Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

1980e μάζεψε το ΠΑΣΟΚ όλο το 2011 από οικονομική εξόρμηση,αναζητούνται οι μαλάκες που τα έδωσαν

Στο 17% κόμμα του Πάνου Καμμένου την ώρα που ο Αντώνης ονειρεύεται ότι θα γίνει Πρωθυπουργός

Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο παιδιά.Η δημοσκόπηση είναι από το parapolitika.....

http://www.parapolitika.gr/Surveys.aspx

29/02/2012
Ποιό κόμμα θα ψηφίζατε αν γίνονταν εκλογές την επόμενη Κυριακή?

Ν.Δ.
 19%
ΠΑ.ΣΟ.Κ.
 10%
Κ.Κ.Ε.
 8%
ΛΑ.Ο.Σ.
 5%
ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
 6%
ΔΗΜ.ΑΡ.
 6%
ΔΗ.ΣΥ.
 2%
Ανεξάρτητοι Έλληνες (Π. Καμμένος)
 17%
Χρυσή Αυγή
 6%
Οικολόγοι
 2%
Άλλο
 19%

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Μήπως έγιναν εκλογές;

Καλησπέρα σε όλους.Σε αυτό το τρελάδικο που καταφέρνουμε ακόμα να  επιβιώνουμε,δεν ξέρω για πόσο,κάθε μέρα που περνάει,οι τύραννοι που μας κυβερνάνε,αλλά και οι επίδοξοι εν δυνάμει κυβερνώντες,συναγωνίζονται ποιος θα μας τρελάνει περισσότερο,συναγωνίζονται ποιου η μαλακία θα κάνει μεγαλύτερη εντύπωση.Αυτές τις μέρες στην επικαιρότητα της μαλακίας πρωτοστατεί ο Αντώνης που πιστεύει ότι θα γίνει πρωθυπουργός,αλλά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του μεγάλου καναλιού που προαναγγέλλει τα νέα μέτρα,της επόμενης κυβέρνησης.Λοιπόν Αντώνη,προσπάθησε να το αποδεχθείς,την ευκαιρία σου την σπατάλησες,δεν σου φταίει κανείς,αφού επέλεξες να συστρατευθείς με το διαπλεκόμενο σύστημα έχασες,τελείωσες,έρχονται άλλοι με πολύ φόρα από πίσω σου,το όνομα Καμμένος,σου λέει τίποτα;Όσο για σένα κύριε Παντελή,δεν θα ήταν και πολύ κακό να μην προκαταλαμβάνεις αποφάσεις της επόμενης κυβέρνησης.Όσο και να το τραβήξετε,όσο και να το τεντώσετε,οι εκλογές θα γίνουν,αφήστε που μπορεί να είναι και για σας κάτι πολύ καλό... 

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ 120 ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


Ηχητικό ντοκουμέντο !!!!!!!!

Ξημερώματα 24-2-2012

Ο συνταγματολόγος Προκόπης Παυλόπουλος και Βουλευτής που στηρίζει την Κυβέρνηση Goldman-Sachs παραδέχεται δημόσια στο Ανεμολόγιο του Κωνσταντίνου Λαβίθη ότι :

1.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ

2.ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

3.ΟΤΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΗ ΑΡΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΚΥΡΟ

ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ
ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
ΤΩΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ 120 ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

www.youtube.com
‎24/2/2012 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ...ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ Ο ΠΡ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ...

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:ΛΑΘΟΣ ΕΘΝΟΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΛΑΘΟΣ ΓΕΝΟΣ ΜΑΧΕΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ


Αφού οι παίκτες με τα CDS τα αρπάξαν σε βάρος του Έλληνα με συνεργούς Πασόκ και ΝΔ διατάζουν τον κατεχόμενο πληθυσμό και τι θα ψηφίσει.........

ΛΑΘΟΣ ΕΘΝΟΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ
ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ
ΛΑΘΟΣ ΓΕΝΟΣ ΜΑΧΕΣΤΕ
ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Καλή Σαρακοστή !!!! Ο καρνάβαλος τελείωσε, αρχίζει η Σαρακοστή, η εβδομάδα των Παθών είναι μπροστά μας και για πολλούς έχει αρχίσει,αλλά μην ξεχνάτε ότι τελειώνει με την ΑΝΑΣΤΑΣΗ


Καλή Σαρακοστή !!!!

Ο καρνάβαλος τελείωσε, αρχίζει η Σαρακοστή, η εβδομάδα των Παθών είναι μπροστά μας και για πολλούς έχει αρχίσει αλλά μην ξεχνάτε ότι τελειώνει με την ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Το άρθρο του Γ. Πρετεντέρη που κατέβασε τη μάσκα του Βενιζέλου


Πριν από μερικές εβδομάδες, το υπουργείο Οικονομικών είχε ανακοινώσει ότι τα ομόλογα του Δημοσίου έως εκατό χιλιάδες ευρώ που κατέχονται από φυσικά πρόσωπα δεν πρόκειται να πειραχτούν. Οτι τελούν υπό την εγγύηση του κράτους, ακριβώς όπως το κράτος εγγυάται και τις τραπεζικές καταθέσεις έως το ίδιο ποσό.
Η δήλωση αυτή είχε τη λογική της. Η υπόθεση αφορά μικρούς ομολογιούχους, οι οποίοι επένδυσαν τις οικονομίες τους σε ομόλογα της πατρίδας τους - δεν τις έστειλαν στο εξωτερικό, ούτε τις έριξαν στην παραοικονομία... Επέδειξαν, δηλαδή, μια στοιχειώδη αίσθηση οικονομικού πατριωτισμού και λογικά δεν θα έπρεπε να τιμωρηθούν γι' αυτό.
Φυσικά απεδείχθη ότι (για πολλοστή φορά) το υπουργείο Οικονομικών έλεγε ψέματα. Κι ότι ακόμη και τα ομόλογα έως εκατό χιλιάδες ευρώ των μικρών αυτών ομολογιούχων θα κουρευτούν μαζί με τα άλλα, όσο και τα άλλα.
Πράγμα που σημαίνει ότι η ελληνική κυβέρνηση εξομοιώνει τον ανθρωπάκο που επένδυσε σε ένα ομόλογο το εφάπαξ του με τα μεγάλα hedge funds του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Ηθικό δίδαγμα; Οποιοι απλοί πολίτες έκαναν την κουταμάρα να εμπιστευτούν τη χώρα τους και να πιστέψουν το υπουργείο τους, καλά να πάθουν…
Ομολογώ ότι όσα χρόνια παρακολουθώ τα πολιτικά πράγματα ουδέποτε γνώρισα συμπεριφορά που να συνδυάζει με τόση ευκολία τον κυνισμό, την αναλγησία και την εξαπάτηση. Οι άνθρωποι ψεύδονται με την ευκολία που αναπνέουν.
Και το ερώτημα είναι απλό: ποιος θα τους πιστέψει ξανά;
Ποιος θα πιστέψει, δηλαδή, τον υπουργό Οικονομικών όταν ζητάει από τους Ελληνες να εμπιστευθούν τις τράπεζες και να φέρουν πίσω τις καταθέσεις τους; Με την ίδια ευκολία μπορεί μεθαύριο να ανακοινώσει ότι «τελικά κακώς τις εμπιστευθήκατε και καλά να πάθετε»!

Πριν από τρεις μήνες, το υπουργείο Οικονομικών επέβαλε στους μισθωτούς κάτι πρωτοφανές: την καταβολή μέσα στο 2012 όχι μιας αλλά δυο έκτακτων εισφορών. Η μια παρακρατείται κάθε μήνα από τις αποδοχές τους. Η δεύτερη θα πληρωθεί σε τρεις δόσεις από τον Ιούνιο και μετά.
Το κόλπο πήγε να περάσει απαρατήρητο με μια πονηρή τροπολογία. Κι όταν τους πήραν χαμπάρι κι έπεσε κράξιμο, ο υπουργός Οικονομικών απάντησε ότι κακώς διαμαρτύρονται τα κορόιδα διότι πρόκειται απλώς για… «λογιστική διευθέτηση»!
Ποιος τους πιστεύει, λοιπόν; Αυτή η απορία είναι ίσως η μεγαλύτερη κι ενδεχομένως ανεπανόρθωτη ζημιά που έχει υποστεί το πολιτικό σύστημα.
Διότι όταν η πολιτική χάνει κάθε αίσθηση δέσμευσης, κάθε μέτρο σεβασμού και κάθε απαίτηση αξιοπιστίας, τότε μετατρέπεται απλώς σε έναν κινούμενο αμοραλισμό.
Ο οποίος δεν υπάρχει περίπτωση να μην τιμωρηθεί από τον ψηφοφόρο.
kourdistoportocali

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Είμαστε απίστευτα πολλοί.... Όλη η Ελλάδα και η ομογένεια γίνεται συνιδρυτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Είμαστε απίστευτα πολλοί....

Όλη η Ελλάδα και η ομογένεια γίνεται συνιδρυτής των
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Την Τρίτη καταθέτουμε με το καταστατικό τις πρώτες καταστάσεις υπογραφών συνίδρυσης του κινήματος ΜΑΣ.

Ξεκινά η μάχη στη Βουλή όπου η συγκυβέρνηση ΓΑΠ-ΣΑΜΑΡΑ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ-Goldman Sachs εκτελούν την Ελληνική οικογένεια με τους "εφαρμοστικούς νόμους" κατ εντολή των γερμανών προιστάμενων τους με συνενόχους τους βουλευτές που προτάσουν την καρέκλα τους απο τον όρκο τους.

Τούς προειδοποιήσαμε:

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ
ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ

Γ. Μανώλης: Ο Καρατζαφέρης «νονός» του ΠαπαδήμουΟ Γιάννης Μανώλης μιλάει στο newsbomb.gr για τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου, για την ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά, για τον Γιώργο Καρατζαφέρη και για το Μνημόνιο.

Γ. Μανώλης: Ο Καρατζαφέρης «νονός» του Παπαδήμου

Της Κατερίνας Τζουμερκιώτη
Το ιδρυτικό στέλεχος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Γιάννης Μανώλης, σε συνέντευξη του στο newsbomb.gr αναφέρεται σε όλα: Στο νέο κόμμα του Πάνου Καμμένου, στην ΝΔ και τη σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά , στους υπόλοιπους κατοίκους της Δεξιάς πολυκατοικίας με ιδιαίτερη αναφορά στον Γιώργο Καρατζαφέρη αλλά και στο νέο Μνημόνιο.
Ο κ. Μανώλης επισημαίνει ότι το κόμμα που ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος δεν μπορεί να συνεργαστεί με ανθρώπους που ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο αλλά ούτε και με τα κόμματα της Αριστεράς, αφού ιδεολογικά και πολιτικά παραμένει στο χώρο της Κεντροδεξιάς και τάσσεται υπέρ της λύσης μέσα στην Ευρώπη.
Χαρακτηρίζει «αναξιόπιστο» και «νονό της κυβέρνησης Παπαδήμου» τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη, ενώ δηλώνει «προδομένος» από τον πρόεδρο της ΝΔ, Α. Σαμαρά, για τον οποίο αφήνει αιχμές ότι ως στρατηγός «το έβαλε στα πόδια και γύρισε πίσω».
Ακόμη καταγγέλλει ότι υπάρχουν βουλευτές που διεγράφησαν από τη ΝΔ οι οποίοι εκβιάζονται για να γυρίσουν ταπεινωμένοι.
-Ποιος είναι ο στόχος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»;
Στόχος είναι να παλέψουμε, να δώσουμε τη μάχη όλοι μαζί οι Έλληνες. Να αγωνιστούμε όσοι δεν είμαστε συμβιβασμένοι , όσοι έχουμε δυνάμεις να αντισταθούμε στην ισοπέδωση που προκαλεί το μνημόνιο, στην παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.
-Θα κάνετε «άνοιγμα» μόνο στους βουλευτές της ΝΔ που καταψήφισαν το νέο μνημόνιο ή και σε βουλευτές άλλων κομμάτων;

Αν υπάρχουν ανεξάρτητοι οι οποίοι έχουν διαφωνήσει στο μνημόνιο, δεν έχουν ψηφίσει αυτήν την πολιτική και συμφωνούν μαζί μας, βεβαίως. Ωστόσο, υπάρχουν και τα αριστερά κόμματα, που μπορεί να μας ενώνει ο στόχος ότι θα πρέπει να σώσουμε την Ελλάδα, αλλά έχουμε τεράστιες ιδεολογικές διαφορές. Εμείς παραμένουμε ιδεολογικά και πολιτικά στον χώρο της Κεντροδεξιάς. Δεν σβήνουμε τις αρχές και τις αξίες που πιστεύουμε. Απλά μας ενώνει με όλους τους ανεξάρτητους πολίτες η σωτηρία της χώρας.
-Δηλαδή οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» θα έχουν παλαιά στελέχη της ΝΔ;

Αυτό θα το ανακοινώσουν μόνοι τους. Πιστέψτε με, είναι αρκετοί αυτοί που είπαν «όχι» και θα επιμείνουν στο «όχι», χωρίς να υποκύψουν στον εκβιασμό που τους γίνεται για να γυρίσουν στη ΝΔ ταπεινωμένοι.

- Δηλώσατε ότι «Οι δρόμοι μου χώρισαν με τον κ. Σαμαρά, όχι με τη ΝΔ»…
Οι αρχές μου δεν είναι «πουκάμισα» να τα αλλάζω. Όταν όμως ο πρόεδρος του κόμματος μου έβαλε το δίλημμα «ή γίνεσαι μνημονιακός ή χωρίζουν οι δρόμοι μας» του απάντησα ότι χωρίζουν.
Νιώθω προδομένος, σαν έναν στρατιώτης που ο στρατηγός τον καλεί να καταλάβουν ένα ύψωμα, λέγοντας ότι «το μνημόνιο είναι θάνατος για τη χώρα», ότι «το φάρμακο μας πεθαίνει». Κι όταν ανεβαίνουμε στο ύψωμα, ο στρατηγός το βάζει στα πόδια και γυρίζει πίσω. Προσωπικά δεν μπορώ να γυρίσω πίσω. Συνεχίζω στην ίδια κατεύθυνση.
Μπορείτε να συνεργαστείτε με τον κ. Καρατζαφέρη;
Συνεργασία με τον κ. Καρατζαφέρη δεν μπορεί να υπάρχει. Είναι αναξιόπιστος. Το ότι σήμερα βρίσκεται απέναντι στο μνημόνιο, είναι ένα βήμα. Δεν τον απαλλάσσει από τις ευθύνες που έχει μέχρι σήμερα. Ψήφισε «ναι» στο πρώτο μνημόνιο, ήταν ο «νονός» της κυβέρνησης Παπαδήμου για την οποία πάλεψε να σχηματιστεί. Μόλις είδε ότι στις δημοσκοπήσεις πάει «κατά διαόλου», άλλαξε στάση. Δεν χαίρομαι, απλώς λέω ότι καλό είναι, έστω και αργά, να βλέπουν το «φως» τους κάποιοι.
-Παλαιότερα όμως είχατε δηλώσει ότι θα μπορούσατε να συμμαχήσετε «και με το διάβολο» για να χτυπήσετε το μνημόνιο…

Στη λογική ανατροπής του μνημονίου και περιφρούρησης της εθνικής μας ανεξαρτησίας, δεν υπάρχουν διαχωρισμοί τύπου «Αριστερός», «Δεξιός», «Κεντρώος». Είμαστε όλοι μαζί. Αλλά υπάρχουν διαφορές στον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας.

Για παράδειγμα, εμείς δεν είμαστε κατά της Ευρώπης, όπως το ΚΚΕ ή κάποια αριστερά κόμματα. Εμείς πιστεύουμε ότι η λύση είναι μέσα στην Ευρώπη, αλλά σε μια Ευρώπη όπου οι λαοί είναι ισότιμοι εταίροι και δεν υπάρχει ένας λαός ή μια χώρα κυρίαρχη, όπως γίνεται σήμερα με τη στάση της Γερμανίας έναντι της Ελλάδας.
Δεν συζητάμε να φύγουμε από το ευρώ. Πιστεύουμε ότι μέσα στην ευρωζώνη μπορούμε να δώσουμε τη μάχη και να σώσουμε τη χώρα, χωρίς να παραχωρήσουμε εθνική κυριαρχία.
Διαφωνούμε με την υπαγωγή των νέων ομολόγων στο βρετανικό δίκαιο, καθώς αν χρεοκοπήσουμε, οι ξένοι θα μπορούν να μας πάρουν τα πάντα. Λέμε ότι το χρέος δεν θα έπρεπε να είναι αυτό που μας δείχνουν, γιατί οι δανειστές ζητούν τοκογλυφικά επιτόκια από την Ελλάδα.
Έχουμε τις δικές μας πολιτικές αλλά μπορούμε να συμπορευτούμε με δυνάμεις για να σωθεί η χώρα.
-Θα μπορούσατε να συμπράξετε και μια αντιμνημονιακή κίνηση πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ;

Έστω κι αργά, όσοι διαφωνήσουν με το μνημόνιο, είναι καλό. Συνεργασία όμως με ανθρώπους που ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία. Καλοδεχούμενοι είναι πάντως όλοι όσοι αντιληφθούν έστω και εκ των υστέρων το λάθος, όπως ο κ. Καρατζαφέρης.
-Ενδεχόμενο επιστροφής σας στη ΝΔ δεν υπάρχει;
Η ΝΔ είναι δύσκολο να αλλάξει στάση. Οι πολιτικοί μας είναι και «μαρτυριάρηδες».
Βγήκε ο κ. Λοβέρδος και μας είπε –ούτε λίγο, ούτε πολύ- ότι υπάρχει συμφωνία για την μετεκλογική συνεργασία. Δεν ξέρω αν θα το επιτρέψουν οι βουλευτές.
Αναρωτιέμαι αν αυτά που μας έλεγε ο Α. Σαμαράς, ότι η επόμενη Βουλή θα ερευνήσει πώς φτάσαμε στο ΔΝΤ και ποιοι φταίνε μπορεί να γίνει όταν ο εταίρος είναι αυτός που έχει την ευθύνη. Νομίζω ότι θα τα ξεχάσουν και θα τα «κουκουλώσουν» όλα.

-Μιλήσατε για Ακροδεξιούς στη ΝΔ…

Είναι μια πραγματικότητα. Και ο κ. Βορίδης και ο κ. Γεωργιάδης ανήκαν στην Ακροδεξιά στο παρελθόν. Αλλά από κει και πέρα, δεν επιτίθεμαι εναντίον τους. Στη ΝΔ αυτή τη στιγμή υπάρχουν ακροδεξιοί, νεοφιλελεύθεροι και μεσοχωρίτες, που τους ενώνει το μνημόνιο και ενδιαφέρονται μόνο να το υπηρετήσουν.

-Ξεκινάτε περιοδεία στην Αργολίδα. Εκεί θα πολιτευτείτε ή θα είστε υποψήφιος στη Β’ Αθηνών;

Δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες. Είχα έδρα κάποτε και την παρέδωσα. Θα μπορούσα να είμαι βουλευτής Β’ Αθηνών με τη ΝΔ, αλλά δεν με ενδιέφερε. Με ενδιαφέρει να αγωνιστώ γι αυτό που πιστεύω. Είναι νωρίς ακόμη. Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» θα έχουν εκπροσώπηση και θα εκλέξουν βουλευτή στην Αργολίδα. Αλλά αυτά θα τα πούμε όταν θα έρθει η ώρα.

newsbomp

Εμπάργκο πετρελαίου από το Ιράν στην ΕλλάδαΕκτύπωσηE-mail
26-02-2012 13:21:59
7
Πετρέλαιο από Ιράν, αλλά και - κυρίως - ανοικτή πίστωση, για την Ελλάδα, τέλος: Το Ιράν δεν εκτέλεσε παραγγελία της Ελλάδας για 500.000 βαρέλια αργού πετρελαίου, μεταδίδει την Κυριακή το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν Fars, κάτι που ήταν μάλον αναμενόμενο, αλλά ίσως έχει βρεθεί λύση από την νέα δυτική απoικία, την Λιβύη, πο υπλέον απλά της παίρνουν το πετράλιο και δεν ρωτάνε.
Το Reuters σημειώνει ότι από την Παρασκευή είναι σε γνώση του ότι η ελβετική θυγατρική της γαλλικής πετρελαϊκής εταιρείας Total, καθώς και η εταιρεία εμπορευματικών συναλλαγών Mercuria βρίσκονται σε ανεξάρτητες διαπραγματεύσεις με τα «Ελληνικά Πετρέλαια», ώστε να την βοηθήσουν να υποκαταστήσει τις ιρανικές προμήθειες αργού πετρελαίου με αντίστοιχες από άλλες χώρες.  
Η Glencore, κορυφαία ελβετική εταιρεία εμπορευματικών συναλλαγών, επίσης μπορεί να συνδράμει προς την ίδια κατεύθυνση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Η Total "αποπληρώνεται" για την βοήθεια που προσέφεραν τα Rafale στην "απελευθέρωση" της Λιβύης με το να ελέγχει περίπου του 30% των κοιτασμάτων της Λιβύης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ: «Τα τάνκερ που έφθασαν για να μεταφέρουν 500.000 βαρέλια ιρανικού αργού πετρελαίου σε διυλιστήριο της Ελλάδας επέστρεψαν άδεια, καθώς το Ιράν αρνήθηκε να δώσει το πετρέλαιο».
Πάντως, ο διευθυντής επικοινωνίας του Ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων, Άγγελος Στράνης, διέψευσε τις πληροφορίες περί άρνησης του Ιράν να τροφοδοτήσει την εταιρεία με πετρέλαιο, με δηλώσεις τους στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αξιωματούχοι του υπουργείου Πετρελαίου του Ιράν δεν σχολίασαν τις πληροφορίες, σημειώνει το Reuters και αυτό είναι κακό σημάδι γιατί την προηγούμενη φορά που είχε τεθεί ζήτημα αμέσως είχαν διαψεύσει το ενδεχόμενο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μυστικό σχέδιο για "κούρεμα" των δανείων προς επιχειρήσεις & νοικοκυριά!ΕκτύπωσηE-mail
26-02-2012 08:32:34
14
Image
Μυστικό σχέδιο «κουρέματος» των δανείων που έχουν χορηγήσει οι τράπεζες στις επιχειρήσεις και στα νοικοκυριά, έχει στα χέρια της η κυβέρνηση και οι εποπτικές Αρχές της χώρας, σε μια προσπάθεια να προετοιμαστούν για το... μεγάλο κραχ που αναμένεται να επιφέρει στα δάνεια η τεράστια ύφεση.
Όπως γράφει στο κύριο θέμα του το «Έθνος της Κυριακής», το σχέδιο παρουσιάστηκε τις προηγούμενες εβδομάδες από την αμερικανική εταιρεία Bain στο υπουργείο Οικονομικών αλλά και στη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος, στο πλαίσιο της εξέτασης τρόπων και σχεδίων για το πώς θα αντιμετωπίσουν τα πιστωτικά ιδρύματα την ανακεφαλαιοποίησή τους και τις επισφάλειες που θα προκύψουν.

Βασική παράμετρος είναι η εμβάθυνση της ύφεσης και για το 2012, η οποία θα είναι πολύ μεγαλύτερη από τις αρχικές εκτιμήσεις, βάσει των οποίων έγιναν και τα σενάρια της Black Rock που προβλέπουν ότι οι πρόσθετες επισφάλειες των τραπεζών θα είναι της τάξης των 10 δισ. ευρώ.
Τώρα το σενάριο αυτό είναι ήδη ξεπερασμένο, γιατί όσο μεγαλύτερη είναι η ύφεση (4,4% του ΑΕΠ αντί 2,8% της αρχικής εκτίμησης) τόσο μεγαλύτερες και οι αναμενόμενες επισφάλειες, αφού όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αλλά και νοικοκυριά θα αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις δόσεις των δανείων τους. Οπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, στο μυστικό report των ξένων οίκων που προτείνουν το σχέδιο, «την ανακεφαλαιοποίηση οι τράπεζες και η κυβέρνηση θα πρέπει να τη δουν και υπό ένα αναπτυξιακό πρίσμα, το οποίο σημαίνει μια συντεταγμένη απομόχλευση των επιχειρηματικών δανείων με διαγραφή χρεών στη βάση βιωσιμότητας των επιχειρηματικών σχεδίων, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις, απαλλαγμένες από τα βάρη των χρεών τους να μπορέσουν να αναλάβουν νέα επενδυτικά σχέδια και να ενισχύσουν την κερδοφορία τους».
Υπενθυμίζεται ότι στην Ισλανδία προχώρησε σε «κούρεμα» των δανειακών υποχρεώσεων των νοικοκυριών σε ύψος ρεκόρ που ανέρχεται στο 16% του ΑΕΠ της χώρας.
Παρόμοιο σχέδιο εφαρμόστηκε και στις ΗΠΑ όπου πριν από λίγες ημέρες η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και οι 49 από τις 50 Πολιτείες συμφώνησαν με τις πέντε μεγαλύτερες τράπεζες να διαγράψουν μέρος των οφειλών όσων έχουν στεγαστικά δάνεια.
Το κρίσιμο ερώτημα για την Ελλάδα, είναι εάν οι εποπτικές Αρχές και η ελληνική κυβέρνηση έχουν ανάλογο στρατηγικό σχέδιο, το οποίο όχι μόνο θα βοηθάει τις τράπεζες να επανέλθουν σε μια υγιή κατάσταση αλλά και κατά πόσο η επιχειρηματικότητα και στη συνέχεια τα νοικοκυριά μπορούν να επωφεληθούν.
Βέβαια, όπως επισημαίνουν παράγοντες της Τράπεζας της Ελλάδος, σε πρώτη φάση το κρίσιμο για την ανάπτυξη είναι οι επιχειρήσεις, γιατί το πρόγραμμα είναι να στηριχθούν ώστε να έλθει η ανάκαμψη, ενώ στη συνέχεια αυτό θα εφαρμοστεί και στην κατανάλωση, δηλαδή στα στεγαστικά και στα καταναλωτικά δάνεια.
Αυτό σημαίνει ότι οι τράπεζες συντονισμένα θα κληθούν να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις ακόμη και ενήμερων δανείων και όχι μόνο των «κόκκινων», ακριβώς για να προλάβουν χιονοστιβάδα νέων επισφαλειών. Η ρύθμιση αυτή -που αναμένεται ότι για τις επιχειρήσεις μπορεί να ξεκινήσει μέσα στο 2012 και για τα νοικοκυριά αργότερα- θα περιλαμβάνει σε πρώτη φάση τη μείωση του ύψους της μηνιαίας δόσης μέσω επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής, καθώς και περίοδο χάριτος σε ορισμένες ομάδες πληθυσμού, ενώ στη συνέχεια θα περιλαμβάνει και «κούρεμα» του κεφαλαίου και των τόκων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:1η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:ΕΧΤΡΑ3


Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Έλουσε τη Μέρκελ με μπύρα:Βίντεο


Άτυχη στιγμή για την καγκελάριο της Γερμανίας αφού 

σερβιτόρος την "έλουσε" με 5 ποτήρια μπύρας.
Η Α. Μέρκελ βρισκόταν σε μία συνάντηση στελεχών στο Μεκλεμβούργο, όταν ο σερβιτόρος προσπάθησε να της σερβίρει ένα ποτήρι μπύρα. Τελικά κατέληξε ολόκληρος ο δίσκος στο κεφάλι της γερμανίδας καγκελάριου η οποία χαμογέλασε αμήχανα και προσπάθησε να σκουπιστεί.

Κατά σύμπτωση το "μπάνιο" της Μέρκελ με μπυρα συνέβη λίγες ώρες μετα τη συζήτηση για την Ελλάδα.

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Καλή επιτυχία Πάνο Καμμένο....


Μία καλύτερη μέρα είμαι σίγουρος ότι ξημέρωσε σήμερα για την πατρίδα.Θα μου πείτε γιατί είμαι σίγουρος.Σας έχει συμβεί να αισθάνεστε ότι καλό έρχεται αλλά δεν μπορείτε να το εξηγήσετε;Ε κάπως έτσι νιώθω και εγώ.Πιστεύω σε αυτόν τον άνθρωπο,δεν ξέρω τον λόγο αλλά τον πιστεύω.Προσωπικά θα είμαι συμπαραστάτης αυτής της προσπάθειας,όχι για τον Καμμένο,αλλά για την πατρίδα.Εάν ο λαός δεν φοβηθεί   στις εκλογές,όταν θα μας αφήσουν οι Γερμανοί να τις κάνουμε,εάν λοιπόν δεν φοβηθεί,είμαι σίγουρος ότι πολλά πράγματα στην πατρίδα θ'αλλάξουν.Πάνο καλή επιτυχία,την έχουμε ανάγκη όλοι μας......