Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

Ο Πάγκαλος αποκαλεί τώρα .. «κοπρίτες» όσους τον ψήφιζαν


Share
Αν και πραγματικά το να ασχολείται κανείς με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τα όσα λέει κινείται πλέον στα όρια του μαζοχισμού, οι δηλώσεις του για ακόμη μια φορά δεν μπορούν να μένουν ασχολίαστες. Συνέντευξη λοιπόν στην εφημερίδα των προθύμων, στο Βήμα δηλαδή,που φαίνεται ότι ο κ. Πάγκαλος χρωστά και του χρωστάνε (μήπως θυμάστε ποιος ήταν αυτός που διόρισε διοικητή του Αγίου Ορους τον Σταύρο Ψυχάρη;).
Ως όφειλε, λοιπόν, ο αντιπρόεδρος του κ. Παπανδρέου, ρόλος εξαιρετικά θεσμικός και με βαρύτητα (δε υπονοούμε κάτι για το βάρος του), έπρεπε να βγάλει είδηση για να παίξει την Πρωτοχρονιά στα μέσα ενημέρωσης. Και τι είπε: “Οταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί. Εχει αλλοιωθεί αυτή καθαυτή η έννοια της απόλυσης. Τι να πει ας πούμε “απελύθη ο έχων σύμβαση ορισμένου χρόνου”; Δεν απελύθη. Επήλθε ο ορισμένος χρόνος” αναφέρει. Και
επιμένει στη θέση του ότι “μαζί τα φάγαμε τα λεφτά” συμπληρώνοντας… “αλλά μέσα στο πλαίσιο ενός φαύλου συστήματος πολιτικής με αθρόους διορισμούς στο δημόσιο“. Επιτίθεται τέλος στον Συνασπισμό λέγοντας ότι συναναστρέφεται με τρομοκράτες και στην Παπαρήγα που ονειρεύεται μια Σοβιετική Ενωση.
Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος είναι το νούμερο 2 στην κυβέρνηση, στην κυριολεξία.
Θα πρέπει, όμως, να απαντήσει ο κ. Πάγκαλος δε ορισμένες ερωτήσεις αφού βγαίνει τόσο τσεκουράτα και μιλά για όλα και για όλους.
  1. Τόσα χρόνια πολιτικός, βουλευτής στην Αττική, με τις ψήφους ποίων βγαίνει; Αυτός και οι όμοιοί του δεν έχουν διορίσει τους κοπρίτες για να τους υφαρπάξουν την ψήφο;
  2. Φταίνε δηλαδή περισσότερο οι κοπρίτες που εν πάση περιπτώσει μπορεί να μην έχουν όνειρα, όραμα, να μην είναι φίλεργοι και ζητούν μια θέση στο δημόσιο ή εκείνοι που δέχθηκαν να γίνουν μεσολαβητές για μια θέση στη Βουλή; Διότι απ’ όσο ξέρουμε κ. Πάγκαλε και λοιποί βουλευτές, για την εργασία σας παίρνετε μισθό πάνω από 8.000 ευρώ το μήνα. Και αν δεν κάνουμε λάθος στη φορολογική σας δήλωση γράφετε πάνω από 600 χιλιάδες ευρώ το χρόνο εισοδήματα. Συγκρίνονται αυτά με τα 1.000 ευρώ του …κοπρίτη που μπορεί μ’ αυτά να ζει ολόκληρη οικογένεια;
  3. Μήπως να του έκαναν μια ερώτηση οι… πρόθυμοι του Βήματος πόσους έχει διορίσει ο κ. Αντιπρόεδρος; Γιατί απ’ ότι ξέρουμε προσπάθησε να κάνει και colpo grosso να κάνει δήμαρχο τη σύζυγό του, όχι στην… Εκάλη που συχνάζει αλλά στα Καλύβια Αττικής.
  4. Επιμένει στο μαζί τα φάγαμε και καλά κάνει. Να το δεχθούμε ότι έχει δίκιο κι όλοι έχουμε μερίδιο της ευθύνης για το χάλι της χώρας. Εκανε μήπως την αυτοκριτική του για το πόση είναι η ευθύνη του για το φαύλο κράτος και πόση του απλού πολίτη;
  5. Επίσης, μήπως να μας πει ο κ. Πάγκαλος πόσα χρόνια είναι ο ίδιος δημόσιος υπάλληλος; Διότι το βουλευτιλίκι είναι η καλύτερη θέση στο δημόσιο. Εχει δουλέψει πολύ ο κ. Αντιπρόεδρος προτού κολλήσει σα βδέλλα στον αείμνηστο Ανδρέα, όπως και πολλοί άλλοι που δεν θα τους γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους;
  6. Τέλος, επιτίθεται στον Τσίπρα ότι συναναστρέφεται με τρομοκράτες. Όχι ότι έχουμε καμιά συμπάθεια στον Τσίπρα αλλά όταν λες κάτι πρέπει να έχεις και αποδείξεις, αλλιώς πρόκειται για μια ακόμη άνανδρη επίθεση. Όσο δε για την Παπαρήγα και τα διάφορα που λέει γι αυτήν, ένα θα πούμε: από που ξεκίνησε την σταδιοδρομία του; Ξεχνάει προφανώς οτι δεν φτύνει κάποιος εκεί που λιβάνιζε χρόνια.
  7. antinews

Oι επικίνδυνοι αριθμοί του ALTER

Μια μικρογραφία της μεταπολίτευσης είναι όλα όσα συμβαίνουν στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΤΕΡ. 
Βλαχομπαρόκ lifestyle, νεοελληνικό κιτς, ξιπασμένοι τραπεζίτες, επίορκοι πολιτικοί και τυχοδιώκτες διαφημιστάδες της κακιάς ώρας.
Κάποιοι τραπεζίτες λοιπόν δάνεισαν 525 εκατομμύρια στο κανάλι-μισό δις.
 Αν σκεφθείτε ότι με το ζόρι θα πάρουμε σαν χώρα τα 110 δις της Τρόικαςμπορείτε να αντιληφθείτε τι σημαίνει μόνο ένα κανάλι να έχει μισό διςδάνεια στις τράπεζες-στις οποίες το διεφθαρμένο ελληνικό κράτος έχει διαθέσει πακέτο στήριξης 28 δις.
Κάποιες κουτοπόνηρες διαφημιστικές εταιρείες έσπευσαν να προπληρώσουν στο ΑΛΤΕΡ πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ διαφημιστικό χρόνο,επειδή το κανάλι τους είχε κάνει τεράστιες εκπτώσεις.
Αυτές οι διαφημιστικές εταιρείες απαιτούν από τον Κουρή να τους επιστρέψει τα χρήματα, γιατί δεν βρίσκουν κορόιδα διαφημιζόμενους να τους εμπιστευτούν τα προιόντα τους.
Ο Κουρής τους λέει, εγώ κύριοι σας διαθέτω τον διαφημιστικό χρόνο που αγοράσατε, λεφτά πίσω δεν έχει. Και στη προκειμένη περίπτωση τον βρίσκουμε αρκετά γενναιόδωρο για τα δικά του μέτρα.
Ένας Κουρής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έξαλλος για τον μισθό των 50.000 ευρώ που έπαιρνε αμόρφωτο μεγαλοστέλεχος του καναλιού του.
Οι  αστείοι τραπεζίτες τώρα τρέμουν στην ιδέα ότι θα κλείσει το κανάλι και θα πάρουν τον πούλο. Έχουν πέσει στην παγίδα του αμοραλισμού και της ξιπασιάς με την οποία διαχειρίσθηκαν τα πάρε-δώσε με το κανάλι.
Είναι αναγκασμένοι να δεχθούν ένα μεγάλο κούρεμα του ποσού κι όχι μόνο αυτό, αλλά να συνεχίσουν να το δανείζουν για να μη βαρέσει κανόνι.
Ο καπιταλισμός εκδικείται.
Τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον καναλάρχη, να έχει κάνει κρούση σε στελέχη της αγοράς όπως είναι ο Σωκράτης Κομινάκης και ο Άγγελος Φιλιππίδης για να αναλάβουν να τρέξουν το κανάλι.
Οι Χατζηνικολάου-Τριαντραφυλλόπουλος διαθέτοντας ισχυρό ένστικτο επιβίωσης αρνήθηκαν.
Η συνέχεια της υπόθεσης ΑΛΤΕΡ, με φόντο μια ξιπασμένη χώρα που βουλιάζει προβλέπεται καυτή και ενδιαφέρουσα.
Έτσι κι αλλιώς ζούμε μεγάλες στιγμές, όπως θα έλεγε και η Φαίη Σκορδά, πνευματικό τέκνο του καναλιού.
KOURDISTOPORTOCALI

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Στην Ισλανδία έγινε δημοψήφισμα και οι πολίτες ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ να μην πληρώσουν τους ξένους δανειστές και τοκογλύφους. Στην Ελλάδα ο ΓΑΠ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να υποθηκεύσει την χώρα στους ξένους τοκογλύφους υπογράφοντας το προδοτικό μνημόνιο με την τρόικα. Τα θετικά αποτελέσματα για την Ισλανδία ήδη φαίνονται, για την Ελλάδα τα χειρότερα ακόμα δεν τα έχουμε δει...


Η Ισλανδία γελάει, η Ιρλανδία κλαίει...Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ
Θεαματική είναι η ανάκαμψη της ισλανδικής οικονομίας μετά την επιβλητική αντίσταση του λαού της, ο οποίος με δημοψήφισμα συνέτριψε την ψοφοδεή πολιτική της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης που είχε υποκύψει στους ξένους δανειστές και την εξανάγκασε να μην πληρώσει στους ξένους καταθέτες τις οφειλές των ιδιωτικών ισλανδικών τραπεζών, αφήνοντας τες να χρεοκοπήσουν. «Η ύφεση αποδείχθηκε λιγότερο βαθιά από όσο προβλεπόταν», ομολογεί ο Μαρκ Φλάνιγκαν, επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ισλανδία, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι οι Ισλανδοί κατόρθωσαν να διαφυλάξουν «το πολύτιμο σκανδιναβικό μοντέλο κοινωνικής προστασίας».


Η Ισλανδία, η οποία δεν ανήκει στην ευρωζώνη, αντιμετώπισε τη χρεοκοπία της χώρας με μια συνολική πολιτική.
Πρώτον, υποτίμησε το εθνικό νόμισμα, την ισλανδική κορώνα, και επέβαλε ελέγχους και περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων. Αρχικά η κορώνα υποτιμήθηκε έναντι του δολαρίου κατά 50%, αλλά ήδη η υποτίμηση έχει περιοριστεί στο 30% και συρρικνώνεται. Η χαμηλότερη ισοτιμία της κορώνας οδηγεί αμέσως στην αύξηση των εξαγωγών και στη μείωση των εισαγωγών, αντικαθιστώντας ένα τμήμα τους με τοπικά προϊόντα, με αποτέλεσμα το εμπορικό ισοζύγιο της Ισλανδίας να παρουσιάζει ήδη πλεόνασμα από ελλειμματικό που ήταν.
Το ΑΕΠ της χώρας αυξήθηκε κατά 1,2% το τρίτο τρίμηνο του 2010. Ο πληθωρισμός, ο οποίος είχε εκτιναχθεί στο 18,6%, έπεσε ήδη κοντά στο 2,5%, που είναι ο στόχος της ισλανδικής κεντρικής τράπεζας. Το έλλειμμα του προϋπολογισμού θα είναι 6,3% φέτος, και ταχύτατα, ίσως και μέσα στο 2011, θα οδηγηθεί σε πλεόνασμα. Το δημόσιο χρέος, το οποίο έχει εκτιναχθεί στο 115% του ΑΕΠ, θα μειωθεί σταδιακά στο 80% του ΑΕΠ μέχρι το 2015.
Το δεύτερο μέτρο που πήραν οι Ισλανδοί ήταν ότι άφησαν τις ιδιωτικές τράπεζες να χρεοκοπήσουν. Κατόπιν τις εθνικοποίησαν, αλλά υπό τους εξής όρους:
Πρώτον, οι εθνικοποιημένες τράπεζες αναγνώρισαν όλες τις καταθέσεις των Ισλανδών πολιτών ώστε κανένας Ισλανδός να μη χάσει ούτε μία κορώνα από τις καταθέσεις του.
Δεύτερον, τα δάνεια που είχαν πάρει οι Ισλανδοί μεταφέρθηκαν στις εθνικοποιημένες τράπεζες, αλλά επειδή το νόμισμα είχε υποτιμηθεί, μειώθηκε και το ονομαστικό ύψος των δανείων, πέρα από τις σοβαρές άλλες διευκολύνσεις αποπληρωμής που έκανε το κράτος στους Ισλανδούς οφειλέτες για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκάλεσε η κρίση, ιδίως τον πρώτο καιρό (πάγωμα της πληρωμής δόσεων για μήνες κ.λπ.).
Τρίτον, οι εθνικοποιημένες τράπεζες δεν αναγνώρισαν καμιά υποχρέωση των ιδιωτικών χρεοκοπημένων τραπεζών σε χώρες του εξωτερικού. Ετσι οι Ισλανδοί φορολογούμενοι φορτώθηκαν τα βάρη διάσωσης των καταθέσεων των δικών τους και των συμπατριωτών τους, ενώ φόρτωσαν στους ξένους επενδυτές και καταθέτες τον λογαριασμό των συναλλαγών τους με τις ιδιωτικές ισλανδικές τράπεζες που χρεοκόπησαν. Απολύτως σωστό.
Η ανάκαμψη της ισλανδικής οικονομίας, γράφει το βρετανικό περιοδικό «Εκόνομιστ», δείχνει ότι «το έξτρα κόστος για μια χώρα που δεν στηρίζει τις τράπεζές της μπορεί να είναι εκπληκτικά μικρό. Η Ισλανδία άφησε τις τράπεζές της να χρεοκοπήσουν και το ΑΕΠ της έπεσε αθροιστικά κατά 15% από το ανώτατο στο κατώτατο σημείο πριν αρχίσει να ανακάμπτει. Η Ιρλανδία ”έσωσε” τις τράπεζές της και είδε το ΑΕΠ της να πέφτει 14%».
Αν συνυπολογίσει κανείς ότι το έλλειμμα του προϋπολογισμού της Ιρλανδίας απογειώθηκε στο ασύλληπτο 32% του ΑΕΠ και το δημόσιο χρέος της εκτινάχθηκε από το 25% του ΑΕΠ το 2007 στο 100% φέτος και θα φτάσει στο 120% του ΑΕΠ το 2013, με την ανεργία να ανέρχεται στην Ιρλανδία στο 14,1% έναντι 7,3% στην Ισλανδία, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι η «υπάκουη» Ιρλανδία βρίσκεται σε πολύ χειρότερη μοίρα από την «απείθαρχη» Ισλανδία.
«Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι αν το σοκ μιας υποτίμησης μπορεί να πυροδοτήσει μια βίαιη κρίση και πολύ επώδυνη, μια πολιτική λιτότητας και αποπληθωρισμού εξαιτίας του χρέους καταλήγει να προκαλεί περισσότερες ζημιές» συμπεραίνει η βρετανική εφημερίδα «Ντέιλι Τέλεγκραφ».


«ΕΚΟΝΟΜΙΣΤ»
Οταν το ευρώ γίνεται παγίδα
Ενα μάθημα των αντίθετων επιλογών Ισλανδίας και Ιρλανδίας είναι ότι «τα οφέλη τού να ανήκει μια μικρή χώρα σε μια μεγάλη νομισματική ένωση δεν είναι καθόλου αυτά που κάποτε εκθειάζονταν ότι είναι» γράφει το περιοδικό «Εκόνομιστ» και συνεχίζει: «Οταν πανικόβλητοι επενδυτές εγκατέλειπαν τα μικρά νομίσματα το φθινόπωρο του 2008, το ευρώ φαινόταν καταφύγιο. Δύο χρόνια μετά, το ευρώ μοιάζει περισσότερο με παγίδα για χώρες που αγωνίζονται να ξανακερδίσουν εξαγωγική ανταγωνιστικότητα. Η Ελλάδα και η Ιρλανδία έχασαν την εμπιστοσύνη των αγορών, παρόλο που και οι δύο εκδίδουν ομόλογα σε ευρώ». Οσο για τους Ισλανδούς, που αρχικά θεώρησαν το ευρώ σωτηρία, τώρα δεν θέλουν ούτε να το ακούσουν!

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2010/12/blog-post_30.html#ixzz19cDDwpTA

Eναέρια τουρκική "εισβολή" πριν λίγο στο Αιγαίο -Δεμένα τα χέρια των Ελλήνων πιλότων από την συμμορία που μας κυβερνάει

Image(Ανανέωση 15.15): Καθαρά εχθρική ενέργεια που έδινε το δικαίωμα στην ελληνική αεράμυνα να τα καταρρίψουν, θεωρείται η εναέρια εισβολή, ειδικά των φωτοαναγνωριστικών αεροσκαφών RF-4 της τουρκικής Αεροπορίας, που συνέβη πριν λίγο. Όπως αναφέρουν πηγές του ΓΕΑ "Η υπέρπτηση αναγνωριστικών μαχητικών, ο εγκλωβισμός από εχθρικό ραντάρ Α/Α όπλου και η χρήση ηλεκτρονικών αντιμέτρων συνιστά εχθρική ενέργεια που δίνει το δικαίωμα στον θιγόμενο να προχωρήσει στην λήψη ενεργών μέτρων κατά του εισβολέα κατά το διεθνές δίκαιο"!
Γενικά η κλιμάκωση από πλευράς Τουρκίας (αν και κάποιοι θεωρούσαν, έστω όχι σε τέτοια έκταση, την τουρκική κίνηση λόγω της επίσκεψης του Α/ΓΕΣ στην περιοχή), έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στην ελληνική πλευρά η οποία βλέπει ότι η Άγκυρα αντί να αποκλιμακώνει, κλιμακώνει και "δείχνει" καθαρά τις προθέσεις της...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η μεγαλύτερη εναέρια "εισβολή" της τουρκικής Αεροπορίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή: Σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών (4 F-16 & 2 RF-4), εισήλθε στο FIR ΑΘΗΝΩΝ νοτίως  Σάμου, στις 13:05. Στις 13:08, τα αεροσκάφη του σχηματισμού πραγματοποίησαν εικονικές προσβολές εδάφους με stant-off όπλα καθώς και αναγνώριση των ελληνικών οχυρώσεων λαμβάνοντας εκατοντάδες φωτογραφίες συνολικά επάνω από πέντε νησιά: Φαρμακονήσι, στις 13:09 στο Αγαθονήσι, στις 13:17 πέταξαν επάνω από την νήσο Λεβίθα, στις 13:18 επάνω από την Κίναρο, στις 13:25 προσέβαλαν εικονικά τους  Φούρνους και στις 13:28 "έκλεισαν" με επαναληπτική υπέρπτηση πάνω από το Αγαθονήσι!
Τα τουρκικά αναγνωριστικά (RF-4) πετούσαν χαμηλότερα και καλύπτονταν από τα δύο F-16, ενώ από τα άλλα δύο ασκούντο σε εικονικές αφέσεις όπλων.
 Κατά τη διάρκεια των υπερπτήσεων τα αεροσκάφη πετούσαν σε ύψος από 20.000 έως 26.000 πόδια και εξήλθαν του FIR ΑΘΗΝΩΝ νοτίως Σάμου, στις 13:28.
Στα τουρκικά αεροδρόμια επικρατεί "κάπως υψηλότερη από το κανονικό" όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο defencenet.gr, αξιωματικός της Π.Α. από το ΑΤΑ και για το λόγο αυτό έχει ζητηθεί αυξημένη ετοιμότητα και στα δικά μας αεροδρόμια. 
Στο ΓΕΕΘΑ ενημερώθηκαν για το "πακέτο" της τουρκικής Αεροπορίας περίπου είκοσι λεπτά πριν τα τουρκικά μαχητικά φτάσουν επάνω από τα νησιά. Τα ελληνικά μαχητικά κατευθύνθηκαν προς την πλευρά των τουρκικών, αλλά είχαν λάβει εντολή να μην εμπλακούν σε αερομαχίες μαζί τους...
Πέρα από όλα αυτά, εντυπωσιάζει σε πολιτικό επίπεδο, το κουρέλιασμα των ΜΟΕ από πλευράς Τουρκίας. Μία ημέρα πριν την Πρωτοχρονιά, σε πλήρη εορταστική περίοδο για την Ελλάδα προχωρούν σε de facto αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας με μείζονα εχθρική ενέργεια περνώντας επάνω από πέντε νησιά και στο ένα από αυτά, δύο φορές! Και με τα χέρια των Ελλήνων πιλότων "δεμένα" από τις εντολές της πολιτικής ηγεσίας. Ως πότε;

Image

«Μόνο οι μετανάστες με άσυλο θα παραμείνουν στην Ελλάδα», δηλώνει ο Χρ.Παπουτσής.....Να τον πιστέψουμε;


Συνάντηση με φορείς από την Πάτρα
«Στην Ελλάδα με την πολιτική μας θα παραμείνουν μόνο εκείνοι οι μετανάστες που έχουν δικαίωμα διεθνούς προστασίας ή δικαίωμα ασύλου», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο με κύριο θέμα την
αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης και των προβλημάτων που δημιουργούνται στην Πάτρα.

Όπως διευκρίνισε ο υπουργός, «όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να πάρουν καθαρά το μήνυμα. Θα φύγουν από την Ελλάδα, είτε με εθελοντικό επαναπατρισμό είτε με υποχρεωτική απέλαση και σε
αυτήν την κατεύθυνση θα είμαστε απολύτως αποφασισμένοι».

Ο κ. Παπουτσής πρόσθεσε ότι θα δοθεί «αποφασιστικό χτύπημα στα δίκτυα διακίνησης των μεταναστών».

Όπως ακόμη ανέφερε ο υπουργός, διαβεβαίωσε τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρας και τον δήμαρχο Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, μέσω αυτών το λαό της Πάτρας και της Αχαΐας ότι «η κυβέρνηση έχει ισχυρή πολιτική βούληση να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα, το οποίο σταδιακά θα αποκαθιστά την ασφάλεια στην πόλη και θα εγγυάται την ποιότητα της ζωής των πολιτών».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας, ο γενικός γραμματέας Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας, Αθ.Χριστόπουλος, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας,  αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου, ο Β'Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης, καθώς και ανώτατοι αξιωματικοί των δυο Σωμάτων.
ΤΕ ΝΕΑ

Αν χρωστάει μόνο το ΑLTER 525 εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες, όλοι μαζί οι νταβατζήδες των ΜΜΕ, πόσα χρωστάνε στους κολλητούς τους τραπεζίτες;
Τα 525 εκατομμύρια ευρώ που χρωστάει το «ΑΛΤΕΡ» στις τράπεζες, δείχνει πόσο ξιπασμένοι είναι οι εγχώριοι τραπεζίτες , οι οποίοι  με μια χυδαιότητα που θα προκαλούσε απέχθεια ακόμη και στους απογόνους των Ροκφέλερ και των Ρότσιλντ, δάνεισαν ένα σκασμό εκατομμύρια στους νταβατζήδες των ΜΜΕ.
Δεν είναι μόνο το  «ΑΛΤΕΡ»,  αυτό που έχει φεσώσει τους αστείους τραπεζίτες μας.
Είναι όλα τα ΜΜΕ: Εφημερίδες, ραδιόφωνα, κανάλια-όλοι οι πειρατές εκδότες και καναλάρχες βρήκαν αποκούμπι στις ξιπασμένες τράπεζες.
Ορίστε που πήγαν κάμποσα από τα λεφτά που χρωστάει αυτή η άθλια πατρίδα.
Πάνω από 500 μύρια  χρωστάνε μόνοι οι κύριοι του ΑΛΤΕΡ.
Πόσα χρωστάνε οι υπόλοιποι βιρτουόζοι καναλάρχες και εκδότες;
Μήπως τα χρέη τους στις Τράπεζες ξεπερνάνε τα 3 δις ευρώ;
Τα 28 δις ευρώ  που αποπληρώνεις εσύ μακάκα φορολογούμενε,  για να στηρίξεις  τους τραπεζίτες, εκείνοι τα σπρώχνουν στους νταβατζήδες περιφρονώντας όλους τους νόμους, ακόμη και του πιο στυγνού καπιταλισμού.
Πολιτικοί, τραπεζίτες και νταβατζήδες των ΜΜΕ διατηρώντας δεσμούς χρήματος, αίματος και εκβιασμών οδήγησαν τη χώρα ένα βήμα πριν την νέα Μικρασιατική Καταστροφή.
Όσα υποστηρίζει ο Φαήλος μέσα από τα άρθρα του, αφορούν όλο το σάπιο σύστημα της μεταπολίτευσης, όχι μόνο την ροζ ΝΔούλα των Ζαχόπουλων.
Ένα σαθρό οικοδόμημα νεοπλουτισμού  με κλεμμένα λεφτά.

Ιωακείμ Σερχά 
Ψυχολόγος
kourdistoportocali

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Φαήλος Κρανιδιώτης:Ένας Έλληνας ανάμεσα στους προδότες,διαβάστε τι λέει για τους λαθρομετανάστες και την συμμορία που τους στηρίζει

Ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης
Νέα πολιτική φωτιά άναψε ο δικηγόρος και πρόεδρος του «Δικτύου 21» κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, παρεμβαίνοντας στο δημόσιο διάλογο με αιχμηρό τρόπο κατά των λαθρομεταναστών. Εν μέσω της αναστάτωσης από τις αναφορές για τους «ντιντήδες», ο πολιτικός φίλος του προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντ. Σαμαρά, ξανακτύπησε, αυτή τη φορά με άρθρο του με τον τίτλο «Οι Μουσαφιραίοι» που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Δημοκρατία». Με αιχμηρό τρόπο, αναφέρεται στη λαθρομετανάστευση, και αφού σημειώνει ότι «οι γειτονιές μας και οι δημόσιοι χώροι υφίστανται ένα βίαιο εποικισμό», προτείνει μια ιδιαίτερα σκληρή συνταγή, την οποία περιγράφει ως εξής:

«Η λύση δεν είναι μεσοβέζικη, light με χαμηλά λιπαρά. Σφράγισμα των συνόρων, επί τόπου ανάσχεση με την άσκηση της απαραίτητης βίας, μαζικές συλλήψεις, κράτηση σε στρατόπεδα και απελάσεις» υπογραμμίζει και επιτίθεται στην Τουρκία υποστηρίζοντας:«Η Τουρκία όλους αυτούς τους εμπορεύεται. Αποσταθεροποιεί την Ελλάδα και μακροπρόθεσμα την Ευρώπη. Για να σοβαρευτεί όμως το κράτος-κωμωδία, πρέπει να φύγουν οι ‘‘χρήσιμοι ηλίθιοι’’ της πολιτικής ορθότητας. Γιατί απέναντι έχουμε το κράτος-συμμορία».
Οσον αφορά τους «ντιντήδες», ο κ. Κρανιδιώτης, στα πλαίσια της αρθρογραφίας του στο διαδικτυακό τόπο antinews. gr επιχειρεί να ρίξει τους τόνους, λέγοντας ότι ο εναλλακτικός τίτλος του άρθρου θα μπορούσε να ήταν για δυο σχολές: την σχολή της πολιτικής και της “παραπολιτικής”.
«Αντιλαμβάνομαι ότι μερικοί, καμμένοι στο χυλό φυσάτε και το Σαμαρά. Είσαστε καχύποπτοι ότι μπορεί συγκεκριμένες επιλογές προσώπων να σηματοδοτήσουν “εκπτώσεις”, να είναι σημάδια φρονηματισμού, υποταγής» αναφέρει και τους καλεί να μην ανησυχούν και «δεν θα νερώσει το κρασί του» στις επιλογές του για τις αλλαγές.
Στη συνέχεια ανέφερε, ότι ο κ. Σαμαράς πρέπει να τους ενώσει όλους για να γίνει Πρωθυπουργός. «Αυτό δεν γίνεται με αποκλεισμούς. Κανείς δεν πρέπει να έχει το άλλοθι ότι ήθελε αλλά δεν του’ δωσαν όπλο και ρόλο. Όποιον λοιπόν κι αν επιλέξει για οποιονδήποτε ρόλο, αυτός θα κληθεί να υπηρετήσει τις θέσεις του Αντώνη και της ΝΔ κατά του Μνημονίου…» σημείωσε και συνέχισε…«Δεν θα κληθεί για να παίξει την προσωπική του ατζέντα, τον μεσαίο χώρο ή τον μακρύτερο ή τα κωλοτριψίματα με τους ισλαμοφασίστες του Ερντογάν ή να πλασάρει άνευ όρων «συναίνεση» στο ΠαΣοΚ και να μεταφέρει πολιτική γραμμή από τους μπετατζήδες και τους προμηθευτές».
Οι νουθεσίες του επικοινωνιακού συμβούλου
Σε αυτό το κλίμα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η παρέμβαση του συμβούλου του για θέματα επικοινωνίας, του δημοσιογράφου κ. Γ. Χαρβαλιά που απέρριψε τους διαχωρισμούς σε «σκληροπυρηνικούς» και μετριοπαθείς συνεργάτες του προέδρου της Ν.Δ. με την εξής επισήμανση προ ημερών στον «Ελεύθερο Τύπο»: «Σχολή δημοσιογραφικού ρεπορτάζ ‘‘ρεπορτάζ’’ επιθυμεί να κατηγοριοποιήσει τους βουλευτές της Ν.Δ., ακόμη και τους στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, σε ‘‘σώφρονες-κρυφομνημονιακούς’΄ ή σε θερμοκέφαλους-αντιμνημονιακούς’’».
Ο κ. Χαρβαλιάς, που έχει τακτική επικοινωνία με τον κ. Σαμαρά, αφού έχει ενσωματωθεί στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ, επιχειρηματολογεί για όσα συμβαίνουν με τις απόψεις των διαφόρων στελεχών και προσπαθεί να εξηγήσει τι κάνει ο αρχηγός του κόμματος. «Οι αποφάσεις στρατηγικού χαρακτήρα που δίνουν το στίγμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκπορεύονται από τον ίδιο τον πρόεδρο της Ν.Δ. και όχι από κάποιο μυστηριώδες συλλογικό όργανο» σημειώνει και συνεχίζει, στέλνοντας και μήνυμα προς κάθε εσωκομματική κατεύθυνση: «(...) Τάσεις, και πολύ περισσότερο αντικρουόμενες, δεν υπάρχουν. Γνώμες ναι. Εκφέρονται και ακούγονται. Ομως την τελική ευθύνη της σύνθεσης των απόψεων που θα οδηγήσουν στις μεγάλες αποφάσεις την έχει ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ.».

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Τα παρακάτω σχόλια τα αφιερώνω σε όλους τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, που προσπαθούν να μειώσουν τον Έλληνα και τον Ελληνικό πολιτισμό, κάνοντας αυτό το έθνος να νομίζει ότι προέρχεται από κάτι φθηνό και ανούσιο.
Πριν μπείτε στον κόπο να διαβάσετε τα σχόλια, θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους ότι, το Ελληνικό γένος ποτέ δεν είχε αριθμητική υπεροχή έναντι άλλων εθνών, αλλά πάντα είχε την υπεροχή, να παράγει υπέροχους και άξιους ανθρώπους.
BOWRA G. Πρύτανης Οξφόρδης
Οι Έλληνες είναι λαός περίπου μυθικός, που κατέχει μία προνομιούχα θέση, στην εξέλιξη του Ευρωπαϊκού πολιτισμού.
ΒΙΛΑΜΟΒΙΤΣ.
Η Ελληνική φυλή στέκεται ψηλότερα από κάθε άλλη φυλή, διότι έχει το προσόν, να μην έπαψε ποτέ, να είναι η μητέρα κάθε πολιτισμού.
BECKEL
Δεν θα υπήρχε μωαμεθανικός πολιτισμός, χωρίς τον Μέγα Αλέξανδρο.
ΒΙΚΤΩΡ ΟΥΓΚΩ.
Η Ελλάς είναι ο συστελλόμενος κόσμος και ο κόσμος είναι η διαστελλόμενη Ελλάς.
BRUN JEAN
Οι ρίζες του δένδρου της ζωής και της γνώσης, βρίσκονται στη γη της Ελλάδος.
ΓΚΑΙΤΕ.
Η Ελλάδα για την ανθρωπότητα, είναι ότι η καρδιά και ο νους για τον άνθρωπο.
ΓΚΟΡΠΜΠΑΤΣΩΦ ΜΙΧΑΗΛ.
Η καταγωγή μας και οι ρίζες μας είναι ελληνικές.
ΔΙΔΟΤΟΣ.
Τα πάντα τα οφείλουμε στους Έλληνες.
ΕΡΑΣΜΟΣ.
Δεν θα ήμασταν τίποτα χωρίς τους Έλληνες.
ΚΑΙΣΛΕΡ.
Οι Έλληνες μας κληροδότησαν μία από τις ωραιότερες λέξεις, τον ενθουσιασμό, από το εν – θεός, δηλαδή ένας θεός μέσα μας. Μακάριος όποιος φέρει, ένα θεό μέσα του.
ΚΑΜΥ ΑΛΜΠΕΡ.
Πρώτη η Ελλάς, μας δίδαξε πως καμία ήττα δεν είναι παντοτινή και ότι οι ελεύθεροι άνθρωποι, μπορούν να είναι γενναίοι. Απεδείχθη αντάξιος της εκπληκτικής ιστορίας του, ο μικρός αυτός λαός.
ΜΙΛΛΕΡ ΧΕΝΡΥ.
Ο καλύτερος τρόπος να ζει κανείς, είναι ο Ελληνικός, γιατί είναι Ανθρώπινος.
ΜΠΟΡΧΕΣ Λ.Χ.
Όλοι είμαστε Έλληνες. Η δύση είναι Ελλάδα εν εξορία.
Ο ΝΙΤΣΕ είπε, ότι μέρα με την ημέρα, γινόμαστε και περισσότερο Έλληνες.
Για να μην γίνει κουραστικό το κείμενο, δεν γράφω περισσότερα, τα οποία δεν θα διέφεραν σε τίποτε από τα παραπάνω.

Τέλος θα ήθελα να πω ότι, το να μισείς κάθε τι Ελληνικό, κάθε τι που θυμίζει Ελλάδα, κάθε τι που παράγει Ελλάδα και Ελληνικό πολιτισμό, δεν είναι κακό, το κακό είναι, να κάνεις όλα αυτά και να θέλεις να ονομάζεσαι Έλληνας.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ