Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

«Πόνεσε» τα Σκόπια η απάντηση Αβραμόπουλου σε δημοσιογράφο

«Πόνεσε» τα Σκόπια η απάντηση Αβραμόπουλου σε δημοσιογράφο
-«Αν είσαι από τη Μακεδονία γιατί δεν μιλάς ελληνικά», είπε ο Έλληνας υπουργός αφήνοντας άφωνο τον προκλητικό Σκοπιανό.  -«Έλληνα Μα...κα» τον χαρακτήρισε ο δημοσιογράφος.
Πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της ΠΓΔΜ είναι ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδος κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος φρόντισε να βάλει στη θέση του έναν προκλητικό Σκοπιανό δημοσιογράφο.
Αν και η ελληνική πρεσβεία είχε κάνει γνωστό πως ο Έλληνας αξιωματούχος, θα αρκεστεί σε μια δήλωση προς τα ΜΜΕ, ο Σκοπιανός δημοσιογράφος επέμενε να ρωτήσει για τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ρώτησε τον δημοσιογράφο από πού είναιεκείνος απάντησε προκλητικά: «Από τη Μακεδονία», εννοώντας τα Σκόπια. Η απάντηση άμεση και καυστική από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο : «Και γιατί δεν μιλάς ελληνικά βρε παιδάκι μου» του είπε, με αποτέλεσμα να μείνει άφωνος ο Σκοπιανός δημοσιογράφος.
Τα σκοπιανά ΜΜΕ στα σημερινά τους πρωτοσέλιδα χαρακτηρίζουν «προσβολή» την καυστική απάντηση που έδωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ ο ίδιος ο δημοσιογράφος βρίζει στο Twitterτον Έλληνα υπουργό.
«Προσβολή Αβραμόπουλου. «Αν είστε απ’ τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» ο τίτλος του δημοσιεύματος της Courier. «Αν μιλάτε μακεδονικά, είστε Έλληνας» γράφει η Νova Makedonija. «Αβραμόπουλος: Αν είστε από τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» μεταδίδει το Kanal 5. «Αβραμόπουλος: Είστε Έλληνας από τη Μακεδονία ;» γράφει το Sky. «Αβραμόπουλος: Αφού είσαι από τη Μακεδονία, γιατί δε μιλάς ελληνικά;» αναφέρει το Press24.
Αντιδρώντας στη «σφαλιάρα» Αβραμόπουλου ο Σκοπιανός δημοσιογράφος έγραψε δημόσια στο προσωπικό του προφίλ στο twitter, πως ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, έχει τη νοοτροπία του… «Έλληνα Μ@λ@α», κατηγορώντας τον κ. Αβραμόπουλο ότι προσέβαλε τους υποτιθέμενους «Μακεδόνες».


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/331550/ponese-ta-skopia-i-apantisi-avramopoyloy-se-dimosiografo#ixzz2aeNYoo6V

ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Οι τράπεζες πωλούν "κόκκινα δάνεια" σε ξένα funds με μπόνους προσωπικά δεδομέναΟι τράπεζες έχουν κάνει φέιγ βολάν τα προσωπικά δεδομένα των δανειοληπτών μοιράζοντας τα σε εισπρακτικές εταιρείες ή σε εξωχώριους «επενδυτές» προκειμένου να εισπράξουν ή πουλήσουν τα «κόκκινα δάνεια» αντίστοιχα. Ήδη, οφειλέτες δέχονται τις πρώτες οχλήσεις από ξένα Funds, ενώ γίνονται προσφυγές και στη Δικαιοσύνη για τη δέσμευση ακίνητης περιουσίας.
Η κυβέρνηση που έφερε τους πολίτες στο αδιέξοδο και την εξαθλίωση με τα μέτρα των μνημονίων άνοιξε και την κερκόπορτα διάθεσης των προσωπικών τους στοιχείων σε πάσης φύσεως και αμφισβητούμενες εταιρείες εντός και εκτός της χώρας. Η εξέλιξη αυτή συνδέεται σαφώς με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τους όρους που έχει θέσει η τρόικα.
Εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο περιουσιακά στοιχεία και οφειλές να διοχετεύονται όχι μόνο μέσω των τραπεζών, αλλά και των εφοριών.
Ως επί το πλείστον, οι τράπεζες προχώρησαν όχι μόνο στη διάθεση των προσωπικών δεδομένων στις εισπρακτικές εταιρείες που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και ουδείς γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από αυτές, αλλά πούλησαν «κόκκινα δάνεια» σε πολύ χαμηλές τιμές, κάτω του 50%, σε ξένες επιχειρήσεις και Funds προκειμένου αυτές να αναλάβουν να εισπράξουν τις οφειλές.
Σε καμία περίπτωση όμως οι εξωχώριες επιχειρήσεις δεν θα έδιναν λεφτά για «κόκκινα δάνεια» χωρίς να έχουν ένα στάνταρ πιθανοτήτων να πάρουν περισσότερα από αυτά που πλήρωσαν στις τράπεζες.
Αυτό το εξασφάλισαν με πρόσβαση στα περιουσιακά στοιχεία των οφειλετών και τώρα έχουν ξεκινήσει να εκβιάζουν ως νταβατζίδες, απειλώντας με κατασχέσεις σπιτιών. Οι πρώτες υποθέσεις έχουν ήδη φτάσει στη Δικαιοσύνη και αναμένεται η έκβαση τους.
Στόχος των Funds είναι να πουληθούν τα σπίτια των Ελλήνων σε αλλοδαπούς, καθώς η Ελλάδα θεωρείται ένα από τα καλύτερα οικόπεδα παγκοσμίως και πολλοί θα είναι αυτοί που θέλουν ένα ακίνητο για τις διακοπές τους. Πόσο μάλλον όταν αυτά προσφέρονται κοψοχρονιά.
Η πώληση «κόκκινων δανείων» από τις τράπεζες ίσως και να είναι ποινικό αδίκημα ακόμη και κακουργηματικού χαρακτήρα, αφού συνεπάγεται εσωτερική πληροφόρηση και διάθεση προσωπικών δεδομένων των οφειλετών.
Κανείς όμως από την κυβέρνηση δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για τη λειτουργία των εποπτικών αρχών και την εφαρμογή των νόμων. Η κυβέρνηση εκτελεί τις εντολές της τρόικας αφήνοντας του πολίτες έρμαια των ξένων και των ελληνικών εταιρειών που θέλουν να τους αρπάξουν την περιουσία.
Και το ερώτημα είναι γιατί η κυβέρνηση επιτρέπει στις τράπεζες να πωλούν τα «κόκκινα δάνεια» στο 50% ή ακόμη και στο 20% χωρίς προηγουμένως να έχει προβεί σε αντίστοιχη πρόταση προς τους οφειλέτες;
Η απάντηση είναι απλή. Γιατί τα αρπακτικά με τις πλάτες της τρόικας και των πουλημένων πολιτικών της Ελλάδας περιμένουν ακριβώς αυτό. Να πάρουν την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων τζάμπα και να τους έχουν σκλάβους. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

«ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;» Απάντηση Δ. Αβραμόπουλου σε σκοπιανό δημοσιογράφοWhy don’t you speak Greek?” Η αποστομωτική απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας σε προκλητικό Σκοπιανό δημοσιογράφο.
Μόλις ο Δ. Αβραμόπουλος ολοκλήρωσε τη δήλωσή του έξω από το Πεντάγωνο (και ενώ ήταν γνωστό ότι δε θα δεχόταν καμία δημοσιογραφική ερώτηση), ένας σκοπιανός δημοσιογράφος που βρέθηκε εκεί, πετάχτηκε για να ρωτήσει αν συζητήθηκε το “ζήτημα της Μακεδονίας”.
Αβραμόπουλος: -“Από που είσαι”;
Σκοπιανός: -Από τη “Μακεδονία”!
Αβραμόπουλος: – “Και γιατί δεν μιλάς Ελληνικά;!”
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Β.Πούτιν μπροστά στον "ελληνικό" σταυρό του Αγ.Ανδρέα: "Η ορθοδοξία μας ενώνει"ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ!
Σε μια βυζαντινής μεγαλοπρέπειας θρησκευτική τελετή ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν προσκύνησε (όπως πρώτο το defencenet.gr έγραψε από χθες εδώ) τον Σταυρό του Αγίου Ανδρέα ο οποίος μεταφέρθηκε από την Πάτρα σε μια μεγάλη περιοδεία σε όλα τα κράτη του ορθόδοξου τόξου που δεν ανήκουν στο ΝΑΤΟ (Ρωσία, Ουκρανία και Λευκορωσία) και έστειλε μήνυμα στην Ελλάδα ενώ άγημα του ρωσικού Ναυτικού που έχει ως προστάση τον Άγιο Ανδρέα, μετέφερε την σημαία του και ακούμπησε τον ιερό σταυρό για να λάβει την ευλογία του Αγίου σε μια ιδιαίτερα συγκινητική τελετή.
Με αφορμή τους εορτασμούς για τα 1.025 χρόνια από τον εκχριστιανισμό των Ρώσων, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν μίλησε για τη σπουδαιότητα και τη σημασία της Ορθοδοξίας στην ιστορία του ρωσικού λαού και περιέγραψε ως "συνεκτικό ιστό" το ομόδοξο των Ορθοδόξων.
"Η Ορθοδοξία μας ενώνει και μας δείχνει ότι οι ορθόδοξοι πρέπει να στηρίζονται μεταξύ τους"είπε ο Β.Πούτιν σε μια δήλωση που σίγουρα στα αυτιά των Ελλήνων ορθοδόξων που υποφέρουν ακούγεται ως μήνυμα ενθάρρυνσης και ελπίδας.
Παράλληλα, τόνισε ότι το ρωσικό έθνος οφείλει ουσιαστικά τη δημιουργία του στην ορθόδοξη πίστη που μεταλαμπάδευσε το ελληνικό Βυζάντιο στους Ρώσους, καθώς, όπως ανέφερε «με την έλευση του χριστιανισμού, της ορθοδοξίας, άρχισε να δημιουργείται το ρωσικό έθνος και να δημιουργείται το ενωμένο ρωσικό κράτος».
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που το άγυμα του ρωσικού Ναυτικού πλησίασε και ακούμπησε την σημαία του που φέρει τον σταυρό του Αγίου Ανδρέα στον σταυρό που σταυρώθηκε ο Άγιος της Χριστιανοσύνης. Δάκρυα έτρεχαν στα μάτια των Ρώσων αξιωματικών οι περισσότεροι από τους οποίους τους συγκεκριμένου αγήματος υπηρετούν σε πυρηνικά υποβρύχια.
Επίσης εκατομμύρια πιστοί έσπευσαν να προσκυνήσουν τον Σταυρό του Αγίου Ανδρέα, ο οποίος μεταφέρθηκε από την Πάτρα στη Ρωσία και στις Ουκρανία, Λευκορωσία για τις εορταστικές εκδηλώσεις
Στο Κίεβο, την πόλη που θεωρείται το λίκνο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, αφού από εκεί ξεκίνησε ο εκχριστιανισμός των Ρώσων το 988 μ.Χ., όταν ο πρίγκιπας Βλαδίμηρος στα νερά του Δνείπερου ασπάστηκε τον χριστιανισμό, ο Β.Πούτιν έδειξε ότι η Ουκρανία και η Ρωσία είναι "ένα ορθόδοξο σώμα" και μίλησε για τη σημασία των πνευματικών και ιστορικών τους δεσμών.
«Είμαστε πνευματικοί κληρονόμοι των όσων συνέβησαν εδώ πριν από 1.025 χρόνια», τόνισε ο Πούτιν δίπλα στον Ουκρανό ομόλογό του Βίκτορ Γιανουκόβιτς.
Μάλιστα για πρώτη φορά ο Ρώσος Πρόεδρος προ ημερών διηγήθηκε πως στα παιδικά του χρόνια βαφτίστηκε κρυφά από τον ίδιο του τον πατέρα και η οικογένεια του ήταν αναγκασμένη να το κρύβει για να μην βλάψει τη δουλειά του πατέρα του. «Η μητέρα με βάφτισε ορθόδοξο χριστιανό δήθεν εν αγνοία του πατέρα μου που ήταν μέλος του κομμουνιστικού κόμματος. Δεν ήταν παράγοντας, εργαζόταν στο εργοστάσιο, ήταν ένα μικρό μέλος στο επίπεδο της οργάνωσης του εργοστασίου. Η μαμά μου δήθεν κρυφά από τον πατέρα μου με βάφτισε. Αυτός το ήξερε αλλά ποτέ δεν θέλησε δείξει ότι το ήξερε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πούτιν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΕ ΦΥΓΗ ΤΡΑΠΗΚΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ Κατελήφθη η Χομς - Οι δυνάμεις του Άσαντ προελαύνουν προς Χαλέπι


Τρεις μόλις μήνες μετά την στρατηγική νίκη με την κατάληψη της Αλ Κουσέιρ, τα κυβερνητικά συριακά στρατεύματα συνεπικουρούμενα από μεγάλες δυνάμεις της Χεζμπολάχ, κατέλαβαν την τρίτη μεγάλη πόλη της Συρίας την ιστορική Χομς, ανοίγοντας το δρόμο προς το Χαλέπι.
 
Σύμφωνα με ισραηλινές πηγές,τζιπ, καμιόνια και φορτηγά γεμάτα με αντιαεροπορικά, και μαχητές των ταξιαρχιών Farouq, εθεάθησαν να εγκαταλείπουν ατάκτως την πόλη. Καθώς εγκατέλειπαν τα άρματα μάχης του προέδρου Άσαντ, με ισχυρές μονάδες της Χεζμπολάχ, καταλάμβαναν το κέντρο της Χομς και αποκαθιστούσαν, τις εικόνες του προέδρου Άσαντ, δείγμα ότι η εξουσία του επέστρεψε στην πόλη.
 
Η πτώση της Χομς - η οποία είχε βαφτιστεί από τους ισλαμιστές αντάρτες ως "πρωτεύουσα την εξεγέρσεως"- ανοίγει το δρόμο για τις δυνάμεις στρατού-Χεζμπολάχ να κινηθούν βόρεια προς την "οικονομική" πρωτεύουσα το Χαλέπι, τη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας.
 
Σε περίπτωση κατάληψης του Χαλεπίου ο Άσαντ θα έχει κερδίσει αποφασισική νίκη στο "εμφύλιο" πόλεμο (οιπερισσότεροι είναι εισβολείς και όχι αντάρτες), ενώ η σιιτική Λιβανέζικη Χεζμπολάχ θα έχει κερδίσει την φήμη ένοπλης δύναμης με στρατηγικές ικανότητες, πέραν φυσιλά της ώθησης που θα αποκτήσει ο συροιρανικός άξονας.
 
 
Σήμερα το πρωί ο συριακός στρατός ξεκίνησε το σφυροκόπημα των θέσεων των ισλαμιστών στο Χαλέπι για να μαλακώσει την αντίστασή τους, ενώ συριακά ελικόπτερα χτύπησαν μονάδες του κουρδικού ΥΡG στα συροτουρκικά σύνορα, χωρίς να παρβιάσουν την τουρκική μεθόριο.Η εξέλιξη αυτή δείχνει ότι το καθεστώς Άσαντ έχει πλέον την αυτοπεποίθηση να "τελειώσει" τον πόλεμο θριαμβευτικά υπέρ του με τους ισλαμιστές αντάρτες, αλλά και ταυτόχρονα να επαναφέρει την παρουσία του στις κουρδικές περιοχες που τις είχε εγκαταλείψει εθελοντικά, στο πλαίσιο στρατηγικών κινήσεων, για να εξοικονομηθούν δυνάμεις εναντίων των ισλαμιστών. 
 
Προφανώς οι Τούρκοι δεν στενοχωρήθηκαν καθόλου με αυτή την εξέλιξη και δεν προβλέπεται καμμία αντίδρασή τους. Δεν θέλουν να δουν συριακό Κουρδιστάν. Οι κουρδικές μονάδες χτυπήθηκαν για να αποτραπούν να κατευθυνθούν προς το Χαλέπι και να καταλάβουν τις κουρδικές συνοικίες της πόλης.
 
Ουάσιγκτον, Ιερουσαλήμ, και Άγκυρα, έμειναν πλέον χωρίς περιθώρια αντίδρασης, θεωρητικά μένει να κάνουν μια "καουμπόικη" κίνηση να σώσουν το Χαλέπι και να το κρατήσουν οι "φίλοι" τους ισλαμιστές αντάρτες (παρακλάδια της Αλ Κάιντα), αλλά το κόστος του 1 δισ. δολάρια την ημέρα (τόσο το κοστολόγησε ο στρατηγός Μάρτιν Ντέμπσι) είναι δυσβάσταχτο πλέον για την παραπάιουσα αμερικανική οικονομία, και αυτός είναι ο ένας λόγος για τον οποίο, οι Αμερικανοί έμειναν στα λόγια. Στο Ισραήλ πάλι δεν χαίρονται με την δημιουργία ενός Χαλιφάτου.
 
Στην δε Τουρκία μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τους Κούρδους δεν είναι πλέον καθόλου σίγουροι για το ποιοί θα ήθελαν να κερδίσουν πραγματικά, και έτσι διαλέγουν αθόρυβα, και αόρατα την επιλογή της "λούφας".
 
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ" ΛΕΝΕ "Ξαφνικό θάνατο" του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης ζητεί η Τρόικα!H αδίστακτη και μονίμως ανικανοποίητη Τρόικα φέρεται να έχει ζητήσει από την -άκρως υπάκουη- κυβέρνηση να εφαρμοστεί το μοντέλο του «ξαφνικό θάνατο» της ΕΡΤ και για άλλους δημόσιους φορείς, μεταξύ των οποίων ένα ολόκληρο υπουργείο και μια γενική γραμματεία. Πρόσχημα πάντα αποτελεί η εκπλήρωση του στόχου της κινητικότητας έως τα τέλη του έτους.
Σε αυτό το πλαίσιο, οι δανειστές εξέφρασαν ορισμένες αμφιβολίες για την… αναγκαιότητα ύπαρξης του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, το οποίο μαζί με τους εποπτευόμενους φορείς απασχολεί περί τα 712 άτομα.
Στην κεντρική δομή του υπουργείου απασχολούνται 392 εργαζόμενοι σε υπηρεσίες που αλληλοκαλύπτονται με τις υπηρεσίες των καλλικρατικών δήμων και της περιφέρειας, οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν την κυβέρνηση να βρει τους 5.500 εργαζόμενους που υπολείπονται από τον στόχο των 12.500 μέχρι τον Οκτώβριο.
Ειδικότερα, η τρόικα έκρινε σε συζήτηση που ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο ότι «η κυβέρνηση μπορεί να ζήσει και χωρίς τις υπηρεσίες του ΥΜΑΘ» για να πάρει τότε ιδιαίτερα σκληρές απαντήσεις από την κυβέρνηση, οι περισσότερες από τις οποίες σχετίζονταν με «εθνικούς λόγους» και «πολιτικούς συμβολισμούς».
Σύμφωνα με κοινοτικό αξιωματούχο που έχει επιφορτιστεί με την παρακολούθηση του μνημονίου, η συζήτηση επανήλθε πριν από δύο εβδομάδες στην κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης και την υπαγωγή ορισμένων υπηρεσιών του στα υπουργεία Εσωτερικών και Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, όπως είχε συμβεί επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου. Η τρόικα εκτιμά ως «υπαναχώρηση» την επανασύσταση του εν λόγω υπουργείου και θεωρεί τους «συμβολικούς λόγους» υπό τις παρούσες δημοσιονομικές συνθήκες «πολυτέλεια».
Δεν επέμεινε ωστόσο παραπάνω, ρίχνοντας το μπαλάκι στις ελληνικές Αρχές, οι οποίες -δήθεν- λαμβάνουν και τις τελικές αποφάσεις [ενώ όλοι έχουμε καταλάβει πλέον ποιος κάνει κουμάντο...]. Κοινοτικός αξιωματούχος που ενημέρωσε σχετικά τον Τύπο στις Βρυξέλλες επισήμανε ότι «το σχέδιο της κινητικότητας, οι επιλογές και η εφαρμογή του είναι ιδέες και αρμοδιότητες αποκλειστικά της κυβέρνησης», συμπληρώνοντας ότι η τρόικα θα δεχθεί «όποιο πλάνο βγαίνει στα νούμερα».
Για να δούμε, πώς θα τα πετύχουν τα νούμερα οι φωστήρες της ξενόδουλης κυβέρνησης… Mήπως θα βάλουν λουκέτο και στην ίδια τη χώρα;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013

ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ: Δείτε τι μπορεί να κάνει ο χυμός λεμονιού ενάντια στον καρκίνο!

http://www.ptolemeosgr.com/2013/07/blog-post_703.html

0 comments


To τελευταίο διάστημα έκανε τον γύρο του διαδικτύου μιά μελέτη του Ινστιτούτου Επιστημών Υγείας της Βαλτιμόρης
, όπου αναφέρεται η αποτελεσματικότητα του χυμού των λεμονιών στην χημειοθεραπεία και στηνκαταστροφή των καρκινικών κυττάρων.
Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο χυμός του λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και καταστρέφει 11 είδη καρκινογόνων κύτταρων. 

Η ωφελιμότητα του λεμονιού Το λεμόνι είναι ένα θαυματουργό προϊόν το οποίο καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα. Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία. Μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και προσπαθούν να παράγουν μια συνθετική ουσία που να τους επιτρέπει να την χρησιμοποιήσουν σε φαρμακευτικά σκευάσματα.

Το σημαντικό σε αυτό το φυτό, οφείλεται στα ισχυρά αντικαρκινογόνα αποτελέσματά του και παρόλο που του αποδίδονται περισσότερες χημικές ιδιότητες, το σημαντικότερο όφελος είναι η δράση του πάνω στις κύστεις και τους όγκους. Το φυτό αποτελεί μια θεραπευτική αγωγή για τον καρκίνο, δοκιμασμένο σε καρκίνους όλων των μορφών. Το συμπέρασμα των μελετών ήταν πως καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων του εντέρου, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος.

Τα χημικά συστατικά του δένδρου κατέδειξαν ότι δρουν στην επιβράδυνση της ανάπτυξης των καρκινογόνων κυττάρων κατά 10.000 φορές περισσότερο από το φαρμακευτικό προϊόν adriamycin, ένα χημειοθεραπευτικό φαρμακευτικό προϊόν, που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο.

Το πλέον σημαντικό που έδειξε η έρευνα είναι ότι ο χυμός λεμονιού καταστρέφει μόνον τα καρκινογόνα κύτταρα χωρίς να επιδρά στα υγιή.

Υπάρχουν ορισμένοι γιατροι που το συνιστούν για όλες τις μορφές καρκίνου. Επιπλέον το θεωρούν σαν αντιμικροβιακό παράγοντα ευρέου φάσματος κατά των μολύνσεων των βακτηριδίων και όγκων, ικανό στην καταπολέμηση των εσωτερικών παρασίτων, ρυθμιστή της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Επίσης είναι αντικαταθλιπτικό, καταπολεμά το άγχος και τις νευρικές διαταραχές.

Η μελέτη συμπληρώνει τις ήδη υπάρχουσες. Σε μία από αυτές, γιατροί από το Ισραήλ, είχαν συστήσει στους καρκινοπαθείς ασθενείς τους να πίνουν φρέσκο χυμό λεμονιού τις ημέρες που έκαναν ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες.

Οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο Νεγκέβ, ανακάλυψαν ότι ο χυμός από το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα in vitro (στο εργαστήριο), αφήνοντας τα υγιή ανέπαφα.

H ερευνητική ομάδα με τους Δρ Rivka Ofir και καθ. Yakov Weinstein του τμήματος Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας στο BGU, έλεγξαν την επίδραση του χυμού του λεμονιού στα καρκινικά κύτταρα και στα φυσιολογικά κύτταρα σε τρυβλίο Πέτρι . Είδαν λοιπόν ότι ο χυμός του λεμονιού κατέστρεψε τα καρκινικά κύτταρα και άφησε αλώβητα τα φυσιολογικά. Τα ευρήματα δημοσιεύτηκαν στο επιστημονικό περιοδικό Planta Medica.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα. Όμως αυτή η επιτυχία στις έρευνες, τους οδήγησε στο συμπέρασμα ότι τα βότανα περιέχουν Citral, το οποίο μπορεί να καταναλωθεί ως προληπτικό μέτρο έναντι ορισμένων καρκινικών κυττάρων. Πολλοί γιατροί στο Ισραήλ, βασιζόμενοι στα ευρήματα του BGU τα οποία δημοσιεύτηκαν στον Τύπο, άρχισαν να πιστεύουν ότι, παρόλο που η έρευνα χρήζει περαιτέρω διερεύνησης, θα ήταν σκόπιμο για τους ασθενείς τους, οι οποίοι έψαχναν για οποιοδήποτε πιθανό μέσο για την καταπολέμηση της κατάστασή τους, να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις αντικαρκινικές ιδιότητεςτου Citral.

Τα οφέλη του λεμονιού Ο χυμός λεμονιού είναι γνωστό για τις διαιτητικές του ιδιότητες και αποτελεί ένα ισχυρό αποτοξινωτικό που αναζωογονεί την ίδια στιγμή το πεπτικό σύστημα. Διαλύει και απομακρύνει γράσο.

Για την αντιμετώπιση του εκζέματος, μείγμα από τον χυμό ενός ώριμου λεμονιού με παρθένο ελαιόλαδο και μετά κάνουμε επάλειψη στην πληγείσα επιφάνεια, πολλές φορές την ημέρα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα.

Έχει δοκιμαστεί επίσης, με καλά αποτελέσματα, σε ψωριασικές πλάκες περιορίζοντας την έκταση της βλάβης αλλά και τον κνησμό. Μειώνει τη χοληστερίνη, καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία και τονώνει το ενδοκρινικό σύστημα.

Είναι ένα φυσικό αντισηπτικό που παρεμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηρίων. Ένα ζεστό ρόφημα με χυμό λεμονιού και μέλι είναι μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία κατά των κρυολογημάτων, γρίπης, πονόλαιμου και άσθματος. Έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς για τη θεραπεία πολλών ασθενειών όπως αναιμία, λευχαιμία αργή πρόληψη του καρκίνου, κετονουρία, πρωτεϊνουρία, πλευρίτιδα, αιμορραγίες, ραχίτιδα, καθώς και σε διάφορες λοιμώξεις, αφροδίσια, πεπτικό έλκος, εντερίτιδα, σκωληκοειδίτιδα, ίκτερος, γρίπη, διάφορες καρδιακές παθήσεις, βρογχίτιδες, άσθμα, βήχας, δερματικές παθήσεις, έρπης, ψωρίαση, έκζεμα, νευραλγίες, αιμορροΐδες, αϋπνία, νευρικότητα, ρευματικός πυρετός, αρθρίτιδα, πέτρες στη χολή, ηπατική ανεπάρκεια, πυρετός, κλπ.

Ο κατάλογος θα μπορούσε να συνεχιστεί επ ‘αόριστον καταδεικνύοντας έτσι την πολλαπλή ωφέλιμη δράση του λεμονιού στην υγεία μας. to-gamato

Επιτέλους! Ένας υπάλληλος της Βουλής απολύθηκε!Κοπανατζής, αδιάφορος και προκλητικός


Κυριακή 28 Ιουλίου 2013 12:01Η πρώτη απόλυση "κοπανατζή" υπαλλήλου της Βουλής είναι γεγονός. Εργαζόταν στο κεντρικό κτίριο του Κοινοβουλίου και για πάνω από έξι μήνες είχε περιπέσει σε αφάνεια. Όπως λέγεται, μάλιστα, αν και ειδοποιήθηκε, δεν επέδειξε και ιδιαίτερη σπουδή να επιστρέψει.

Τέσσερις μήνες μετά την αρχική εξαφάνιση, παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο της Βουλής το οποίο και αποφάσισε την αργία (διακοπή μισθού και υπερωριών) μέχρι νεοτέρας...

Αλλά η υπόθεση είχε και συνέχεια: ο "κοπανατζής", όπως λένε πρώην συνάδελφοί του, εμφανίστηκε στο λογιστήριο , προκαλώντας καβγά επειδή "τόλμησαν" να κόψουν το μισθό του. Απειλούσε πως γνωρίζει πολλά και είναι έτοιμος να ανοίξει το στόμα του.Το αποτέλεσμα ήταν να παραπεμφθεί εκ νέου στο πειθαρχικό με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης, κάτι που τελικά και συνέβη...
παραπολιτικά

Σκοτώνουν τα ακίνητα> Μυστικό σχέδιο κυβέρνησης-Τρόικας για να φθάσουν τα νεόδμητα τριάρια στις καλές περιοχές τις 45.000 ευρώ!


Μυστικό σχέδιο Τρόικας-κυβέρνησης προιόν μιας άτυπης συμφωνίας ανάμεσα στα δύο μέρη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι Τροικανοί μετά από 3 χρόνια στην Ελλάδα εκτιμούν ότι ο μόνος τρόπος να πέσουν οι τιμές στην ελληνική αγορά και ο φαύλος κύκλων των υπεριτιμολογήσεων που στήνουν τα καρτέλ, ιδιαίτερα στον τομέα των τροφίμων, είναι να υποστούν καθίζηση οι τμές των ακινήτων.
Για να σας δώσουμε μια εικόνα το σχέδιο θα έχει ολοκληρωθεί όταν η τιμή πώλησης σε νεόδμητο τριάρι 80 τ.μ στην Κάτω Γλυφάδα και στο Νέο Ψυχικό πιάσουν οροφή στις 45.000 ευρώ!
Μιλάμε για τιμές της δεκαετίας του ΄80 μια και σ΄αυτά τα επίπεδα επιδιώκουν να επιστρέψουν οι τιμές των ακινήτων κι αυτό για να συμπαρασύρουν ολόκληρη την αλυσίδα της αγοράς.
Στον συγκεκριμένο σχεδιασμό εντάσσεται και η απελευθέρωση των πλειστηριασμών.
Οι φόβοι από μια κοινωνική αναταραχή που μπορεί να προκαλέσει το μέτρο είναι έντονοι και τα κυβερνητικά στελέχη έχουν πλήρη επίγνωση, έχοντας στο μυαλό τους και ανάλογα παραδείγματα από την Ισπανία. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, είναι εξαιρετικά ισχυρές οι πιέσεις που δέχονται τόσο από την τρόικα όσο και από παράγοντες της αγοράς, με αποτέλεσμα να επιχειρούν ισορροπία σε τεντωμένο σκοινί, καθώς τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη αναγνωρίζουν ότι η αγορά περιμένει το μέτρο για να τονωθεί (!)
Μιλάμε για βίαιη φτωχοποίηση η οποία θα περάσει με το νέο Μνημόνιο που ετοιμάζεται ήδη μια και οι δόσεις που έχουμε να λαμβάνουμε από τους δανειστές μας ολοκληρώνονται τον Φεβρουάριο του 2014.
κουρδιστό πορτοκάλι

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013

ΣΟΚ από ΔΝΤ: "Το 2045 ίσως έρθει η πραγματική ανάπτυξη στην Ελλάδα"!!!

Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ "ΘΑΦΤΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ


Το 2045 μ.Χ η Ελλάδα "μπορεί" να εισέλθει σε σταθερή αναπτυξιακή τροχιά αναφέρει έκθεση του ΔΝΤ η οποία κυριολεκτικά "θάφτηκε" από τα "συστημικά" ΜΜΕ.
 
 
Η κυνική ομολογία της έκθεσης, για "μη οικονομική αυτάρκεια" της χώρας μέχρι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το 2045 (με προοπτική για επιπλέον χρόνια) σημαίνει δύο πράγματα:
 
Ότι θα "χαθούν" σίγουρα δύο γενιές (δεδομένο), οπότε θα επιτευχθεί μια πλήρης γενοκτονία της συνέχειας της ελληνικής φυλής. Ταυτόχρονα σημαίνει ότι το ελληνικό κράτος θα είναι αποικία των δανειστών μέχρι τότε, με option να ξεπεράσει η αποικιοκρατική αυτή σχέση και τα 50 χρόνια!
 
Συστάσεις για περαιτέρω αύξηση της ελαστικότητας στην αγορά εργασίας και μείωση του κόστους εργασίας απευθύνει προς την Ελλάδα το ΔΝΤ, το οποίο συνεδριάζει την Δευτέρα για την εκταμίευση ποσού ύψους 1,8 δισ. ευρώ προς τη χώρα μας.
 
Στη νέα έκθεσή του, το Ταμείο αναγνωρίζει τη «σημαντική πρόοδο» της Ελλάδας, υπογραμμίζοντας τις «μεταρρυθμίσεις» στην αγορά εργασίας, τονίζει, όμως, ότι απαιτούνται νέες παρεμβάσεις για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, δείχνοντας προς νέα μείωση μισθών και νέες ανατροπές στα εναπομείναντα εργασιακά δικαιώματα.
 
Στην ίδια έκθεση, το ΔΝΤ εκτιμά ότι θα απαιτηθούν 32 ολόκληρα χρόνια για να φτάσει η ελληνική οικονομία στα μέσα επίπεδα «οικονομικής αυτάρκειας» της ευρωζώνης, αλλά ακόμη και το 2045 θα είναι μια ελλειμματική χώρα όσον αφορά στις καθαρές εξωτερικές της υποχρεώσεις!
 
Το ΔΝΤ ζητά περαιτέρω ενίσχυση της ευελιξίας στην αγορά εργασίας, περαιτέρω μείωση του εργατικού κόστους, αλλά και περιορισμό των ασφαλιστικών εισφορών με δημοσιονομικά ουδέτερο τρόπο. 
 
Θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα στην Κίνα της Ευρώπης,χωρίς όμως την ισχύ και την δύναμη του κινεζικού κράτους, η αντιστοιχία μας θα είναι μόνο με τους Κινέζους εργαζόμενους, οι οποίοι όμως ατενίζουν το μέλλον τους με αισιοδοξία, ενώ εμείς έχουμε προ πολλού αρχίσει να πέρνουμε την θέση των "δούλων" στις πυραμίδες των Φαραώ.
 
Παράλληλα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ίσως πρέπει να μειώσει και άλλο τα επιτόκια και να ξεκινήσει νέο γύρο μη συμβατικής νομισματικής χαλάρωσης για να στηρίξει την οικονομία της ευρωζώνης εν μέσω λιτότητας.
 
Σε έκθεση για την οικονομία της ευρωζώνης, το ΔΝΤ ανέφερε ότι τα τρέχοντα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής μπορεί να μειώσουν φέτος τον ρυθμό ανάπτυξής της κατά 1,25 ποσοστιαίες μονάδες.
 
Ανάκαμψη στην ευρωζώνη θα έρθει πιθανώς μετά το 2014 αλλά ειδικά για την Ελλάδα η ανάκαμψη αποκαλύπτεται πλέον από τους σχεδιασμούς τους ότι θα έρθει "όταν τα άστρα και οι ουρανοί θα γίνουν σκόνη" όπως έλεγε ποιητικά ο Robert E.Howard. Eίναι ολοφάνερο ότι ο δρόμος που μας χάραξαν αποσκοπεί στην δικιά τους σωτηρία, με την δικιά μας θυσία, σαν  Ιφιγένεια της Ευρώπης. Και οι πολιτικοί μας τα γνώριζαν όλα από την αρχή. Οι πολιτικοί μας και οι καναλάρχες...
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

Δύο Έλληνες πιλότοι οι καλύτεροι του ΝΑΤΟ!

Έλληνες σφαγμένοι από αλλοδαπούς στην Ελλάδα

Βόμβα Καμμένου: Ο Σαμαράς έχει συμφωνήσει να πουλήσει το όνομα "Μακεδονία"

http://www.parapolitika.gr

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013 13:18

Τι είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ


Τι είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛΟ πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μίλησε στον Real Fm και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο, για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, την επερχόμενη δόση αλλά και την διαθεσιμότητα.
«Για να μην ταΐζουμε το θηρίο εμείς ως Ανεξάρτητοι Έλληνες, αρνούμαστε να κάνουμε διαφήμιση στη Χρυσή Αυγή. Αρνούμαστε να σχολιάσουμε. Δεν πρόκειται να μπούμε σε αυτό το παιχνίδι, την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή, την ώρα που αναστέλλεται το σύνταγμα της Ελλάδας και τα νομοθετήματα γίνονται πράξεις νομοθετικού περιεχομένου», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Π. Καμμένος και συνέχισε:
«Θα εμφανίζεται αυξημένο το φαινόμενο στις δημοσκοπήσεις, όσο το προβάλουν».
Σε σχέση με την δόση, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι «όλο το παιχνίδι με τις δόσεις είναι ένα μαϊμού παιχνίδι. Αν δεν δώσουν τα 2 δισ. αυτά δεν θα εισπράξουν οι κερδοσκόποι τα ομόλογα που λήγουν, τα οποία είναι ακούρευτα. Ας μην τα πάρουμε τα λεφτά και ας μην πληρωθούν τα ομόλογα. Και μετά να δούμε τι θα γίνει. Αυτά τα λεφτά δεν πάνε σε μισθούς και συντάξεις. Στην τσέπη τους πάει. Αυτά τα καουμποϊλίκια της τρόικα να τ’ αφήσουν».
Ο κ. Καμμένος σχολίασε και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι «εμείς ζητάμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει στις θέσεις που είχε πριν τις εκλογές.
Παράλληλα, σε ότι αφορά το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο κ. Καμμένος είπε ότι «Ο κ. Σαμαράς πάει να συμφωνήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, το ξεπούλημα του ονόματος «Μακεδονία».

Ένας αφανής ήρωας (ΦΩΤΟ) Τον έσωσε από τη μοναξιά κι εκείνος την προστατεύει κάθε μέρα


News // Πρόσωπα //
"Ο σκύλος είναι ο πιο πιστός φίλος  του ανθρώπου". Κάποιοι ίσως θεωρήσετε αυτό τον ισχυρισμό σωστό, κάποιοι ίσως τον βρείτε κοινότυπο. Όποια κι αν είναι η άποψή σας για τη φράση αυτή, σημασία έχει το γεγονός ότι βρίσκει πλήρη εφαρμογή στην περίπτωση της Debbie Zeisler και του βραβευμένου πλέον σκύλου της Bear.
Όλα ξεκίνησαν το 2008, όταν η Debbie υιοθέτησε τον Bear, έναν μεγαλόσωμο γερμανικό ποιμενικό που κανένα  καταφύγιο ζώων στο Τέξας δεν δεχόταν. Κάποια στιγμή, η Debbie έπαθε επιληπτική κρίση την ώρα που κατέβαιανε τις σκάλες, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να χτυπήσει το κεφάλι της. Ο Bear βγήκε από το σπίτι κι άρχισε να ξύνει τις πόρτες όλων των γειτονικών σπιτιών καλώντας ουσιαστικά σε βοήθεια. Κανείς  δεν του έδωσε σημασία, εκτός από έναν υπάλληλο της υπηρεσίας παρακολούθησης ζώων που κατάλαβε την ένταση στη συμπεριφορά του σκύλου και πήγε να δει τη θέλει. Ο Bear τον οδήγησε στη Debbie. Mάλιστα, την ώρα που μεταφερόταν στο ασθενοφόρο για να διακομιστεί στο νοσοκομείο, ο Bear πήδηξε δίπλα της και στάθηκε στο πλευρό της. 

Με τον καιρό έμαθε μόνος του, χωρίς εκπαίδευση, να αναγνωρίζει τα συμπτώματα της επιληπτικής κρίσης και ακουμπά στα πόδια της Debbie ώστε εκείνη να καθίσει πριν αρχίσει η κρίση, ούτως ώστε να μην τραυματιστεί πέφτοντας. 
Πέρυσι, ο Bear  τιμήθηκε ως Σκύλος-Εθνικός Ήρωας από την Ένωση για την προστασία των ζώων στο Λος Άντζελες. 

H βράβευση

Ρ.Κάρατζιτς: «Ελληνες, προσοχή στους Γερμανούς» ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ

Σαφή προειδοποίηση προς τη χώρα μας αναφορικά με την ακολουθούμενη γερμανική πολιτική στα Βαλκάνια απευθύνει ο κρατούμενος με τις κατηγορίες των εγκλημάτων πολέμου Σερβοβόσνιος ηγέτης Ράντοβαν Κάρατζιτς. 
Πιο συγκεκριμένα, σε σημερινή του συνέντευξη στο περιοδικό Επίκαιρα και τον δημοσιογράφο Χρήστο Χαλαζιά, ο καταζητούμενος για πάνω από 15 χρόνια και τώρα δικαζόμενος στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας καταδεικνύει τους Γερμανούς ως υπεύθυνους του διαμελισμού της πρώην Γιουγκοσλαβίας, ενώ προειδοποιεί για την ασκούμενη από το Βερολίνο πολιτική επέκτασης στα Βαλκάνια η οποία ως αρχή είχε την κατάληψη της Aδριατικής μέσω του εμφυλίου στην πρώην ομόσπονδη γειτονική χώρα.
Ο κ. Κάρατζιτς μάλιστα στέλνει μήνυμα «συμπαράστασης» στον ελληνικό λαό τον οποίο προτρέπει σε αντίδραση και αντίδραση κατά του «οικονομικού πολέμου που βιώνει» όπως χαρακτηριστικά λέει και σημειώνει «όπως κάθε πόλεμος έτσι κι αυτός κάποτε θα τελειώσει». 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

VIDEO: Συγκλονίζει ο οπαδός της Φέγενορντ λίγο πριν φύγει από τη ζωή


Astrology.gr, Ζώδια, zodia, VIDEO: Συγκλονίζει ο οπαδός της Φέγενορντ λίγο πριν φύγει από τη ζωή    
Συγκίνηση και ανατριχίλα προκαλεί ένα video το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες...
Πριν από περίπου ένα μήνα, στις 26 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Φέγενορντ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Το «παρών» στο «Ντε Κάιπ» έδωσαν πολλοί οπαδοί της ολλανδικής ομάδας, οι οποίοι δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.
Ανάμεσά τους και ο 54χρονος Ρούι Μαρκ. Ο πιστός οπαδός της ομάδας του Ρότερνταμ έπασχε από μια θανατηφόρο ασθένεια και οι γιατροί του είχαν δώσει μόλις λίγες ημέρες ζωής. Όμως, ο Μαρκ είχε μια τελευταία επιθυμία.
Να βρεθεί στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας και να παρακολουθήσει από κοντά την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Φέγενορντ. Όπως και έγινε.
Συνοδευόμενος από τον γιο του και μερικούς φίλους του, ο Ρούι βρέθηκε τελικά στο γήπεδο, κατάφερε να σηκωθεί από το φορείο και να σταθεί όρθιος γνωρίζοντας την αποθέωση από τους ομοϊδεάτες του ενώ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας σταμάτησαν την προπόνησή τους γυρίζοντας προς το σημείο όπου στεκόταν.
Η συγκίνηση του 54χρονου οπαδού της Φέγενορντ ήταν έκδηλη και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν οι υπόλοιποι οπαδοί σήκωσαν πανό στο οποίο ήταν ζωγραφισμένος ο ίδιος. Έχοντας πραγματοποιήσει την επιθυμία του, ο Ρούι Μαρκ «έφυγε» ήρεμος από τη ζωή τρεις ημέρες αργότερα.


Πηγή: http://www.astrology.gr/epikairotita/O-KOSMOS-MILAEI-GIA/item/46034-video-sygklonizei-o-opados-tis-fegenornt-ligo-prin-fygei-apo-ti-zoi#ixzz2ZzvHuh15

Έλληνες μηντιάρχες>Αντί φυλακή τους κουρεύουν τα δάνεια ενόψει διαμελισμού της χώρας! 

-Πότε θα κλείσεις φυλακή τον Λ;
Ρωτούσε επίμονα ο Σόιμπλε τον Βενιζέλο στη διάρκεια των συναντήσεών τους, όταν ο σημερινός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ήταν υπ. Οικονομικών.
Η επιμονή του Σόιμπλε, πέρα από την εμμονή στο πρόσωπο του συγκεκριμένου επιχειρηματία τον οποίο θεωρούσε φιλοαμερικανό, δείχνει και μια κάποια γνώση που έχει ο Γερμανός υπ. Οικονομικών αλλά και η Μέρκελ για τους Έλληνες ολιγάρχες.
Οι παροτρύνσεις του Σόιμπλε αποκτούν ιδιαίτερη σημασία στη παρούσα συγκυρία καθώς μια υφέρπουσα φημολογία θέλει το Μέγαρο Μαξίμου να δέχεται εκβιασμούς για κούρεμα των θαλασσοδανείων των βαρόνων των ΜΜΕ, οι οποίοι απειλούν ακόμη και με πτώση της κυβέρνησης!
Είναι απίστευτα προκλητικό και αιτία λαικού ξεσηκωμού το να κουρευτούν τα δάνεια των βαρόνων των ΜΜΕ αντί να οδηγηθούν οι πιο πολλοί από δαύτους στον Κορυδαλλό.
Το περίεργο είναι ότι ο επαναστατημένος ΣΥΡΙΖΑ σ΄αυτή την περίπτωση κρατάει χαμηλούς τόνους. Το ίδιο και κόμματα όπως οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου-αν εξαιρέσει κανείς την γνωστή κόντρα με τον Ψυχάρη.
Θα πρόκειται για στημένο σχέδιο κατάτμησης της χώρας το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη -με φόντο το φυσικό αέριο και τον ορυκτό πλούτο της χώρας- στην περίπτωση που δεν αντιδράσει η Τρόικα στο τερατούργημα του κουρέματος των θαλασσοδανείων των βαρόνων των ΜΜΕ.
Επειδή ακούγεται ότι στους συγκεκριμένους σχεδιασμούς συμμετέχει ολόψυχα ο ΣΥΡΙΖΑ- λόγω της βουλιμίας για την εξουσία- διαβάστε το συγκλονιστικό άρθρο τουithakanet που ακολουθεί κάτω και από το πρίσμα της αλλαγής υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ του εσωτερικού χάρτη των ΜΜΕ που σχεδιάζουν κάποιοι από τους εγχώριους μεγαλοβαρόνους και του διαμελισμού της χώρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΡΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ

Από σήμερα, οι "δημοσκοπήσεις" θα τον δείχνουν πρώτο.
Ο Πρόεδρος του ΣΕΒ έδωσε την έγκριση του.
  • Επιστολή προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα έστειλε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος με την οποία χαιρετίζει τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα.(από τις ειδήσεις)
Το περιεχόμενο της επιστολής παραμένει άγνωστο, ως τώρα.
Και αφού ο ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώσει το ξεπούλημα της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας ("επαναδιαπραγμάτευση" το λέει), θα έρθει η "Χρυσή Αυγή" για να ολοκληρωθεί το σχέδιο, που είναι η αποκοπή τμημάτων εθνικού χώρου (Νησιά, Θράκη, Αιγαίο), σε μια χώρα που έτσι κι αλλιώς θα είναι υποτελής. 
Να θυμίσουμε, ειδικά, στους κάθε είδους πατριώτες οτι ο ρόλος του "εθνικισμού" είναι η παράδοση της γης μιας χώρας σε κάποιον άλλον, όταν οι συνέπειες δεν είναι  μια  ακόμα μεγαλύτερη βιβλική καταστροφή.
Να θυμίσουμε στους νοσταλγούς της δικτατορίας του Παπαδόπουλου ότι πρώτο μέλημα των "εθνικιστών" της χούντας ήταν η απόσυρση της Ελληνικής Μεραρχίας από την Κύπρο(1967). Ακολούθησαν μια σειρά από απόπειρες δολοφονίας του Μακάριου, που αποτελούσε εμπόδιο, λόγω τη πολιτικής του και της ένταξης της Κύπρου στην ομάδα των "Αδέσμευτων χωρών".
Η διαδικασία ανεστάλη προσωρινά, όταν ο Παπαδόπουλος, θέλοντας να μείνει εσαεί στην εξουσία, διέκοψε τη στήριξη του στην αδελφή εθνικιστική οργάνωση "ΕΟΚΑ Β". Η διαδικασία συνεχίστηκε με τους "γνήσιους πατριώτες" Ιωαννίδη και Σαμψών. Εξ αρχής, ο σκοπός της δικτατορίας των συνταγματαρχών ήταν η παράδοση της Κύπρου στους Τούρκους. Και ο εθνικισμός, για να υπάρξει χρειάζεται αφελείς και ηλίθιουςοι οποίοι δεν έχουν συναίσθηση του πού οδηγούν οι πράξεις και οι σκέψεις τους. Είναι αυτό που είπε ο Ιωαννίδης: "Οι αμερικάνοι με εξαπάτησαν".
Άμα είσαι βλάκας, θα εξαπατηθείς και θα χρησιμοποιηθείς για να κάμουν άλλοι τη δουλειά τους. Αν δεν είσαι βλάκας, είσαι έμμισθος πράκτορας. Κι αν δεν μιλήσει η "υπηρεσία" που σε χρηματοδοτεί, δεν θα μάθουμε,ποτέ, αν είσαι(κάποιον "αρχηγό" μου θυμίζει).
Αυτός είναι ο ρόλος των "εθνικιστών" πάσης φύσεως και κάθε χώρας. Να θυμίσουμε τις βιβλικές καταστροφές που προξένησαν στις χώρες τους οι εθνικιστές της Ιαπωνίας, Ιταλίας, Γερμανίας, Αυστρίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και άλλων χωρών, κατά τη διάρκεια του Β'  Π.Π. .
Να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα, σήμερα, θα ήταν ως τη Θεσσαλονίκη, αν οι ηλίθιοι εθνικιστές της Βουλγαρίας (VMRO) δεν ξεκινούσαν τον Β' Βαλκανικό Πόλεμο εναντίον της Ελλάδας και της  Σερβίας. Στο τέλος του Α΄Βαλκανικού Πολέμου, ο χάρτης της Μεγάλης Βουλγαρίας περιελάμβανε μέρος των σημερινών Σκοπίων, όλη την Ανατολική Μακεδονία- δυτικά της Θεσσαλονίκης-, τη Δυτική Θράκη και τμήμα της Ανατολικής( περιελάμβανε και τις δύο όχθες του Έβρου).
Είναι η ίδια λογική των "ελλήνων" εθνικιστών, που, σήμερα, ευρισκόμενοι στην υπηρεσία του κοσμοπολίτικου ελληνικού κεφαλαίου (εφοπλιστές κ.ά.) και της διεθνούς τραπεζικής Αυτοκρατορίας, επιτίθενται στον μετανάστη ή στον αλλόδοξο, απειλούν τη μουσουλμανική μειονότητα, ονειρεύονται να πάρουν την Πόλη, ενώ αφήνουν ανενόχλητες την ντόπια και διεθνή ιδιοκτησία του χρήματος και του πλούτου.
Αν περιμένεις από τον ΣΥΡΙΖΑ να σε σώσει, είσαι εξ ίσου αφελής και εξαπατημένος.
Η Ελλάδα πεθαίνει σαν χώρα, γιατί το πολιτικό κεφάλι είναι βαθύτατα διεφθαρμένο και πουλημένο στους ιδιοκτήτες του χρήματος. Και ο λαός ανήμπορος και μόνος, παραπλανημένος και μέσα στη σύγχυση, οδηγείται ως πρόβατο επί σφαγή. Κι εγώ μαζί.
Μετά τον Καποδίστρια, το πολιτικό σύστημα ήταν και εξακολουθεί να είναι  πουλημένο στις εκάστοτε Αυτοκρατορίες.  Γι' αυτό δολοφονήθηκε ο μόνος πραγματικός ηγέτης της "ανεξάρτητης"¨Ελλάδας. Για αυτό ποτέ δεν άνοιξε ο "φάκελος της Κύπρου". Κύπρος 1974: πέντε μύθοι για το πραξικόπημα.
Και υπάρχει και μία "αντιστασιακή διανόηση", που αρκείται σε διαπιστώσεις και ανέξοδες δηλώσεις(π.χ. ο Μίκης).
Όλα όσα συμβαίνουν είναι μέρος σχεδίου.
kourdisto portocali

ΡΟΜΠΟΤ, ΞΥΠΝΗΤΗΡΙΑ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ Αρχαιοελληνικές εφευρέσεις "ζωντανεύουν" σε μια έκθεση!«Είναι κρίμα τα παιδιά να μαθαίνουν μόνο για τον Ντα Βίντσι και να μη γνωρίζουν από ποιους εμπνεύστηκε». Αυτό το παράπονο είχε ο μηχανολόγος μηχανικός Κώστας Κοτσανάς και αποφάσισε να αναλάβει δράση. Με θαυμασμό στην αρχαιοελληνική τεχνολογία, ερεύνησε, σχεδίασε και υλοποίησε 50 σημαντικές εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων.
Έπειτα τις φόρτωσε σε μια νταλίκα και, με στόχο να αναδείξει μια ξεχασμένη πτυχή του αρχαιοελληνικού πολιτισμού, ξεκίνησε να γυρίζει την Ελλάδα και το εξωτερικό και να ξεναγεί αφιλοκερδώς μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο γοητευτικό και εντελώς άγνωστο στους πολλούς.
Πόσοι άλλωστε γνωρίζουν ότι στην αρχαιότητα είχαν «σινεμά» και έφτιαχναν ρομπότ-υπηρέτες, ήξεραν πώς να φτιάξουν αυτοκινούμενα οχήματα, χρησιμοποιούσαν γερανούς και ευφυείς μηχανές που λειτουργούσαν με κερματοδέκτη, ενώ ξυπνούσαν με αυτόματα ξυπνητήρια;
Αυτός είναι, σύμφωνα με τον κ. Κοτσανά, ο δεύτερος στόχος της έκθεσης: να αποδείξει πόσο κοντά ήταν η αρχαιοελληνική τεχνολογία με τη σύγχρονη. Και το απέδειξε. Η ανταπόκριση, μεγάλη. Περισσότεροι από 200.000 επισκέπτες μετράνε οι δύο κινητές εκθέσεις τον τελευταίο χρόνο. Συνιστούν τμήματα του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, το οποίο έχει την έδρα του στο Κατάκολο και συμπεριλαμβάνεται μαζί με το Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας στους δύο από τους 10 προτεινόμενους προορισμούς της «Le Monde».
Η δημιουργία του Μουσείου ξεκίνησε έπειτα από «ένα τυχαίο γεγονός, μια συζήτηση για τους "απτόμενους τροχούς" με τον αείμνηστο Ανδρέα Δημαρόγκωνα, καθηγητή μου στο Πανεπιστήμιο Πατρών», λέει ο κ. Κοτσανάς. Ο ίδιος, λάτρης της «αξιοθαύμαστης αλλά λησμονημένης τεχνολογίας», όπως την αποκαλεί, έκανε τότε βουτιά στο «αρχαιοελληνικό τεχνολογικό θαύμα».
Μέσα από μια επίπονη διαδικασία, η οποία περιλάμβανε ενδελεχή έρευνα και συνδυασμό όλων των πηγών αναφοράς σε κάθε εφεύρεση, στην αρχαία ελληνική, λατινική και αραβική γραμματεία, το όνειρο της δημιουργίας ενός Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας έγινε πραγματικότητα. Χωρίς καμία οικονομική βοήθεια ή υποστήριξη, ο ιδρυτής του Μουσείου μελέτησε συγγράμματα, αγγειογραφικές πληροφορίες και αρχαιολογικά ευρήματα, σχεδίασε και εν συνεχεία κατασκεύασε με τα χέρια του περίπου 300 αρχαίες εφευρέσεις, δημιουργώντας την πληρέστερη και εγκυρότερη έκθεση του είδους, παγκοσμίως.
Πολλά από τα εκθέματα είναι διαδραστικά, ενώ άλλα συνοδεύονται από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό σε διάφορες γλώσσες, όπως επεξηγηματικές πινακίδες, γιγαντοαφίσες, επιπλέον πληροφορίες, αναλυτικά σχέδια, βίντεο και κινούμενα σχέδια που δείχνουν πώς λειτουργούσαν οι μηχανισμοί. Μέχρι και ντοκιμαντέρ έχει γυρίσει ο εμπνευστής του εγχειρήματος, όπου εξηγεί τη λειτουργία και τη σημασία των μηχανισμών. Η έκθεση είναι ταξινομημένη σε ενότητες, ενώ πολλά από τα εκθέματα έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια και εκθέσεις. Κάποια από αυτά είναι το ρομπότ-υπηρέτρια του Φίλωνα, ο «κινηματογράφος» του Ηρωνα και το αυτόματο ρολόι του Κτησίβιου, αλλά και ο αναλογικός υπολογιστής των Αντικυθήρων.
Η φιλοδοξία όμως του κ. Κοτσανά δεν σταμάτησε εκεί. Αφού ζωντάνεψαν τα τεχνολογικά ευρήματα, σειρά πήραν τα μουσικά όργανα. Ο ίδιος ερεύνησε, μελέτησε και ανακατασκεύασε 42 αρχαιοελληνικά μουσικά όργανα και παιχνίδια. Στη συνέχεια δημιούργησε ένα δεύτερο Μουσείο, Αρχαίων Ελληνικών Μουσικών Οργάνων και Παιχνιδιών, στο οποίο μπορεί να ακούσει κανείς από τη λύρα του Ερμή (το πρώτο έγχορδο όργανο με ηχείο από καβούκι χελώνας και δέρμα βοδιού, βραχίονες από κέρατα κατσίκας και χορδές από έντερα προβάτου) μέχρι τη μεγαλοπρεπή κιθάρα του Απόλλωνα (ένα τεχνολογικά πολύπλοκο όργανο), την ομηρική φόρμιγγα, την αρχαϊκή κιθάρα, τον ελικώνα του Πτολεμαίου αλλά και τον αυλό, το δίαυλο, τη σύριγγα του Πάνα, τη σάλπιγγα, τα κύμβαλα κ.ά.
Όπως περιγράφει ο δημιουργός του Μουσείου, «σε μια αίθουσα κυριαρχεί η επιβλητική ύδραυλις του Κτησιβίου, το πρώτο παγκοσμίως πληκτροφόρο όργανο, από την οποία οι επισκέπτες μπορούν να ακούσουν το τραγούδι του Σείκιλου, το αρχαιότερο πλήρως σωζόμενο αρχαιοελληνικό μουσικό κείμενο».
INFO: Αυτή την περίοδο η περιοδεύουσα έκθεση βρίσκεται στη Σάμο (μέχρι τις 25.8), ενώ η δεύτερη θα λειτουργήσει σύντομα στην Αθήνα στον εκθεσιακό χώρο της Κλεισόβης 8.
[Πηγή Ελευθεροτυπία]
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr