο αυτό, ίσως σήμερα να μην είμαστε σε αυτή την τραγική κατάσταση.

Ήταν 11 Σεπτεμβρίου του 2004 όταν όλη η Ελλάδα «πάγωσε». Το στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου «Σινούκ», που μετέφερε τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρο στο Άγιον Όρος και τη συνοδεία του, κατέπεσε στη θάλασσα ανοικτά του Άθω, λίγο πριν προσγειωθεί, παρασύροντας στον θάνατο τους επιβάτες του. Συνολικά 18 νεκροί, ανάμεσά τους και ο προκαθήμενος Αλεξανδρείας, Πέτρος. Το επίμαχο όμως σημείο με αυτό το ελικόπτερο ήταν ότι μπορεί να ήταν αυτό που θα μετέφερε τότε τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, στο πρώτο του ταξίδι προς το Άγιο Όρος, όπου θα επισκέπτονταν το ρωσικό μοναστήρι. Το βράδυ της Παρασκευής, 10 Σεπτεμβρίου 2004, ο Πούτιν βρισκόταν στην Τουρκία για επίσημη επίσκεψη. Είχε ήδη δει τον Ερντογάν και την επόμενη μέρα θα επισκέπτονταν το ρωσικό μοναστήρι ικανοποιώντας την από καιρό μεγάλη του επιθυμία να βαδίσει στα χώματα του Αγίου Όρους. Ο Πούτιν σχεδίαζε τότε ότι με την κατασκευή του αγωγού Μπουργάζ- Αλεξανδρούπολης θα προσέγγιζε ακόμα περισσότερο την χώρα μας και θα έβαζε τρόπον τινά «πόδι» στην Μεσόγειο. Έτσι ακόμα και αν θα έχανε τον έλεγχο στην Συρία, θα είχε μια ισχυρή εναλλακτική λύση πρόσβασης στην ανατολική Μεσόγειο, προσβλέποντας σε μια Ελλάδα που θα προσέγγιζε ακόμα περισσότερο την ομόδοξη Ρωσία. Οι μετέπειτα όμως εξελίξεις ανέτρεψαν όλους αυτούς τους σχεδιασμούς.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Πούτιν που είχε σχεδιαστεί από την ελληνική πλευρά, προέβλεπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος θα έρχονταν στην Ελλάδα με ελληνικό στρατιωτικό ελικόπτερο Σινούκ, που θα απογειωνόταν από την βάση της Ελευσίνας. Ήταν ένα από τα δυο ελικόπτερα που θα έρχονταν στο Άγιο Όρος με το άλλο, αυτό που θα μετέφερε τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας, Πέτρο τον Ζ. Υποτίθεται ότι και τα δυο ελικόπτερα είχαν εξεταστεί εξονυχιστικά από εδικούς και είχαν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας των πτήσεων τους. Τότε, ένα Ρώσος «μηχανικός» έστειλε από την Ελλάδα σήμα στην συνοδεία του Πούτιν, που βρίσκονταν στην Τουρκία, ότι ένα από τα δύο ελικόπτερα Σινούκ, ήταν «μαρκαρισμένο» από την κατασκευάστρια εταιρία ως προβληματικό και παρ’ όλα αυτά θα πετούσε με… την εγγύηση των ελληνικών αρχών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στον Ρώσο πρόεδρο, η κατασκευάστρια εταιρία είχε συναρμολογήσει 28 προβληματικούς έλικες σε ελικόπτερα αυτού του τύπου σε όλο τον πλανήτη. Δύο από τους έλικες αυτούς ήταν τοποθετημένοι σε ένα ελληνικό ελικόπτερο. Ο Ρώσος μηχανικός «συμβούλεψε» τον Ρώσο πρόεδρο να ζητήσει αλλαγή του πτητικού μέσου ή να μην πάει καθόλου στο Άγιο Όρος. Τότε ο Πούτιν έκανε την σωστή «μανούβρα» στο ταξίδι του. Απέπλευσε από τη Καλλίπολη της Τουρκίας όπου και βρίσκονταν και πήγε στο Άγιο Όρος. Μόνο λίγο πριν την αποβίβασή του στο Άγιο Όρος, και ενώ στην Αθήνα περίμεναν την εντολή για το ελικόπτερο, ενημέρωσε ότι θα έφτανε ακτοπλοϊκώς εκεί. Ήταν ένα ισχυρό μήνυμα προς όλες τις πλευρές, ότι, είχε καταλάβει τι του ετοίμαζαν και ότι δεν είχε πέσει στην «παγίδα». Έτσι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν βρέθηκε ποτέ στο μοιραίο ελικόπτερο καθώς ήξερε τι τον περίμενε. Να σημειώσουμε πως εδώ υπάρχει και άλλο ένα πολύ περίεργο στοιχείο. Οι πρώτοι που μετέδωσαν την πτώση του Σινούκ με τον Πατριάρχη ήταν το τουρκικό ειδησεογραφικό κανάλι, NTV, μισή ώρα περίπου πριν από τα ελληνικά ΜΜΕ.

Η υπόθεση αυτή που έχει αφήσει μέχρι σήμερα πολλά αναπάντητα ερωτήματα, σημάδεψε έκτοτε τις ελληνορωσικές σχέσεις καθώς φάνηκε ξεκάθαρα πως κάποιοι μέσα στην ελληνική κυβέρνηση θα έκαναν το παν για να εμποδίσουν την μεγαλύτερη προσέγγιση των δυο χωρών και κυρίως να ακυρώσουν το σχέδιο του αγωγού Μπουργάζ Αλεξανδρούπολης. Είναι χαρακτηριστικό πως μερικά χρόνια αργότερα ο καθηγητής Κάρολος Ανδριώτης, μιλώντας σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή ισχυρίστηκε πως η πτώση του Σινούκ ήταν αποτέλεσμα δολιοφθοράς. Όπως φαίνεται από τότε η πολιτική κλίκα που ήθελε την Ελλάδα υπό την κατοχή των Γερμανών και των Αμερικανών, από τότε είχε δείξει πως θα εμπόδιζε με κάθε μέσο τα σχέδια προσέγγισης Ρωσίας Ελλάδας. Μια προσέγγιση με τεράστια γεωστρατηγική και γεωοικονομική σημασία, που αν προχωρούσε πιθανότατα θα έσωζε την χώρα από την μετέπειτα μνημονιακή εθνική καταστροφή .

Άπαξ προδότες πάντα προδότες!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δείτε έναν από τους πολλούς λόγους που αγαπάω και σέβομαι τον Ρώσους:Συρτάκι στην κόκκινη πλατεία...

ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Κάλεσε σε συστράτευση τον αντιμνημονιακό χώρο ο Πάνος Κάμμενος!

http://www.toxwni.gr/ellada/item/24870-vinteo-fotografies-kalese-se-systratefsi-ton-antimnimoniako-xoro-o-panos-kammenos

  • Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 - 14:24
ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Κάλεσε σε συστράτευση τον αντιμνημονιακό χώρο ο Πάνος Κάμμενος!
Την πρόθεση του να συγκαλέσει κοινό αντιμνημονιακό μέτωπο απέναντι σε ΕΝΦΙΑ και κόκκινα δάνεια εξήγγειλε από τη ΔΕΘ και τη συνέντευξη που παραχώρησε στους εκπροσώπους Τύπου ο Πάνος Καμμένος.
 Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Γιώργου Χριστοφορίδη και της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανταποκρίθηκε και πάλι θετικά στο κάλεσμα που έχει απευθύνει η εφημερίδα της αντίστασης για ένωση του αντιμνημονιακού χώρου.
"Από τη στιγμή που απειλείται η δημόσια και η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, δεν υπάρχει χώρος για κόντρες σχετικά με το ποιος θα είναι επικεφαλής και ποιος θα οδηγήσει την κούρσα" δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο Πάνος Καμμένος απάντησε με ευθύτητα και χωρίς... διπλωματία στο σύνολο των ερωτήσεων των δημοσιογράφων.

Περιέγραψε τη δραματική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, ζήτησε εκλογές... χθες ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα στουςΣαμαρά, Βενιζέλο αλλά και στο πανίσχυρο σύστημα που τους επιβάλλει.

"Γράφουν το μέλλον μας στα γερμανικά" τόνισε σε μία αποστροφή του λόγου του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων...
ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Δείτε όλα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη Τύπου όπως τα μετέδωσε ζωντανά Το ΧΩΝΙ.gr
14.16: Έκλεισε η συνέντευξη τύπου με τον Τέρενς Κουίκ να αναφέρει -μετά από μήνυμα που έλαβε από την Ραχήλ Μακρή- ότι την ίδια ώρα στη βουλή στη συζήτηση για τον ΕΝΦΙΑ απομακρύνθηκαν οι βουλευτές που αντιδρούσαν και απαγορεύτηκε στον Γιάννη Δημαρά να μιλήσει. Ο Πάνος Καμμένος το άκουσε, χαμογέλασε και καλημέρισε τους παρευρισκόμενους

14.15: "Ο κάθε ένας που θα στηρίξει πρόσωπο που θα προτείνει ο κ. Σαμαράς θα αισθανθώ πολύ άσχημα που συνέβαλα κι εγώ στην είσοδό τους στη βουλή. "Ελπίζω να μην υπάρχουν προδότες. Μπορεί να φύγουν από εμάς αλλά ελπίζω να μην γονατίσουν για να στηρίξουν αυτή την κυβέρνηση"
14.14:  "Θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην επόμενη βουλη. Θεωρώ ότι Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν τελειώσει την αποστολή τους. Τους συντηρούν εκείνοι οι ολιγάρχες, που χρησιμοποιούν την κρίση προκειμένου να πλουτίσουν"

14.12:  "Ο κ. Μπόμπολας δεν μας θέλει εμάς. Το Ποτάμι είναι ένα σκέλος των επιχειρήσεών του"
14.10 "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ"
"Απόλυτη προστασία στην πρώτη κατοικία".
"Συνεργαζόμενος δανειολήπτης" είναι ο δανειολήπτης που σηκώνει το τηλέφωνο στους "μπράβους" που σε παίρνουν τηλέφωνο για να σου ζητήσουν τις οφειλές σου".
"Εμείς, λοιπόν, θα εξετάσουμε τις "συνεργαζόμενες τράπεζες". Θα δούμε ποιες είναι αυτές που εκβιάζουν τον δανειολήπτη και θα τις ελέξγουμε".
"Εμείς θα είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη που θα κινδυνεύσει να χάσει το σπίτι του. Θα αντιδράσουμε σαν να είναι δικό μας σπίτι".
14.03: "Είμαι οπαδός του δόγματος Θράκη – Αιγαίο – Κύπρος. Η νέα κυβέρνηση της Τουρκίας οδηγεί την Τουρκία προς τον φονταμενταλισμό ακόμη περισσότερο".

14.01 O ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΧΤΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

"Τον Πάχτα τον λίντσαραν δημοκρατικά οι πολίτες. Και έτσι πρέπει να κάνουν οι πολίτες".
 "Συναντήθηκα με το νέο Δήμαρχο. Ως ΑΝΕΛ βρισκόμαστε στο πλάι του αγωνιζόμενου λαού της Χαλκιδικής".
"Η κυβέρνηση συνεχίζει να νομοθετεί υπέρ της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ προκλητικά. Θα τη σταματήσουμε με κάθε μέσο."
14.00 O ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑΤΟ, FRONTEX

"Πρέπει να παραμείνουμε στη Συμμαχία, ζητώντας την επαναφορά του καθεστώτος προ του 1974 όταν διοικητής στο Αιγαίο ήταν Έλληνας ναύαρχος. Λάθος ήταν που επιστρέψαμε στο ΝΑΤΟ χωρίς να υπάρχει Έλληνας διοικητής στο Αιγαίο".
"Η συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ δεν αποκλείει τη συνεργασία μας με τη Ρωσία"

"Μεγαλύτερα προβλήματα δημιούργησε η παρουσία της FRONTEX στα σύνορα παρά έλυσε στη λαθρομετανάστευση".
"Αν η Ευρώπη δεν κάνει το καθήκον της απέναντι στην Τουρκία, προτείνουμε την άρση της υπογραφής μας στο ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2. Αν χρειαστεί και αναστολή της συνθήκης Σέγκεν".
13.48: Το άβατο του Αγίου Όρους δεν αποτελεί κόκκινη γραμμή. Αποτελεί casus belli. Είναι ξεκάθαρο ότι ο κύριος Σαμαράς παρέδωσε το Δήμο Θεσσαλονίκης στον κύριο Βενιζέλο.
13.44: Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη των Εθνών - λαών και όχι στην Ευρώπη των τραπεζών
13.43: Το αντιραστιστικό νομοσχέδιο είναι το πλέον ρατσιστικό σχέδιο κατά της Ελλάδας. Είναι απίστευτο το ότι φοβήθηκαν να βάλουν μέσα αναγνωρισμένες γενοκτονίες από ξένα κοινοβούλια! Είναι ένα νομοσχέδιο που τους επέβαλαν.
13.43 "Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ"
"Η Ελλάδα έχει χάσει την ικανότητα να διαπραγματεύεται. Αν η Ελλάδα δεν έχει τον έλεγχο των τραπεζών, αλλά τον έχει η ανεξάρτητη αρχή, τότε χάνουμε και τα χρήματα που δώσαμε για τη διάσωση των τραπεζών και την περιουσία μας. Για αυτό επιμένουμε και λέμε όχι στην τραπεζική ένωση. Μετά τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα".
13.40 "ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ"
"Γερμανικά το γράφουν σήμερα το μέλλον μας. Αποτελεί προσβολή για κάθε Ελληνα η επιστολή του Φούχτελ στους δήμους και τις περιφέρειες. Προσβολή και η ιδιότητά του: υφυπουργός για τα θέματα της Ελλάδας. Ακόμη και στην περίοδο της κατοχής προσέχανε τους τίτλους των SS"
13.34 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ!

"Θα πρέπει να αφήσουμε τους αρχαιολόγους να κάνουν τη δουλειά τους. Είχα ενημερωθεί από πέρυσι για την αγωνία της κυρίας Περιστέρη, όταν τα σημερινά αυτοπροβαλλόμενα στελέχη της ΝΔ της δημιουργούσαν προβλήματα"!

62321ttr
13.33: "Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού δεν είναι και εγγύηση. Αν μαζέψουμε τα Ζάππεια και τα 18 σημεία θα δούμε ότι τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει".
"Στη Μακεδονία θα πρέπει να αλλάξει ο σχεδιασμός που είχε γίνει ως σήμερα. Πρέπει να δοθούν κίνητρα για να ξαναξεκινήσει η βιομηχανία και η μεταποίηση. Όπως και οι μεταφορές. Το να παράγει η Θεσσαλονίκη και να μην μπορεί να μεταφέρει το προϊόν είναι ένα θέμα".
13.31: "Το καλύτερο δυναμικό της χώρας, επιστημονικό και παραγωγικό, φεύγει στο εξωτερικό".
13.30: "Πρόσβαση στη χρηματοδότηση των τραπεζών έχουν μόνο οι μεγάλες εταιρείες και όχι οι μικρομεσαίες".
13.29 Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

"Η βάση για την καταπολέμηση της ανεργίας ειναι η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

"Να πάρουν ασφαλιστική ενημερώτητα, να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 150-200 δόσεις για να ξεκινήσουν να προσλαμβάνουν κόσμο είναι οι πρώτες θέσεις μας για την καταπολέμηση της ανεργίας. Υπάρχουν, επίσης, πάρα πολλοί άνεργοι ή και ανασάλιστοι αγρότες"

"Μόνο αν καταπολεμήσουμε την ανεργία θα μπορέσει να υπάρχει ελπίδα για τον τόπο"

Clipboard0232g33
13.25 ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ
"Ο κύριος Τζιτζικώστας δεν είχε το χρίσμα της ΝΔ. Είναι ένας εξαιρετικός περιφερειάρχης. Δεν ακολουθεί την πολιτική της κυβέρνησης. Έχει αντιδράσει σε πολλές κυβερνητικές αποφάσεις. Είδα ότι έχει διαχωρίσει τις θέσεις του από αυτές της τρόικας".
13.23 "Ο χρόνος των εκλογών πιστεύω ότι θα είναι πριν το Μάρτιο. Και θα το προσπαθήσουμε αυτό. Γιατί όσο περνά ο καιρός τα πράγματα θα έιναι πιο δύσκολα για την επόμενη κυβέρνηση"
13.22 "Το τσεκούρι που έχει πέσει στα Σώματα Ασφαλείας είναι απίστευτο. Δεν μπορούν να επιβιώσουν οι άνθρωποι".
13.21 "Δυστυχώς πολλοί συνταξιούχοι πιστεύουν τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο. Οι επικουρικές συντάξεις τελείωσαν. Από την αρχή του 2015 αυτό που προβέπεται είναι 10 ευρώ για καθέ χρόνο εργασίας. 350 ευρώ για 35 χρόνια εργασίας".
13.20 "Το κενό για τον προϋπολογισμό φέτος είναι 15 δις, όπως λένε οι δανειστές. Αν υπολογίσουμε την αδυναμία καταβολής φόρων, το κενό μεγαλώνει κι άλλο. Φαίνεται πως πάμε σε νέο δανεισμό, που σημαίνει νέα μέτρα"
13.15 Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
 "Το χρέος δεν είναι διαχειρίσιμο και δεν μπορούμε να το συζητήσουμε με κανέναν γιατί δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει. Το 2021 θα πληρώνουμε 35 δισ τόκους το χρόνο"!
"Αποτελεί απιστία το να μη δίνουν τα στοιχεία του δημοσίου χρέους, όταν τα ζητάμε στη Βουλή".
13.12 Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
 "Τζάμπα ταξίδι έκανε ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη... Ανακοίνωσε μείωση κατά 30% στο πετρέλαιο θέρμανσης, που σημαίνει ότι αυτό θα πάει στο 1,22 ευρώ το λίτρο. Διπλάσια τιμή, δηλαδή, απ' ότι τέσσερα χρόνια πριν. Πράγμα που το κάνει απαγορευτικό για τους πολίτες. Την ώρα που το πετρέλαιο θερμανσης αποτελεί κυρια πηγή θέρμανσης"
"Δεν θέλουν να χτυπήσουν το λαθρεμπόριο καυσίμων. Ενώ έχουν βάλει τους μετρητές στα βενζινάδικα, για να ενημερώνεται το υπουργείο και άρα να μην χρειάζεται το μέτρο της ίσης τιμής στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, η κυβέρνηση δεν συνδέει τα μηχανήματα αυτά με τη ΓΓΔΣ. Αυτό θα έδινε τη δυνατότητα να ελεγχθύν απόλυτα τα καύσιμα και να έχει το πετρέλαιο θερμανσης χαμηλή τιμή".
"Έξω από τα νοσοκομεία στη Μυτιλήνη μοιράζουν διαφημιστικό υλικό για να πάνε οι πολίτες στην Τουρκία για να κάνουν τις εξετάσεις τους. Το ίδιο γίνεται κι εδώ, στη Μακεδονία".
"Δεν θέλουν ανάπτυξη. Θέλουν να τα παραδώσουν όλα. Να φύγουν ακόμη και οι νέοι για να γίνουν μετανάστες"

Clipboard04ddd43f
13.05Η Χρυσή Αυγή ήταν εκείνη που διέλυε τους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα, χτυπώντας τους ανθρώπους που διαδηλώνανε. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα ναζιστικό μόρφωμα. Και εγώ φυσικά θα επισκεπτόμουν και πάλι το μνημείο του Παύλου Φύσσα".
13.04: "Είναι έγκλημα να μη χαράσσεται η ΑΟΖ. Η δε διάθεση οικοπέδων χωρίς να έχει χαραστεί ΑΟΖ θέτει σε κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα"
13.03 "Η απόφαση για το θέμα του ΠτΔ είναι ότι δεν θα ψηφίσουμε για Πρόεδρο προκειμένου να μην διευκολύνουμε την κυβέρνηση να συνεχίσει το έργο της. Αν κάποιος αποφασίσει να τραβήξει το δικό του δρόμο θα έχει τις ανάλογες επιπτώσεις"

12.59 ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
 "Θα ασκηθούν πιέσεις σε βουλευτές για να εξασφαλίσουν τους 180".
"Αυτό το καθεστώς χρησιμοποιεί κάθε μέσο, κάθε παράνομο μέσο, για να παραμείνει στην εξουσία".
"Η κυβέρνηση λειτουργεί παράνομα και αντισυνταγματικά."
"Παρεμβαίνουν ακόμη και σε αποφάσεις της Δικαιοσύνης"
12.55 "ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ"
Τις ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές των ΑΝΕΛ στα εθνικά θέματα παρουσίασε αναλυτικά ο Πάνος Καμμένος απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου από το Ράδιο Θεσσαλονίκη. Μίλησε για την Κύπρο, για τη Θράκη, για το όνομα των Σκοπίων. Και έκλεισε:
"Δεν απαιτείται να συμφωνούμε σ' ολα για μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας"
12.45 ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ Το ΧΩΝΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!

Ο δικός μας Γιώργος Χριστοφορίδης από Το ΧΩΝΙ αναφερόμενος στο δημευτικό φόρο του ΕΝΦΙΑ, με την ερώτησή του, ουσιαστικά προσπάθησε να εκμαιεύσει από τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ αν παραμένει συνεπής στην κατεύθυνση της ενότητας του αντιμνημονιακού χώρου (ο καθένας με αυτό που τον καίει!) 
xristkame1109
"Ποιά είναι η στρατηγική του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ; Θα προσπαθήσει να ενώσει τις αντίθετες στη συγκυβέρνηση φωνές; Θα κάνει μια κίνηση ευρύτερης συναίνεσης";
Ο Πάνος Καμμένος ΟΧΙ ΜΟΝΟ ανταποκρίθηκε θετικά ΑΛΛΑ προχώρησε σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις για το τι θα κάνει την επόμενη βδομάδα.
"Από τη στιγμή που απειλείται η δημόσια και η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, δεν υπάρχει χώρος για κόντρες σχετικά με το ποιος θα είναι επικεφαλής και ποιος θα οδηγήσει την κούρσα. Την επόμενη βδομάδα εγώ θα στείλω σ' όλους τους βουλευτές την πρότασή μας για τον ΕΝΦΙΑ και τα κόκκινα δάνεια και θα ζητήσω να συναντήσω τους αρχηγούς των κομμάτων και μάλιστα θα δώσουμε τη δυνατότητα και στους κυβερνητικούς βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους για το αν θα ακολουθήσουν τις εντολές της Μέρκελ ή θα τιμήσουν τον όρκο τους. Ναι, για τον ΕΝΦΙΑ και για τα Κόκκινα δάνεια, θα ζητήσω ένα κοινό μέτωπο αντίδρασης από όλους".
12.43 Ο Πάνος Καμμένος για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την γαλάζια πολυκατοικία
"Έχω υποψήφια πρόσωπα για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Θα συζητήσουμε και εντός κόμματος και με τα λοιπά συνεργαζόμενα κινήματα. Δεν θα δώσουμε, όμως, στην κυβέρνηση την ευκαιρία να κάψει ένα όνομα κοινής αποδοχής, ανακοινώνοντάς το τώρα. Θα το κάνουμε μετά τις εκλογές. Οι ΑΝΕΛ επιμένουμε στην εκλογή του Προέδρου από τον ελληνικό λαό".
"Επιμένουμε σε συντακτική βουλή. Πρέπει το Σύνταγμα, που θα αναθεωρηθεί, να μην παρέχει ασυλία σε βουλευτές. Δεν μπορούμε να μιλάμε για παραγραφές εγκλημάτων, όταν οι πολίτες σύρονται στη δικαιοσύνη για μικρότερα θέματα. Έχουν γίνει εγκλήματα, έχει κλαπεί δημόσιος πλούτος. Θα πληρώσουν".

Clipboard01ssws32
"Η πολυκατοικία έχει καταληφθεί από αρουραίους. Εκεί έχουν μπει οι μισοί νεοναζιστές και σήμερα είναι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ, άνθρωποι που δεν θα περνούσαν από την πόρτα του Μητσοτάκη, του Έβερτ, του Καραμανλή. Η ΝΔ είναι Πολιτική Άνοιξη με προσωπικό ΛΑΟΣ χωρίς τον Καρατζαφέρη. Θέμα συνεργασίας με αυτή τη ΝΔ δεν υπάρχει"
"Ιδρυτική διακύρηξη της ΝΔ δεν υπάρχει στο σάιτ του κόμματος. Την κατέβασε ο κ. Σαμαράς"
"Εμείς δεν θα συνεργαστούμε με τον κ. Πλεύρη, τον κ. Καρατζαφέρη και όσους δεν είναι στο δημοκρατικό τόξο"
"Ο Σαμαράς στηρίζει τον Στουρνάρα και όσους λένε ότι τα στατιστικά στοιχεία της Ελλάδας τα παραποίησε ο Κώστας Καραμανλής"
"Ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί κεφάλαιο, που προσπαθεί να κάψει ο κ. Σαμαράς παίζοντας το όνομά του για την ΠτΔ"
112.31 Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΡΩΣΙΑΣ
 "Η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή ήταν αυτή που ανέδειξε σχέσεις με τη Ρωσία. Η τελευταία πρέπει να είναι σύμμαχος με τη χώρα που ετοιμάζεται να αποτελέσει παραγωγό πετρελαίου"
"Η Ελλάδα με τη βιασύνη Βενιζέλου τάσσεται απέναντι σε μια ομόδοξη χώρα, τη Ρωσία"

"Οι πολίτες της Ρωσίας βοηθούν την οικονομία της Ελλάδας. Ο Πούτιν έβαλε πέρυσι δασμούς στις εισαγωγές φρούτων από την Τουρκία και έτσι ευνοήθηκαν οι ελληνικές παραγωγές. Υπάρχει ανάπτυξη σε πολλές περιοχές της Μακεδονίας από αυτή την εξέλιξη. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να προχωρήσουμε σε εμπάργκο"
 "Οι ΑΝΕΛ προτείνουν γεωπολιτική συμμαχία με την ευρασιατική ένωση και κατάργηση βίζας με τη Ρωσία, ώστε να ευνοηθεί η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας"

Clipboard0355tt55
12.28 "Υφιστάμεθα μιντιακό αποκλεισμό. Το Ποτάμι προβλήθηκε από το Mega 223 φορές περισσότερο από εμάς"!
 Στην ύπαρξη "μηχανισμών, οι οποίοι δεν χρησιμοποιήθηκαν ούτε το 1965" απέδωσε τη φυγήαρκετών βουλευτών από την ΚΟ των ΑΝΕΛ την τελευταία διετία ο Πάνος Καμμένος:
"Η συρρίκνωση δεν έχει να κάνει με πολιτικές διαφωνίες. Οι βουλευτές αποχώρησαν με δικαιολογίες που δεν μπορούσαν να στηρίξουν"
Άλλα σημεία από τις απαντήσεις του Πάνου Καμμένου: "Τα ανταλλάγματα που προσφέρονται είναι πρωτοφανή, όπως και η στήριξη από τα συστημικά ΜΜΕ σε όσους αποχωρούν. Αλλά οι διαφωνίες δεν είναι πολιτικές".
"Δεν θα γονατίσουμε, δεν θα συμβιβαστούμε, δεν θα υποκύψουμε στο μηχανιμό παράδοσης της χώρας"
"Καλώ από αυτό το βήμα, όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου που δεν έπιασαν το 3% στις ευρωεκλογές να ρθουν κοντά μας για να κάνουμε έναν ανοικτό, πολιτικό διάλογο. Να κάνουμε ένα μεγάλο μέτωπο εν' όψει των ερχόμενων εκλογών"
 12.22 Το ΧΩΝΙ: Είναι ενδιαφέρον δημοσιογραφικά να σχολιάζεις τις δηλώσεις του πολιτικού αρχηγού. Είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον να σχολιάζεις τις ερωτήσεις! Εμείς θα τα κάνουμε και τα δύο.
 Η πρώτη ερώτηση από τους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ3, του καναλιού του οποίου είναι ιδρυτικό στέλεχος ο συντονιστής Τέρενς Κουίκ.
Η δημοσιογράφος ρώτησε για το θέμα της δημόσιας συχνότητας και έκλεισε σε απολύτως πολιτικό κλίμα την τοποθέτησή της "αυτοί που υπέγραψαν τα μνημόνια είναι άμοιροι ευθυνών;"
Ο Πάνος Καμμένος απαντώντας, τόνισε ότι η πολιτική αυτής της κυβέρνησης υποβάλλεται από τους δανειστές.
Η ερώτηση του δημοσιογράφου από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ήταν ξεκάθαρη. Ρώτησε τον Πάνο Καμένο αν έχει ξεκάθαρη θέση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή αν θα περιμένει να δει το πρόσωπο για να κρίνει. Το ίδιο ξεκάθαρος ήταν και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ στην απάντησή του:
"Τεχνητή ανάσα ζωής στην κυβέρνηση εμείς δεν θα δώσουμε. Δεν θα γίνουμε η Πολιτική Άνοιξη του 1993. Πρόεδρος θα εκλεγεί από τον νέα κυβέρνηση. Ζητάμε εκλογές χθες".
12.12 Με φόρα ξεκίνησε ένας "κατακόκκινος" Πάνος
 Με σούπερ καταγγελία ξεκίνησε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος τη "διάσκεψη τύπου" στο Βελίδειο, μιλώντας για διακοπή της μετάδοσης της χθεσινοβραδινής του ομιλίας στη ΔΕΘ, όταν αναφερόταν στις ευθύνες της Τραπέζης της Ελλάδος και της ελληνικής κυβέρνησης! Θερμά ξεκίνησε η συζήτηση!
Φυσικά, η μομφή απευθυνόταν στη ΝΕΡΙΤ! Για να δούμε, θα ξαναγίνουν σήμερα τέτοια "λάθη";
Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε, επίσης, σε μερικές κρίσιμες αλλαγές που ακολουθούν το επόμενο διάστημα. "Την 1η Νοεμβρίου καταργείται το βέτο στην ΕΕ. Προκύπτουν ερωτήματα για το πως η κυβέρνηση θα μπορέσει να προασπίσει εθνικά θέματα", ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ενώ συμπλήρωσε πως έρχονται και άλλες αλλαγές στους κόλπους της Ένωσης. "Προωθείται η δημιουργία δύο ανεξάρτητων αρχών. Ο προϋπολογισμός του 2015 θα πρέπει να ελεγχθεί από τις Βρυξέλλες, ενώ σύντομα θα έχουμε και ουσιαστική κατάργηση της Τράπεζας της Ελλάδας και ο έλεγχος των τραπεζών θα περάσει σε ανεξάρτητη ευρωπαϊκή αρχή".

Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: Η ΕΡΤ3 και πάλι ζωντανά στην Θεσσαλονίκη!

http://www.toxwni.gr/ellada/item/24839-i-maxi-synexizetai-i-ert3-kai-pali-zontana-stin-thessaloniki

  • Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 - 09:52
Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: Η ΕΡΤ3 και πάλι ζωντανά στην Θεσσαλονίκη!
Από την πρώτη στιγμή του φασιστικού μαύρου στην ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα είχαν εξαγγείλει ότι θα δώσουν μάχη μέχρι την τελική δικαίωση! Και το εννοούσαν! Και, πλέον, η ΕΡΤ3 είναι και πάλι στον "αέρα" της συμπρωτεύουσας!
 Και η μάχη θα συνεχιστεί μέχρι την τελική ΝΙΚΗ! Μέχρι η ΕΡΤ να εκπέμψει και πάλι κανονικά, μέχρι το έκτρωμα της ΝΕΡΙΤ του Καψή να κλείσει, μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης.

Η Ελεύθερη ΕΤ3 εκπέμπει και πάλι στην Θεσσαλονίκη, προς το παρόν αναλογικά, στη συχνότητα 37.
Σύντομα και ψηφιακά.

Clipert3board01
Φωτό: Jodi.Graphics

11η Σεπτεμβρίου: Ο Ήρωας που αποκάλυψε την συνωμοσία ισλαμιστών – ΗΠΑ και δολοφονήθηκε μαζί με τα παιδιά του.


Posted by olympia spyr στο Σεπτεμβρίου 11, 2014
Ο Phillip Marshall με τα παιδιά του. Δολοφονήθηκαν για την αλήθεια.

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Τον βάφτισαν “συνωμοσιολόγο” τήν ίδια στιγμή που οι ίδιοι διακινούσαν τερατώδεις θεωρίες συνωμοσίας για να κρύψουν την φρικτή αλήθεια.

Ο Phillip Marshall όμως μόνον συνωμοσιολόγος δεν ήταν. Αντίθετα, ήταν ο μόνος που αποκάλυψε ονόματα, τοποθεσίες και όλο το παρασκήνιο πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα. Του έκλεισαν το στόμα δολοφονώντας αυτόν, τα παιδιά του, ακόμα και τον σκύλο της οικογένειας. Ένας ρουφιάνος δημοσιογράφος…

τοπικής εφημερίδας έγραψε ότι “αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα” και έτσι τα ΜΜ”Ε” μπόρεσαν να στήσουν την αποσιώπηση του εγκλήματος. “Δολοφόνησε τα δυο του παιδιά, τον σκύλο και αυτοκτόνησε”…

20131216-235219.jpgΈτσι, αντί για τους προφανείς ενόχους που θησαύρισαν από την πρέζα του Αφγανιστάν και τα πετρέλαια του Ιράκ, ο κόσμος κυνηγά τους νεφελίμ.

Η ηχηρή δικαίωση ενός μάρτυρα της Αλήθειας. Τον σκότωσαν μαζι με τα δυο του παιδιά, επειδη αποκάλυψε την εμπλοκή της Σαουδικής Αραβίας στην 9/11.

Μία μικρογραφία της “11ης Σεπτεμβρίου” είχε γίνει και με την τρομοκρατική ενέργεια στον Μαραθώνιο της Βοστώνης:

Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΓΡΟΜΕΞ ΑΕΒΕ - ΒΙΟΘΡΥΜΜΑΤΙΣΤΗΣ 8T Zanon

ΑΓΡΟΜΕΞ ΑΕΒΕ - ΒΙΟΘΡΥΜΜΑΤΙΣΤΗΣ 8T Zanon

ΑΓΡΟΜΕΞ ΑΕΒΕ - ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ Zanon TMH

ΑΓΡΟΜΕΞ - ΧΕΙΡΟΠΡΙΟΝΑ ΙΑΠΩΝΙΑΣ SILKY

ΘΕΙΩΤΗΡΑΣ CRAMER

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΡΙΟΝΙ ΖΑΝΟΝ RINO

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΕΤΙΚΟ ΑΜΠΕΛΙΩΝ ΖΑΝΟΝ ZL 500

ΑΓΡΟΜΕΞ ΑΕΒΕ - ΕΛΑΙΟΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ KARBONIUM

Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΦΥΛΛΩΤΗΣ ΕΛΙΩΝ ΖΑΝΟΝ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΡΙΟΝΙ ΖΑΝΟΝ RINO

ΑΓΡΟΜΕΞ - ΨΕΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ BERTOLINI

ΑΓΡΟΜΕΞ - ΨΑΛΙΔΙΑ ΑΕΡΟΣ VIPER 60 ZANON

ΑΓΡΟΜΕΞ - ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΛΑΔΙΩΝ GANDINI

ΑΓΡΟΜΕΞ - ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΛΑΔΙΩΝ GREEN GTS 1300